Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~46
Raspunsuri - Pagina 19
Madd11ee spune:
Ralu..ma bucur cand esti bine..si toate asteptam vestile tale de deseara..
Nu am probleme inca cu umflatul picioarelor..sper sa nu mai am nici cu carceii..Mi se pare doar ca la fata m-am rotunjit..Acum,poate e si de la kg in plus..
Incep sa ma resimt..pt ca deja am 3 zile la rand in care am mers fff mult pe jos..si ajung seara dupa ora 10 acasa..asta dupa toata nebunia de la birou..mai am si in seara asta..Sper totusi sa fiu mai ok..saptamana asta am si controlul la medic sa vada analizele..si sa vad ce imi da pt anemie..plus ce controale si cand tre sa fac acum in trim 3..si e la 7:20 dupa care la munca iar..sper finalul de saptamana sa fie mai linistit..dar nu cred pt ca incepem sa mutam din lucruri la apartament..
Off.. greu..
Simcri, prin cate treci si tu de cand cu burtica..bine ca esti ok acum..
28+
paulinio spune:
A... uitasem de subiectul asta cu ziua de nastere si onomastica.
Eu sunt nascuta pe 28 iunie, in ajun de Petru si Pavel... care se sarbatoresc pe 29 iunie... Deci am aniversarile una dupa alta... n-am primit niciodata 2 cadouri :(
In plus... scoala se termina pe 15 iunie deci eu nu apucam sa petrec nici una din sarbatori la scoala.
Nu zic, imi place numele... dar nu e tocmai fain sa ai zilele una dupa alta, sau 2in1...
LA fel cu Cristian care se sarbatoreste de Craciun... practic nu e onomastica, atunci toata lumea sarbatoreste Craciunul.
Eu incerc sa pun un nume de sfant care sa fie in cealalta jumatate a anului...
Mai e cineva care nu stie cum se va numi bebe? Noi tot n-am ajuns la o concluzie...
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 33+
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Raluca cum ai rezolvat cu picaturile de lichid ? Sper ca sunte-ti bine amandoua ! Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum34+Eduard-Mihai |
Vio, sper sa rezolvi problema cu constipatia. La mine kiwi e de efect.
Suntem ok, revin diseara cu detalii, cand ne intoarcem de la doctor.
Raluca
S 36+ Miruna-Maria
raluca1109 spune:
citat din mesajul lui paulinio A... uitasem de subiectul asta cu ziua de nastere si onomastica. Eu sunt nascuta pe 28 iunie, in ajun de Petru si Pavel... care se sarbatoresc pe 29 iunie... Deci am aniversarile una dupa alta... n-am primit niciodata 2 cadouri :( In plus... scoala se termina pe 15 iunie deci eu nu apucam sa petrec nici una din sarbatori la scoala. Nu zic, imi place numele... dar nu e tocmai fain sa ai zilele una dupa alta, sau 2in1... LA fel cu Cristian care se sarbatoreste de Craciun... practic nu e onomastica, atunci toata lumea sarbatoreste Craciunul. Eu incerc sa pun un nume de sfant care sa fie in cealalta jumatate a anului... Mai e cineva care nu stie cum se va numi bebe? Noi tot n-am ajuns la o concluzie... Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 33+ |
Paulinio, noi am ales numele pentru fetita, ca sa aiba onomastica la distanta de ziua de nastere. Lumea din jur spunea sa ii punem un derivat de la sf. gheorghe (mie nu imi place georgiana, gina) sau de flori, dar nu am fost de acord.
Sotul meu are ziua de nastere si onomastica foarte apropiate (sf. mihail si gavril) si a zis no way, ca el stie cum e.
Mai ai timp sa alegi numele.
Raluca
S 36+ Miruna-Maria
doina_1984 spune:
Am primit si eu o veste buna care mi-a ridicat moralul m-au sunat de la cabinet si pe 11 am programare la dr mea Abia astept!
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 30s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
lillyas spune:
Buna!
Mult succes la controalele programate si asteptam sa veniti cu vesti bune.
Simcri, ai grija de bebelus!
Eu cu tensiunea sunt bine. Am fost azi la cabinet sa o verific si ea 12 cu 8. Probabil am fost eu foarte obosita si stresata luni , de crestea in loc sa scada.
Bebelina are program de joaca. Toata lumea imi spune ca am burtica de baiat, ca e tuguiata dar 3 ecografe mi-au confirmat pana acum ca e fetita. Sotul vrea sa o numim Bianca, iar eu nu ma hotarasc la un alt prenume. Mi-ar fi placut Irina, Iulia, Andra, dar vreau si un nume de sfant, caci eu am suferit toata copilaria ca nu am avut unul, iar ziua de nastere era in vacanta... Parca orice nume de sfant incerc sa aleg, a fost deja luat de rude/cunostinte.
33+
Kabecka spune:
lillyas, eu ii pun fetitei mele Irina. Imi place tare mult. Pe 05 mai se sarbatoreste.
cocutza2011 spune:
Salutari.
Vicky, ma bucur ca esti bine! eu am pierdut sirul dar am prins finalul fericit cu vesti bune!
Raluca, bafta la eco!
Ptr constipatie, eu stiam uleiul de in sau semintele de in tinute in apa, si se consuma apa respectiva.
Voi cum stati cu pofta de mancare? A mea este in scadere drastica, parca nu imi place nimica si nu vreau nimica. Beau apa toata ziua si mananc doar salata de spanac cu iaurt si ceapa verde.
Sarcina asta am mancat super haotic, sper sa fie bebitza cu toate vitaminele ok, la ce hazard culinar am avut.
Sa aveti o zi frumoasa! Ploaia asta nu mai pleaca odata in alta tara !
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburica 33+
lillyas spune:
citat din mesajul lui Kabecka lillyas, eu ii pun fetitei mele Irina. Imi place tare mult. Pe 05 mai se sarbatoreste. |
E un nume tare frumos. Imi place ca e si de "sfant", dar ma nemultumeste ca ar fi prea aproape de ziua de nastere. Pitici de gravida. Sotul se cruceste daca ii vin cu probleme din acestea "existentiale", asa ca nici nu ma mai obosesc sa i le impartasesc.
Voiam sa va mai spun ceva: de cateva zile am impresia ca nu mai vad asa ca inainte. Am miopie de -1,75 la ambii ochi. De cativa ani buni s-a pastrat diagnosticul, dar in ultimul timp am impresia ca nu mai vad scrisul la tv si alte inscrisuri, la o distanta cu care nu aveam probleme. Voi merge la un control, dar mi se pare ciudat ca s-au marit dioptriile fix acum. Sau poate sunt eu prea obosita?
33+
simcri spune:
Cu numele si noi suntem in dilema, pentru moment ne-am gandit la Sacha Andrei, Andrei sigur va ramane dar inca ne mai gandim daca va ramane Sacha ca diminutiv sau va fi Alexandr.
Lillyas dioptriile pot creste in timpul sarcinii lejer, la fel si tensiunea oculara, si bineinteles poate fi si de la oboseala, ar fi bun niste difrarel, dar din pacate este contraindicat in sarcina si alaptare.