Stelute de iulie-august 2013 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Amalia si restul fetelor va multumesc ptr sustinere! Nu am cerclaj si nici Medicul nu mi a propus! Çolul este de 4 si ceva , inchis placentele ok! Mi au Spus ca ar putea fi din cauza uneia dintre placente care este pozitionata anterior, dar daca, çolul este inchis pot aparea sangerari? Burtica vad ca nu se mai intareste , dar inca mai este durerea( suportabila)oricum stau intinsa de acum incolo! Tie ce tratament ti a dat Medicul cand âyi avut episodul acela neplacut si cate sapt Aveai? Ms mult v am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

MBK, felicitari! Si sanatate multa! Avem 3 perechi de gemenasi!!!

Amalia, tu esti luptatoarea noastra!! Suntem langa tine!

Adriana, eu de data asta am luat mai putin In principiu pt ca am mai vrut multe alte chestii care erau out of stock

Doxy, nu e timpul pierdut

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

3 perechi de gemeni!
Amalia daca eram in locul tau faceam ca toate orataniile si ma dadeam zi de zi in pragul mortii. Esti un exemplu pt noi!!!
Gandeste-te ca mai ai putin si iti vezi bijuteriile si nu o sa mai conteze perioada asta . Asa cum au mai zis fetele "veterane". Pt unele perioada de sarcina e o splendoare ..pt altele un chin... produsul final conteaza!
Incearca sa mananci cat mai putin la o masa poate si de la asta te deranjeaza. Eu daca manac cu o lingura de supa in plus am impresia ca ma sufoc si ca o sa crape burta .

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Amalia te pup si eu! Pe mine ma termina spatele, de altceva nu ma plang, chiar sunt destul de mobila ma imbrac, incalt din pozitia cocostarc, mi am facut si pedichiura ieri in baie etc. Dar spatele ma termina... tot... de la gat pana la noada c.rului.
Si eu am avut hainute de la next la R. dar nu mi au intrat la apa. Si R. e mai micut de felul lui dar eu fac comparatii cu hainele de la alte firme. Cei de la next m&sp, h&m, c&a sunt mult mai mari decat cele de la zara de ex. Lui R. Hainutele de la zara i-au vnit exact pe masura lui, in schimb la firmele de mai sus mereu iau 1-2 nr mai mici.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Doxy, si eu exact la fel cu hainutele pentru Alexandru.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

MBK, Ele, amaliaro tin pumnii!!! Multa sanatate!

ramona7 eu voi naste tot la Municipal, am optat pentru Dr. Mirela Moarcas. Daca vei citi pe net vei da de o poveste nu tocmai placuta, INSA stiu din surse sigure ca a picat la mijloc pentru ca asa pica cei fara 'spate'. A picat ea in loc sa pice cei care erau cu adevarat vinovati. Verisoara mea a nascut anul trecut in august tot cu ea (cezariana).

In alta ordine de idei tocmai am revenit de la rasfat, am parul vopsit si stralucitor si BUCLE , eu cu parul meu drept ca de matza (cel mai 'simpatic' (a se citi INUTIL) cadou pe care l-am primit vreodata a fost o placa de par!!!!, am niste prietene cu mult umor). Iar unghiile sunt si ele mumoase, scurte si colorate, as vrea sa fie cald sa umblu in sandale ca sa ma laud . Cat despre manichiura, 3 zile nu spal vase! Am zis!

Pot sa fiu putin deplasata? Mie mi-a crescut par pe abdomen. De felul meu nu am par pe corp, chiar daca sunt bruneta. Pe ideea ca daca n-am vreo bogatie capilara, n-am bogatie nici prin alte locuri. DAR axila mea epilata cu IPL a inceput sa produca par din nou, la fel si inghinal, iar pe burtica... nu stiu daca sa rad sau sa plang, n-am facut vestita dunga inchisa, in schimb 'm-am imparosat'. O fi de la progesteron si/sau duphaston? Aceleasi prietene simpatice care m-au cadorisit cu placa de par mi-au zis: 'zi merci ca nu ti-a crescut par pe fatza!'. Mda...

Mi-e foame si mi-e o lene de ma doare. Cred ca 'bag' o portie din supa de rosii de ieri. Cu putina mozarella, cum am vazut io la restaurant.

Ma duc sa pap, ma astept sa va regasesc la pagina 20, cu toate ca de cand am plecat la salon nu ati fost atat de harnice cu dialogul asa cum m-ati socat ieri .

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetelor multumesc din suflet pt sustinera voastra

MBK aveam 16-17 sapt se desfacuse un nod de la cerclaj pe la 10 sap am avut dezlipire de placenta si am luat utrogestan dar medicul mi azis asa atata timp catcopiilor le merge bine sa nu imi fac probleme este medicul cu care am facut FIV deci stie cu ce se mananca orice intrebare ai aici sunt

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

se vede ca s-a mai incalzit ca n-ati prea scris azi :)
doxy mi-am revenit cam intr-o ora, am fost tare suparata pe sot pt ce mi-a facut in vis :) saracu :)))
joy bine ai venit!! ai un zambet molipsitor :)
mbk multa sanatate!

eu sunt mandra de mine saptamana asta in fiecare seara am mancat doar salata :) vai da ce-mi mai place, am o pofta nebuna de ea! si binenteles ca ma bucur ca n-am pus nici un gram nici sapt asta :)
vreau sa vad un film fain, mi-e dor de o comendie buna...aveti ceva sugestii?

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

MBK, Ele, amaliaro tin pumnii!!! Multa sanatate!

ramona7 eu voi naste tot la Municipal, am optat pentru Dr. Mirela Moarcas. Daca vei citi pe net vei da de o poveste nu tocmai placuta, INSA stiu din surse sigure ca a picat la mijloc pentru ca asa pica cei fara 'spate'. A picat ea in loc sa pice cei care erau cu adevarat vinovati. Verisoara mea a nascut anul trecut in august tot cu ea (cezariana).

In alta ordine de idei tocmai am revenit de la rasfat, am parul vopsit si stralucitor si BUCLE , eu cu parul meu drept ca de matza (cel mai 'simpatic' (a se citi INUTIL) cadou pe care l-am primit vreodata a fost o placa de par!!!!, am niste prietene cu mult umor). Iar unghiile sunt si ele mumoase, scurte si colorate, as vrea sa fie cald sa umblu in sandale ca sa ma laud . Cat despre manichiura, 3 zile nu spal vase! Am zis!

Pot sa fiu putin deplasata? Mie mi-a crescut par pe abdomen. De felul meu nu am par pe corp, chiar daca sunt bruneta. Pe ideea ca daca n-am vreo bogatie capilara, n-am bogatie nici prin alte locuri. DAR axila mea epilata cu IPL a inceput sa produca par din nou, la fel si inghinal, iar pe burtica... nu stiu daca sa rad sau sa plang, n-am facut vestita dunga inchisa, in schimb 'm-am imparosat'. O fi de la progesteron si/sau duphaston? Aceleasi prietene simpatice care m-au cadorisit cu placa de par mi-au zis: 'zi merci ca nu ti-a crescut par pe fatza!'. Mda...

Mi-e foame si mi-e o lene de ma doare. Cred ca 'bag' o portie din supa de rosii de ieri. Cu putina mozarella, cum am vazut io la restaurant.

Ma duc sa pap, ma astept sa va regasesc la pagina 20, cu toate ca de cand am plecat la salon nu ati fost atat de harnice cu dialogul asa cum m-ati socat ieri .

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

JOY de la progesteron este mie in zona buricului mi a crescut

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Doxy eu durerea de spate am rezolvat o cu perna de gravida o sa ii fac o poza sa o vezi si timp de o saptamana am dormit cu ea sprijinindumi spatele de ea si m am simntit foarte bine fara dureri de spate

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput