MONTIGNAC (186)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

In cratita minune in afara de peste fac pui, piept de pui taiat fasii peste care pun legume congelate la punga, ficatei cu sos
sau omleta , oua ochiuri ies foarte bine cu doar un strop de ulei de masline
ciupeci cu usturoi, inlocuiesti cu succes cuptorul plus ca se fac mai repede decit in cuptor
am mai facut placinta, chec sau negresa
la toate preparatele se pune o lingura, doua de ulei

am facut si cartofi pt. copil, cartofii se taie felii mai mari se pune una doua linguri ulei, si putina apa daca vezi ca se prind, ies ca la cuptor nu ca cei prajiti in baie de ulei, deci mult mai dietetici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Am pus poza...
Azi;
MD 100 g de branza de vaci degresata frecata cu boia si marar uscat, o turtita de tarate, un ardei capia
G un mar
P mancarica de fasole verde cu marar, 2 chiftelute de naut(ultimele, sper sa mai fie bune, ca zac de o saptamana prin frigider)
G mi-am luat cam mult pentru pranz, cred ca imi las doua linguri de mancarica pentru gustare si imi fac si un ceai.
C supa crema de ciuperci si praz, salata cu ton in suc propriu, cu aceto balsamico.

Apropo, aceto balsamico e permis?Parca l-am vazut prin meniurile voastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns big_boy spune:

Fetele, unde tineti voi pozele de care vorbiti ?

Eu am inceput ziua cu un suc de mere fara nimic altceva. Mi-a stricat stomacul ceva de nedescris, chiar nu inteleg de ce, mai ales ca nu erau stricate. Probabil va trebui sa diversific un pic meniul de dimineata.

La pranz seara am in meniu salata/chiftelute din carne, precum si peste la conserva.

In alta ordine de idei, m-am decis ca am stat suficient in perioada de platou si e momentul sa mai topesc 4-5kg. Perioada care a trecut am mai mancat lucruri ne-Monti si m-am mentinut relativ ok. E momentul pentru inca un pas pana la ~104kg.

Va rog actualizati la mine in tabel greutatea la 109kg. Merci frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

liviu pentru a ne vedea pozicile intri la www.4shared.com e linkul pe prima pagina .... itri trimit pe pm contul si parola ca sa poti accesa
mult succes sotiei pentru initiativa de a manca monti alaturi de tine si mult succes pentru o noua etapa de cumintenie
va modifica greutatea brandusik de indata ce va gasi un moment liber
din pacate nu pot sa-ti trimit pm pentru ca nu ai activata optiunea de a putea primi pm uri ... sory ... daca ti-o activezi vei primi contul si parola , altfel nu am cum sa ti-o trimit ... nu o punem pe forum pentru a nu avea acces oricine la pozele noastre

caress eu folosesc oter la salate de toate felurile
ti-am vazut poza ... moamaaa ce slaba esti ... tu ce inaltime ai ??? cat ai in talie ???

bebe si ce cratita minune e aia de trebuie sa ii pui ulei ... eu in tigaia teflon nu pun deloc ulei niciodata ....

claudia gata, m-ai convis, o sa-mi cumpar si tarate d'astea

puisorule si eu mai patesc asa si nu mai am nici un chef sa revin si sa scriu totul inca odata
ma bucur ca ti-am dat un pont bun cu salatele, sunt ffff bune si incerc si eu sa diversific sa fie alt gust ... era in oferta si broccoli si nu il au in magazin deloc
si aici e urata vremea ... groaznic de urata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Andanii, sunt inalta, am 1.70.Habar nu am cat am in talie,nu m-am mai masurat de cand eram mica si imi facea mama rochii..oricum am fost mica in talie intotdeauna.Dar se vede diferenta fata de cealalta poza, nu?Mai ales ca special mi-am pus aceiasi blugi.Cu slabitul cam asta a fost,mai mult de 1 kg chiar nu as vrea sa mai slabesc,ceea ce imi place este ca ,poate si din cauza ca am fost constant la sala, am slabit frumos, nu sunt trasa la fata, palida si stravezie.
Si imi place ca voi putea face si manca deserturi de mai mult de o data pe saptamana!Vreau de vreo doua zile sa incerc checul la cana, mi se pare super, dar as putea sa il fac doar seara si am zis ca nu e cazul sa il mananc la miezul noptii, si savarine cu frisca as vrea sa fac, tot in varianta la microunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

montigirls din Romania..imi pare ff rau pentru voi
LA MINE E SOARE!!!...desi is numai 3 grade...da is brindusele deschise peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Meniul meu de azi:

Cafea cu cofeina si putina fructoza acasa
La servici:
MD: un iaurt mic 0.1% cu fulgi de secara
G: vreo 7-8 samburi de migdala
P: pulpa pui dezosata la gratar cu salata de varza alba
G: o portocala
C: acasa, nu stiu inca ce, probabil ceva carnita cu salata

Printre ele ness fara cofeina cu zaharina, ceai de plante, apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

Andanii, i-am zis acelei cratite astfel pentru a nu-i mai face reclama gratuita
Am si eu destule tigai si gratare de teflon dar sa stii ca nu se compara cu "minunata"
fiecare are rolul ei la mine in bucatarie, si sa stii ca la teflon nu am putut face cartofi cu 2 linguri de ulei si sa ramana intregi si nearsi ...bine poti face pieptul de pui si alte carnuri dar legume fara sa se arda la coacere ba...iar arsura e toxica...
pestele se prinde de orice cratita fara ulei sau daca nu vrei sa pui ulei pui apa...dar uleiul de masline ii da savoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bebe asa o fi, nu te contrazic ... nu am gatit in asa ceva si sincer nu am vazut decat la tv
Drept e ca in tigaia teflon nu am facut cartofi prajiti deloc ... eu nu am mai prajit niciodata cartofi de vreo 5-6 ani ... fac doar la cuptor, pe hartie

brandusik si eu vreau soareeeee

caress parerea mea ca nu mai trebuie sa slabesti ... dupa mine erai buna si inainte la 1.70 ... hehehe, esti perfecta si la 60, pe bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Caress, eu folosesc otet balsamic, asa fac salatele cu ulei de masline, sare si otet balsamic.

Abia astept sa ajung acasa, sa va vad pozele.

Bun venit, fetelor noi!!

Aici a fost primavara in we cand am avut liber, acum e innorat si frig. Bine ca nu au iesit florile, inca mai sunt sub zapada.
E bine ptr artari, de diferente mari de temp.

Brandusa, ce frumos branduse!!

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput