Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~46

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Vicky, am citit si eu. Tocmai ii spuneam sotului azi pe la pranz ca daca ma leaga cineva o sa aiba de-a face cu mine. Si cu el se pare. Mai ales ca zicea de rahi, nu de anestezie generala. Deci, care e faza cu legatul? Se tem ca nu mi-au facut bine anestezia si plec de pe masa??
AM auzit ca unele fac urat, se sperie dupa anestezie, inainte sa le taie, se agita. Dar daca sunt ok si echilibrata, nu vad de ce.
Nu stiu cum e in strainatate si nu fac comparatie, dar la noi se putea sa fie mult mai bine. Partea umana, relatia. Si chestia cu banii, daca ma lua prin surprindere sarcina si nu aveam bani, ma imprumutam sa le dau lor, in loc sa iau ceva pentru copil?
Uhuu, luata la pertu de asistenta, de doctor nu mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna fetelor..Va multumesc tuturor pentru gandurile bune! Am citit..am fost alaturi de voi la fiecare mesaj..din pacate nu pot sa imi amintesc tot..ca sa pot sa raspund la fiecare in parte..

Nu am mai reusit sa intru sa va scriu..Am fost suuuper ocupata..Ne-am mutat cu biroul cam de pe o zi pe alta si a fost nebunie..In plus, a venit si ITM-ul in control..Si cum eu ma prezint la controale, e nebunie.mai ales ca toate actele mele erau in cutiiDar ca sa ma laud..Sunt ff tare..doua controale la rand fara amenda..

In plus, am inceput si noi sa ne cautam saltele..Canapea..Nu am multe de luat pt apt, dar la cat suntem de pretentiosi si eu si sotul.presimt ca mai dureaza pana ne mutam Avem si o femeie care ne face acum curatenie generala la apt..imi place mult de ea..nu stiu daca o sa poate veni saptamanal, dar la cum face curatenie, e ok si daca face cum face acum la 2 sapt..ma descurc eu cu restul..

Ma cam resimt..Sunt obosita..unde si atatea schimbari, agitatie..Am avut si un carcel uraaat de tot..De credea sotul ca nasc cand m-a vazut vaitandu-ma in picioare langa canapea..ce s-a speriat saracutul.. In fine, mi-a trecut..Daca mai vad unul..trec pe Mg..Nu mai vreau o noapte nedormita din cauza asta..

Fetelor, va pup.sper de maine sa pot fi mai prezenta..Teoretic,maine ne rezolva si conexiunea la internet si nu mai stau cu stick-ul de net.. Asa ca va pup si aveti maare grija de voi si de burtici!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Pfffooaaa....voi ati luat-o ca pe o cearta. nu ma asteptam....imi cer scuze daca am deranjat

30+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Vai Moni prin ce ati trecut si voi cu spitalele !
Mi-ai adus aminte ca si noi am trecut prin ceva asemanator cu tatal meu ,eu am stat langa el la ati , am zis sa plec acasa sa ma duc sa fac un dus si sa ma schimb ca eram de 1 zi si o noapte langa el,cand m-am intors l-am gasit in salonul normal ,aruncat pe un pat cu mana atarnad si cu o perfuzie pusa gresit care picura pe jos.Asta se intampla in spitalul judetean Constanta ,spital mare nu cum e cel din orasul meu.Am facut scandal ,dar degeaba,mi-au spus ca nu se mai poate vindeca si sa-l luam acasa.Si acum am imaginea aceea in creier cu el aruncat pe un pat de spital cu mana atarnand pe jos.
Ce folos ca eu am facut scandal ,sunt sigura ca nu s-a sinchisit nimeni.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum34+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Irinuka, asa am citit si eu, nu se face acum masaj intens pentru mameloane, ca se pot declansa contractii. Am sa caut niste cupe pentru san, sa vad daca suport sa le port, asta inteleg ca e voie. Nu imi dau seama daca trebuie sa fie doar de sustinere, cu varf liber si aerisire, sau din cele cu totul, de silicon. Ma uit sa vad ce gasesc prin magazine/farmacie, nu as lua de pe net. Aparatul acela minunat de formare mamelon e voie sa fi folosit dupa nastere, e pus la favorite si ii dau sotului de stire sa mi-l ia atunci. Multumesc, Vio.
Fetele, am primit niste materiale adunate de cineva care e acum mamica si nu ii mai trebuiesc, am sa postez cate ceva pe mailul comun.
Crina, pe mine nu m-ai deranjat. E o tema de discutie si o opinie, la care am participat.

