Stelute de iulie-august 2013 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Dana eu n-am auzit de vaccinuri facute acasa. Stiam ca vine acasa doar daca e bolnav copilul si contracost,nu gratis...desii stiu ca primesc bani si pentru consultatie la domiciliu,dar cum oamenii nu stiu....

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Si daca era gratis tot se platea ca doar suntem in RO . Nu am auzit nici eu pana acum de vaccin acasa dar ma gandeam ca poate exista si posibilitatea asta.

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ama multa sanatate! V am pov3stit eu despre magazinul meu special de unde cumpar minunatii din astea. Vreau sa va zic ca am dat 60 lei pe toate. Initial alesesem mult mai multe si cu mana tremuranda am pus la loc jumatate din arsenalul initial.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Oxana 60 lei . Sunt ffff frumoase te pricepi la afaceri

25+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Gata! Ma simt membru cu drepturi depline. Sunt pe prima pagina, am pus si poze pe picasa! N-am avut timp sa va admir, dar am s-o fac cu prima ocazie.

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Mony... aveam dpn pe 17 ianuarie si am nascut pe 6 decembrie...

Alina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxy super hainite...

joy foarte frumoasa...viitoare mamica de veverite..

eu sunt la smotru , lipsesc motivat , de azi dimineata ma tot invart ca un c-i intr-o galeata si parca nu vad nimic concret facut , cu piguinul din dotare si elanul m-a parasit...

am treminat cu zugraveala , toate sunt la locul lor acum doar retusiri si curatenia ...sambata e zi de smotu , si cand vad ca in doua saptamani mi-i s-au adunat 5 masini de spalat , sotul chear m-a intrebat ca nu spal cumva si pentru vecini , daca acum e asa ma gandesc cum va fi cand vine Ilinca ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Dar nici V. n-a fost prea sighinas la nastere, chiar si pentru un prematur... a avut 48 cm si 2880 g. Vad ca si al 2-lea tot la pompa il umflu.

Alina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Joy, cati ani ziceai ca ai? 25?

Olimp, spor la treaba sa ai!! A venit mama la mine, ca Cosmin e plecat la o sedinta si eu singura nu-i fac fata lui Raul si i-am zis sa faca prajitura Alinei. Pana la urma a facut ceva adaptat

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, ms La pretul asta cred ca luam un sac!!

Olimp, spor la treaba!! Ia-le mai usor...

Joy, arati fantastic!! Unde tii tu 2 veverite in burtica aia mica?

Eu una am de facut 2 proiecte pt modulul de MBA incheiat si nu am niciun chef!!! Citesc 3 randuri din materiale si ma intorc la voi

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Mai ...noi avem o odisee a amiocentoaselor, nesatisfacutelor si bunoacelor!
Joy esti superba!
Am revenit si eu cu rezultatul de la Toxo- Negativ
Nu stiu ce sa fac cu cafeaua daca sa beau sa o las ca imi pica ochii in gura de somn . Daca ma asez in pat adorm instant. Pulsul il am 98 daca beau cafea sigur ma ia cu transpiratii reci.
Am citit de dimineata ce ati scris..am uitat tot
Doxi f f dragute rochitele
Nu ma mai plang de kg . Am mai putin decta miercuri . Sunt multumita . Am luat pana la urma numai 0.5 kg sapt asta. E rezonabil.
Si am mai crescut si noi
Pup burticile harnice. Olimp si la noi e zi de curetenie si avem un chef ......ma pun sa dorm o ora poate vine

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput