Stelute de iulie-august 2013 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
paula_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iul.aug2013
Lasa ca te-am rezolvat eu. Ma pun la seriale. Nu mai stiu cine mi-a recomandat Fringe ( cred ca Diana), oricum multumesc tare mult, mai am 4 episoade, a fost tare frumos. Ma uit seara dupa ce se culca Raul, mai resit la 1, 2 episoade pe seara. Mai recomandati-mi ca termin Fringe. |
Iar nu m-am delogat. Eu eram
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
Mony08 spune:
Mai asteptam culoarea carucioarelor la fetele din luna iulie :
Chitaila, Adde, Marrya31, Teodora86, Melisafrt, Monikeu, Mi_mi, Crissya, Ralucaneagu, Ramona7
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
olimp spune:
multumesc fetelor pentru urari de spor ...
imi trag putin sufletul...vad ca subiectul curatenie ...e la oridinea zilei,,si ma gandesc si eu ca vin sarbatorile si iar rasturnam casa...geamuri , covoare , dulapuri
MBK ai mare grija de tine , super pereche de gemeni...sa-ti traiasca..
ma duc sa fac mancare....
ele dupa ziua de ieri , cum te simti ?
bobita pe unde unblii iar ?
joy jos palaria pentru atitudine..dsa fie elixirul tineretii...
trebuie sa recunosc ca de sarbatori vine si mama si ma ajuta la curatenie si bineneteles sotulache...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Mony08 spune:
Fetelor de unde atata energie.....ca eu azi nu am chef de nimic
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
MBK spune:
Va multumesc mult! Cauza nu s a gasit ! Çolul lung si inchis placente ok, doar in vahin era sange! Stiam de la inceput ca sunt 2- am facut fiv la Acibadem-#304;stanbul cu Dr tayfun! Au zis ca posibil din cauza ca bebeii sunt unul Peste altul-1 placente anterior una posterior, dar daca nu se vede vreo dezlipire si çölül este inchis se poate sangera?
ramona7 spune:
Multumesc pentru sustinere. Nu mai caut pe net ca ma apuca depresia. Medicul a spus sa stau linistita, daca vreau pot sa cer o alta parere.
Bebe din burta e baiat. Desi imi urmareste sarcina un medic fain de la medlife, nu am bani sa nasc la ei. am abonament de la job si nu platesc nimic, dar nasterea as plati-o. As vrea sa nasc la spitalul municipal ca e la 5 minute de casa, aveti vreo recomandare?
Am fost la medicul de familie si am asteptat o ora jumate, desi scria acolo ca gravidele au prioritate si mi-a spus legat de concediu de maternitate ca am vazut ca vorbeati voi, ca trebuie sa-mi iau prenetal inainte de nastere, daca apuc sa nasc si nu am luat nicio zi, voi avea dreptul doar la 54 de zile dupa nastere, cica asa e legea acum.
Asa, mai vorbeati de ce ii trebuie bebelusului in primele zile/saptamani. Eu am cumparat multe lucruri inutile la primul. ce imi amintesc acumca a fost bun: cada cu forme anatomice a fost o vrajeala, l-am nascut si mare, avea 3.800 si nu il spalam cum trebuie si nu se distra. am schimbat-o cu o cadita normala si a fost mai fericit la baie. am alaptat putin din cauze anatomo-fiziologice, deci lapte praf, biberoane si sterilizator.
din categoria cosmetice si de ingrijire, baneocin, bepanten crema, ser fiziologic si comprese sterile, termometru si chestii de bebelus pentru spalat de la nivea, care au fost ok, nu a avut iritatii, jucariile de baie nu ii intereseaza decat dupa 3 luni. a si la biberoane, cred ca am testat toate chestiile posibile si ceaiuri pentru colici la fel ca primul a fost plangacios, de la alea la 4 lei la chico si avent, pana la urma am ramas la avent , acum o sa cumpar din prima avent nu ma mai complic cu testatul sunt si cele mai rezistente. si la chestiile pentru colici, sper ca s-a descoperit ceva nou intre timp.
Daca imi mai amintesc ceva si va intereseaza va spun.
hadrianae spune:
Salutare si de la mine pe ziua de azi!
Joy, emani atata bucurie! Esti tare draguta!
Oxana, ce frumoase sunt hainutele!!!
Ama, si eu ma tot uit pe site la next. Mi-am si pus in cos, dar am ajuns la o suma considerabila, asa ca mai stau un pic, poate ies singure de acolo. Bine, eu vreau sa iau si hainute de vara pentru Alexandru, asa ca prea ieftin n-am cum sa ies.
MBK, ai grija de tine! Sa-ti traiasca gemenasii!
Eu tocmai am facut niste paste cu somon si brocoli dintr-o carte cu mancare pentru copilasi. Sunt yam-yam. Si cred ca-mi plac mie mai mult decat copilului.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+
Poze
hadrianae spune:
Nu stiu daca ma puteti ajuta, dar intreb si eu. Nu stiu daca sunteti familiarizate cu ideea de ”au pair”. Stiti cumva pe cineva care a avut? Sunt persoane interesate sa vina in Romania? De obicei sensul e invers. Caut solutii pentru a-l mentine pe Alexandru in contact cu limba franceza dupa ce ne intoarcem in tara si iau in calcul si varianta asta, un au-pair vorbitor nativ de franceza, dar n-am idee daca ar veni cineva aici si nici nu stiu prea bine de unde sa o apuc.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+
Poze
Ele spune:
Olimp astazi sunt considerabil mai bine.
Peste noapte m-a lasat durerea iar astazi nu am miscat prea mult.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani