FIV cu ovocite donate Cap. 44
Raspunsuri - Pagina 3
Wish42 spune:
amaliaro 

eu am vazut doar mesajul tau catre Lara de la inceputul capitolului si asa am crezut.Acum m-am dezmeticit.Sa traiesti si sa fii sanatoasa sa ne poti ajuta in continuare cu dechiderea de noi capitole norocoase.
irilac 
9+

ITI MULTUMESC DOAMNE
!
MTHFR ambele gene pozitive heterozigote,ATPO pozitivi
amaliaro spune:
Wish hormoni hormoni mama![]()
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia
Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
O_luptatoare spune:
Multumim pt capitol!
Week-end-ul meu incepe de maine pana marti![]()
Needa cam des vad ca
bei alcoale
. Asa vrei sa treaca mai repede timpul? Daca functioneaza toarna-mi si mie!
Wish42 spune:
amalia daaa,daaaa 

9+

ITI MULTUMESC DOAMNE
!
daniela74 spune:
Wish ma bucur pentru tine,spune-mi si mie te rog,la transfer ne dau ei camasuta sau doar pentru partea de jos,sa nu ma trezesc eu ca ma duc cu rochita si raman la bustul gol pe acolo ![]()
gasca vesela
Wish42 spune:
daniela 
primesti un cearsaf pentru partea de jos pe care il pui in jurul taliei iar cand ajungi pe masuta o sa ti-l puna pe burtica.
In partea de sus ramai imbracata cu hainele tale.
Imbracatul/dezbracatul se face intr-un loc special amenajat in cadrul camerei pentru ET.Mie mi s-a parut foarte curat.
La fel am fost impresionata si de ecografia facuta acolo.
Am intrat in cabinetul dr-ului,de acolo intr-un loc special amenajat unde m-am dezbracat tot in partea de jos,am primit un cearsaf si o pereche de papuci de casa de unica folosinta;de aici am intrat in camera cu ecograful.Apoi inapoi in locul pt schombat si apoi in cabinetul dr-ului.
9+

ITI MULTUMESC DOAMNE
!
Wish42 spune:
Sotul tau poate sa asiste la ET,primeste un scaun langa capul tau.
Dupa ET ramai pe masuta cca 10-15 min,eu am stat 10 min,dupa care te ridici,te imbraci si ai plecat cu bb-ii acasa !!!
Eu am plecat spre casa in aceeasi zi.
9+

ITI MULTUMESC DOAMNE
!
cezara68 spune:
Daniela, am vazut ca sunt programata in aceiasi zi cu tine la Brno. Noi vom fi cazati la Hotel Avanti. Daca vrei sa ne cunoastem da un semn.
needa spune:
Salutare fetelor!
Cezara, bine ai venit, sedere cat mai scurta pe aici iti doresc.
Scrie 10 mesaje ca sa te putem vedem in timp real, acum esti sub moderare. 
O luptatoare
, m-ai prins, recunosc ca imi place sa beau din cand in cand cate o bericica ![]()

toate fetele vesele.