Stelute de iulie-august 2013 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
graphistar spune:
buna, mai burtici vorbarete
Doxi, intrebai tu de dureri de coaste. Chiar ma miram ca nu se vaita nimeni. Eu am dureri exact la impreunarea coastelor, deasupra stomacului si simt intotdeauna cand stranut. De regula stranut destul de des si am doua probleme atunci. ma tin cu o mana la piept si cu una la margareta, ca ma scap pe mine
inainte sa intru in concediul de risc si sa ma relaxez acasa, sa scap de cele 8 ore de stat in scaun la birou, aveam si eu maaari probleme cu mersul - ma durea cumplit undeva in zona rinichiului, spate dreapta. ma durea si cand incercam noaptea sa ma intorc de pe o parte pe alta. dar cred ca era nervul sciatic, cum am gasit explicatii pe net. acum stau acasa, de multe ori intinsa, sau in picioare cand pregatesc de mancare, dar nu am mai avut absolut nicio durere la mers. sigur statul in scaun atatea ore dauneaza.
bun venit, Joy(frumos id) si sarcina usoara! sa fie sanatoase veve-le
21 + Alexandru
Laura
happy_ama spune:
Cris, simpatica mama ta Mie mi-e mila de mama mea.. A muncit si munceste de-o viata cu facut curatenie...mancare pentru 3 case...ca s-o mai pun si eu la treaba...
Doxy, Paula, asta cu dulapurile de haine inteleg f bine . Ca pana la urma tu stii ce vrei in fata sau in spate... Dar cu smotrul ala de geamuri, podele....Inainte pierdeam o zi din weekend cu asta... Pt mine e binevenit ajutorul, mai ales in perioada asta
Happy Ama 24+ si Eva
Ele spune:
Betty facem schimb, dar pastrez rezistenta la sport...asta nu o dau si spre sa nu o pierd.
Paula la mine curatenia e cand am timp si sunt in stare sa o fac(aici nu ma refer la cea saptamanala). Nu am tinut niciodata cont de cea de Paste sau de Craciun . Si maine e Pastele. Geamurile murdare, perdelele nespalate..dar pe deasupra pare ok.
Si mie mi-e groaza de asezatul hainelor si de acum sortatul lor , dar astept pe mama soacra. Ca sa nu mai zis ca s-au adunat pe putin 50 de camasi ale sotului care trebuiesc calcate. Bine ca trece la cele cu maneca scurta si alea sunt calcate(am o colega care ma ajuta cu calcatul lor).
Am fost la cumparaturi si sa nu se adevereasca visul, am luat un costumas de scos din spital....prima achizitie.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
MBK spune:
Buna ziua fetelor! Vad ca sunteti bine si ma bucur! Eu n-am mai scris de f mult timp, dar v am citit zilnic! Fetelor noi avem 23 sapt fetita si baietel, bebeii sunt bine, dar alaltaieri noapte am ajuns la Urgenta ( Reg maria- acolo este Medicul care imi urmareste sarcina- Hadi Rahimian) ziua mi se intarea burta si ma cam durea am luat No spa si la pat, dar seara pe la. 11 dupa ce am urinat am vazut p hartie urme de sange! Nu va pot explica cate mi au trecut prin minte! Am Zjuns la Urgenta , Medicul de garda mi a facut eco pe burta si endovaginal apoi control pe masa- placentele çolul si bebeii ok, dar de unde sangele? Am stat 2 zile tratament cu gynipral in perfuzie si la 6 öre No spa+ scobutil injectabil! Acum am ajuns Acasa dupa urinare lA stres am. Vazut f putin mucus maroniu deskis, bineinteles ca iar sunt speriata! Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut si inca mai trec pana nu dispare di maroniul! Mi a dat numai gynipral jum la 6 öre si No spa! Ce parere aveti? Va multumesc si sper sa bahsten toate la termen bebei sanatosi! Pup
paula_m spune:
MBK, nu am stiut ca ai gemenasi!!
Imi pare rau pt stresul prin care ai trecut!! Dar pana la urma care e motivul sangerarii? Dr ce ti-au spus?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
Mony08 spune:
Mbk ma bucur ca ne-ai scris.Nu stiam ca ai gemeni.Ai aflat de la inceputul sarcinii de gemeni sau mai tarziu. Imi pare rau ca treci prin astfel de sperieturi. Dar a aflat doctorul de unde proveneau acele scurgeri sau nu?
In rest esti bine? Mai mergi la lucru? Ce greutate au bebei?
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
paula_m spune:
Mony, dar tu de ce nu iti treci caruciorul roz pe prima pagina?
Am intrat sa o trec pe MBK cu gemenii, si cand m-am delogat am vazut ca tu nu esti pe prima pagina
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
Delia_Rodica spune:
MBK nici eu nu stiam de gemeni , feliitari. Imi pare rau de sperietura, care e cauza?
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Mony08 spune:
Paula tot am zis ca il trec cand mai fac vreo modificare pe listuta,si cand intru tot timpul uit de el
Sotul inca mai spera sa se modifice culoarea,dar i-am zis eu sa se obisnuiasca cu ideea.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
iul.aug2013 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mony08 Paula tot am zis ca il trec cand mai fac vreo modificare pe listuta,si cand intru tot timpul uit de el Sotul inca mai spera sa se modifice culoarea,dar i-am zis eu sa se obisnuiasca cu ideea. Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+ puiut |
Lasa ca te-am rezolvat eu.
Ma pun la seriale. Nu mai stiu cine mi-a recomandat Fringe ( cred ca Diana), oricum multumesc tare mult, mai am 4 episoade, a fost tare frumos. Ma uit seara dupa ce se culca Raul, mai resit la 1, 2 episoade pe seara. Mai recomandati-mi ca termin Fringe.