Stelute de iulie-august 2013 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna ziua doamnelor

Andra felicitari surorii si multa sanatate, sarcina usoara

Alina felicitari pt grasun

Oxana sunt rochitele

Ama multa sanatate

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Ma laud ca am crescut dar uit sa schimb semnatura...

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Off, cugetand la harnicia lui Olimp m-a lovit depresia!! Vin Pastele si tb sa fac curatenie. Ma doare partea cu dulapurile, si toate sertarele si sertarutele, ca in rest, imi face bona, dar in dulapuri nu o las sa se bage...

Cred ca daca imi pun target cate 2, 3 sertare pe zi ajung in final sa fie gata , nu? Voi cum faceti cu curatenia asta?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Jo is blushing de la atatea complimente !!!

Intotdeauna am zis ca varsta nu e cea din acte, ci cea pe care o simtim (eu sunt pe undeva pe la 23-24 de ani ). Cu riscul de a fi parut puerila sau imatura, m-am comportat mereu mai shui, mai atipic varstei mele, in definitiv sa se uite fiecare in gradina lui . Mama m-a intrebat pana pe la vreo 35 de ani cand am de gand sa ma maturizez, dupa care si-a dat seama ca nu are nicio sansa sa ma convinga sa ma imbrac in deux-piece-uri, decat pe la vreo cununie sau la botezuri. Cat despre atitudine, lol, ea poate face ca ridurile sa nu mai fie vizibile... Energie pozitiva si optimism, ca viata e scurta si e pacat sa ne amaram pentru nimicuri. Am invatat sa ma bucur de o floare, de diminetile insorite si imi place tare mult mai ales primavara spre asfintit sa ma urc in masina si sa ma plimb cu geamul deschis... mmmmmmmmm, abia astept si primavara asta!

Gata cu filozofia, plec la salon sa ma rasfete fetele mele dragi!

Pupici!

EDIT: in foto aveam 15 saptamani, dar de atunci burtica a crescut in mare viteza, iar Chip si Dale sunt mari boxeuri! (sau altleti???). Cand va citeam si am vazut ca masurati burticile, m-am masurat si eu si am 92 de la 73 inainte de sarcina.

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

M-am cantarit si eu ... am deja 5 kg in capat, din care 2 luate in ultimele 4 saptamani, in conditiile in care circumferinta burticii e tot 104 ca acu o luna ... Deci, unde am pus cele 2 kg?

Joy, unde tii tu buburuzele totusi? Ca eu nu vad nicio burtica acolo

Andra, ce frumos ca vine bebe si la surioara ta ... si mie mi-ar fi placut, dara cu 5 ani cand a venit la sis, la noi n-a vrut nicicum ... Acuma ma chinui s-o conving pt bb2, dar nu prea se lasa

Paula, si pe mine ma streseaza putin curatenia... in special partea cu dulapurile. Nu neaparat aranjatul dulapurilor, ci eliberatul lor. As vrea sa fac 2 in 1 daca tot ma apuc. Sunt tare sentimentala si nu-mi prea vine sa renunt la haine ... chiar daca nu ma mai incap de 3-4 ani Geamurile s-a oferit mami sa le spele, de baie si bucatarie se ocupa sotu. Mie de astea imi era cel mai groaza ... Pt dulapuri imi fac curaj, mai ales ca peste 1 saptamana e vacanta si am timp

21+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, ms

Paula, am eu o idee: plateste pe cineva sa faca asta pt tine Noi avem o tanti care ne ajuta la curatenie si sincer mi se pare un maaaare castig.

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Eu merg la un curs de la 13:30 ... sunt curioasa la ce capitol va gasesc pe cand ma intorc!

Ama, ce bine ca o am pe mami aproape, asa-i? Nu mai trebuie sa platesc pe nimeni.

V-am zis ca mami sta la 2 blocuri distanta? Aseara a venit pana la mine in pijama ... n-am mai putut de ras In papuci de casa mai mergem de la una la alta, dar chiar in pijama ... m-a socat Cat ca era una de aia de arata a trening

21+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit, FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu sunt cam zgarcita ca altfel as plati pe cineva sa faca curat. Mai sunt si foarte pretentioasa, nimeni nu face mai bine ca mine. Oricum la geamuri vreau sa chem pe cineva ca sunt multe si mari. In rest ma descurc, casa e noua si inca nu am apucat sa o umplu cu prostii. Eu fac curatenie serioasa o data la doua saptamani si se pastreaza ff bine. Dar dressingul ma sperie si pe mine mai ales ca nici eu nu ma indur sa arunc din haine...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu mai am si curtea si terasa... Aici oricum nu ma bag, mi a fost suficienta faza cu lalelele. Dar oricum abia astept sa se incalzeasca sa mi pun flori.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pai, platesc...o platesc pe bona in plus, pt curatenia generala. De Craciun, a fost ea si inca o tantisi le-am dat 100 de eli la fiecare, in 5 ore imi stralucea casa, dar in dulapuri nu-mi convine sa intre cineva

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput