Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~46
Raspunsuri - Pagina 20
oana_nicole spune:
lillyas tulburarile de vedere pot aparea in cadrul preeclampsiei-adica cresterea tensiunii arteriale insotita de proteine in urina.O monitorizare a tensiunii ar fi binevenita.
32+
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocutza2011 Ptr constipatie, eu stiam uleiul de in sau semintele de in tinute in apa, si se consuma apa respectiva. Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 33+ |
Semintele de in sunt bune pentru constipatie dar trebuie avut mare grija, in niciun caz folosite in cura zilnica, pentru ca poate duce la contractii uterine, accelerarea tranzitului, cresterea miscarilor intestinale (peristaltica) poate stimula aparitia contractiilor uterine.
Elyana spune:
Eu bifez prima doza de no-spa, am avut contractii BH tooooata ziua, dese, insa nu dureroase (usoare crampe)
Acum astept sa treaca.. Cat no spa am voie? Am luat 2x40mg acum jumatate de ora. Mai pot sa iau la noapte daca nu ma lasa sa dorm?
Am o dilema... Bebeii agitati provoaca intarirea burtii sau invers?
27+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
MaiIunie2013 spune:
M-am pus sa fac un capitol nou, dar sa-i raspund intai Elyanei
Nospa poti pana la 160 mg pe zi. Adica 4 pastile de 40mg, sau 2 de 80mg.
Poti sa mai iei linistita inca 2 inainte de culcare, nu te va tine treaza, dimpotriva te linisteste la burtica la crampe(contractii) si vei dormi mai bine
Intarirea burticii... eu o simt mereu cand ma misc repede, ma agit eu nu bebe, cand sunt suparata, nervoasa. Si cand stau mult pe scaun
(Deny)
simcri spune:
Elyana No-spa poti lua 3-6 comprimate pe zi, contractiile BH apar cand mama sau copilul sunt foarte activi, cand ai vezica plina, in general dupa golirea vezii dispare si contractia, dupa sex sau deshidratare.