Mergi la inceput

Crina nu cred ca s-a suparat cineva ,a fost doar o discutie in care fiecare si-a spus parerea.

si acum34+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Crina, nu ai de ce sa iti ceri scuze. Ai si tu dreptul la o opinie la fel ca oricine. Insa banuiesc ca nu ai avut ghinionul sa stai mult prin spitale sau cei dragi tie, sa patesti ce au patit atatia, vezi si cazul lui Vio.Iti doresc ca in afara de nastere sa nu ai nici o tangenta cu spitalul. La noi e problema de mentalitate si atitudine total gresita.
Mi-am amintit si ca la testul de toleranta la glucoza am patit si eu ca si inca cineva de pe forum, merg la 7 dimineata nemancata, nebauta, cu o zi inainte sunasem sa vad daca fac testul ( a fost singura data cand am mers la analize la stat) si m-au luat cu : vai dar stiti, trebuie sa platiti , nu mai avem fonduri (de parca am facut sarcina asta vreo analiza gratis, sau mai exact pe seama contributiilor mele de 10 ani incoace). Le-am spus ca nici o problema, platesc, iar urmatoarea perla a fost: ati adus glucoza? de parca ar fi pomenit de asa ceva cand am sunat.
Ei dar am avut si aici pile mari, doar mama lucreaza la spital, e medic primar pediatru, asa ca avand pile mi-au zis ca merg la farmacia spitalului (eu) si sa cer "imprumut" 60 g glucoza, si cand se deschid farmaciile sa fug repede cu glucoza. Asta in conditiile in care e un test super naspa, nu e chiar placut sa fugi de la spital la farmacie si inapoi la spital sa tot dai sange de vreo 3 ori si sa nici nu vomoti glucoza.Pana la urma s-au "consultat" cele de la laborator, si avand in vedere faptul ca eram plina de pile au zis sa nu mai aduc grucoza inapoi. Nu inteleg de ce nu se putea include in pretul analizei si sa ma lase naibii in pace.
Cred ca daca imi storc creierii imi mai amintesc cate ceva, dar prefer sa vorbim despre lucruri mai pozitive.

34+
Edy

Mergi la inceput

Hai sa va zic ce ma framanta pe mine acum ,m-am uitat pe calendar si am vazut ca pe 23 aprilie e Sf Gheorghe ,si eu am atunci 38 saptamani,daca printr-o minune ajung pana la data asta si nasc atunci ,sotul a venit cu propunerea ca ar trebui sa-i punem numele sfantului,eu nu as vrea sa-i schimb numele ,mie imi place asa cum e.
Ar fi ceva ciudat daca s-ar naste in ziua de sf Gheorghe si nu-l cheama George/Gheorghe ?

si acum34+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Hai sa va zic ce ma framanta pe mine acum ,m-am uitat pe calendar si am vazut ca pe 23 aprilie e Sf Gheorghe ,si eu am atunci 38 saptamani,daca printr-o minune ajung pana la data asta si nasc atunci ,sotul a venit cu propunerea ca ar trebui sa-i punem numele sfantului,eu nu as vrea sa-i schimb numele ,mie imi place asa cum e.
Ar fi ceva ciudat daca s-ar naste in ziua de sf Gheorghe si nu-l cheama George/Gheorghe ?

si acum34+Eduard-Mihai

Tatal meu , saracutul era nascut de Sf.Gheorghe, pe 23, dar nu l-au botezat Gheorghe, desi bunicul era Gheorghe si ar fi putut fi si el J.R. L-au numit Octavian. Acuma nu stiu ce sa zic Vio, eu sincera sa fiu as alege numele care imi plac, Eduard-Mihai mie imi place mult. Plus ca oricum va sarbatori in acea zi, chiar si daca e doar ziua de nastere, nu si onomastica. Acuma vezi tu daca si cum ii dai reject sotului.

34+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monik86

Deny, in loc de lapte ai incercat sa bei iaurt/kefir/sana sau sa mananci branzica? Au si ele calciu si din cate stiu eu sunt mai ok pt stomac. Eu cand am fost copil am avut probleme cu flora intestinala (poate diversificare gresita?) si am avut un regim bazat pe mar ras, branza proaspata de vaci, orez si afine. Dupa regimul asta cu orezul nu ma prea impac adica nu-mi face rau, dar nu-mi place gatit oricum Pilaf nici sa nu vad.

Da, Monik, pap din produsele lactate.
Ador branza proaspata de vaca (uneori imi fac de cap si cu smantana, pap fara sare).
Si iaurtul la fel

Dar aici nu gasesc branza proaspata de vaca ca acasa la mama, abia am dat de branza de capra sarata, cat de cat are gustul ca cel de acasa si mananc, dar nu stiu daca pap suficient calciu din branza asta. In rest.... Ori eu nu caut bine.
De aceea am zis de lapte de soia ca sursa de calciu. Inainte sa sarcina beam in fiecare zi lapte de soia.

Mergi la inceput