Stelute de iulie-august 2013 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Doua colege de la lucru au facut niste ochi mari cand am zis ca nu vorbesc. Una dintre ele nici nu are copil . Lucrurile astea fac parte din categoria aia iritanta "Cum nu faci asa ceva???"
Dar stiam de la In the Womb ca oricum pe mine ma aude distorsionat si am ajuns acasa si l-am pus pe tatic sa discute cu ea obligatoriu. A fost penibil nu eram nici unul in largul nostru (cred ca nici Medeea). Acum nu imi mai bat capul ca nu mi se pare important. Cand o sa iasa o sa vorbim cu ea
Olimp cam la asta se rezuma si conversatia mea cu ea.

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Flori, am un fibrom uterin care poate da batai de cap cand i se nazare. Pentru asta e concediul si tratament cu duphaston si no-spa.

Alina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

alina apropo de depresii si panica " traisa palmele si dusurile virtuale "

sunt ferm convinsa ca un copil iti modifica viata si bioritmul...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana imi place de colega ta , nici nu are copil dar da sfaturi , si noi care nu il avem inca in brate avem de invatat si exerimentat inca...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

olimp.... cel mai rau e ca aceiasi hormoniextraordinari isi fac de cap si dupa nastere intr-o oarecare masura. Deci ratiunea saraca are de furca peste program si schimbul 3 o perioada lunga de timp. Daca mai pui la socoteala si nesomnul si faptul ca te uiti in oglinda si nu-ti vine sa crezi ce e acolo.... toate astea fac un cocktail nedorit pe cat se poate.
Eu cu mana pe inima pot spune ca forumeala in timpul, dupa sarcina si cat am slabit dupa a facut numai bine. Nu stiu cat ajuta ca toata lumea e la fel de picata din plop ca si tine insa face bine la psihic sa stii ca nu esti singura nebuna care isi pune tot felul de intrebari stupide.... de ce se c++a verde si nu galben, de ce e cazul sa-lm asculti cum respira atunci cand doarme si tot asa.

Alina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Nici noi nu vorbim cu burta, si mie mi se pare aiurea. Fiecare cum simte, nu tb sa fie o regula.
De fapt in week-end a zis sotul "Neata" si la burta, se pune ? De vorbit vorbim intre noi si ne aude vocile ... ce am putea sa-i spunem acum

Inca is tare euforica pt vestea ca e fetitza, avem aproape 18 sapt ... oare ii mai creste ceva ? incerc sa nu ma entuziasmez de tot, dar e greu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Ohoho...si cate pareri o sa mai auziti mai ales dupa ce nasteti. Toti se pricep mai bine ca voi, bunicii, featii, unchii, matusile, o sa constatati ca numai mama culmea nu stie ce sa faca cu propriul copil. Si sa va asteptati si la suparari in cazul in care nu puneti in practica sfaturile.

Depresia cred ca tine de fiecare in parte de stilul de viata si de cat de pregatite suntem pt schimbare. Cumnata-mea de ex nu mai lucra de 3 ani, tocmai a nascut deci mai sta inca doi acasa. Are si ajutoare si nu se simte deloc inutila, nu a avut o secunda in viata ei depresie.

24+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Nu am intrebat mai devreme daca va discutati cu burta. Nu imi faceam atatea mustrari de constiinta
Olimp cred ca cea fara copil imi spunea mai mult ce o sa faca ea cand o sa fie insarcinata si eu cu homonii activati m-am simtit lezata.
Mai am o prietena care discuta cu burta mea cand ma vede. Se apleaca si o intreaba ce face si altele si mie mi se pare ciudat . Incepusem sa imi fac probleme

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Nici eu nu stau la discutii cu burta. N-am stat nici prima data. Sunt persoane la care sta vine in mod natural si altele la care nu.

Diana, ia nu mai citi tu minunatiile alea. Auzi, doi ani dupa nastere! Lasa ca, dupa cum ai vazut, la noi doctorii stiu ca trece, asa ca noua o sa ne treaca.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

sa va zic cum a fost si la noi. pana sa o avem pe maria, analizam bebelusi de la distanta, nu am avut nici in familie, nici prieteni cu bebei. nu luasem nici unul in brate, nu schimbasem un pampers in viata mea. la spital, dupa nastere, iar nu am avut prea mult contact cu bebe decat cateva minutele la alaptat. mereu cascam ochii mari, sa ma minunez de gagalice, de tot ce vedeam la ea. asistentele o spalau si schimbau. am fost foarte happy, euforica dupa nastere, cu f multa energie. dupa 3 zile, acasa, 2 oameni si un bot de om. am inceput sa plangem amandoi si in cateva secunde amantrei
mi-am facut o cruce mare si am zis ca trebuie sa ne descurcam, trebuie sa facem om din ea, si m-am intarit singura, am avut grija sa mananc bine si sa le las balta pe toate in casa. nu mi-a pasat de deranj, praf si altele. m-au secat vizitele celor "dragi". eram iritata de cei ce veneau raciti sa il vada pe bebe, am fost ca o hiena la gatul lor, nu ii lasam sa intre in camera. am avut peste 50 de oamnei, neanuntati cu daruri si bani ca asa se face. de data asta am anuntat pe toti sa nu ii prind la mine pana la botez.
si incet, incet simteam ca ce fac e bine, m-a doborat de cateva ori oboseala, dar imediat luam somn cum dormea si ea, franturi de cate jumatate de ora, dar ma trezeam cu multa putere. dupa botez, exact la o luna, parca eram alt om, zburam si parca eram mama dintotdeauna. si nu am avut ajutor din partea nimanui, decat la prima baita. in rest pasam copilul la sot, sotul la mine zi si noapte. conteaza f mult sa aveti sprijin in sot.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica

Mergi la inceput