Stelute de iulie-august 2013(64)
Raspunsuri - Pagina 20
olimp spune:
delia t felicitari pentru morfo...sa cresca mare si sanatos...
delia t ce scaunel , abia imi ridic piciorul pt trepte , o trag eu cumva pana la final...
si eu merg la pedichiura ...altfel nu mai functioneaza...
ele la mine pasa nu e umflata , ma doare carnea pe ea dar nu este marita sau cel putin nu o simt diferit ..oasele dor ca naiba...
gata ajung acasa si din sezut fac pui su samntana
le servici noroc cu colegii nu ma plimb , imi aduc toate sub bot , duc doar la baie si la masa , pe scaun treaba e ok
cris eu te sfatuiesc sa nu te bagi in club
paula ce te invidiez , te poti misca inca in voie...bravo toata admiratia...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
delia_timpau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Delia felicitari viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd |
Multumesc Delia!!
Am pus si eu o poza cu "portretul" lui bebitza pe Picasa .
Si cu ocazia asta v-am admirat din nou burticile si familiile frumoase
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
oanka80 spune:
alina tu nu pui faina, eu nu pun ceapa prajita
am facut odata pui cu smantana si cu legume, ceapa, morcov, dar mi-a iesit f concentrata toata treaba, nu mai simteam gustul de smantana. reteta iese f bine si fara pic de faina, doar ca iese sosul mai lichid. eu am farfuria la racit pe masa
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica
oanka80 spune:
delia T felicitari pt vestile bune, bun pontul cu o cioco calda inainte de eco, la noi la aproape toate intalnirile ne-a tratat cu spatele
nici eu nu pot ridica pe ceva piciorul la incaltat, am incercat pe treptele de la scari, dar ma doare mai dare duda. ma ajuta al meu sot la tras fermoarul. asa ne mai cainam, de parca am fi niste babute
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica
diana_popa27 spune:
Delia felicitari pt morfo!!!!
Bbitza ai pus cum nu se poate mai bine. Nu mai vb de kg ca imi iau si eu campii. Eu iar am inceput sa dospesc ca un cozonac si m-a mancat...sa ma cantaresc de dimineata ca eram curioasa daca mi se pare mie sau sunt asa de grea pe cat ma simt.
Concluzia: sunt asa de grea pe cat ma simt!
Eu ma incalt si ma descalt f greu. Ma mai ajuta si sotul de multe ori cu descaltatul. La incaltat ma asez si imi ridic piciorul in lateral sau ma pun putin picior peste picior sa fie stranse. Am burtoiul prea mare sa ma mai pot apleca in fata. Ar trebui sa ma cracanez f f mult sa imi intre burta intre picioare
Dariana a trebuit sa ma intorc sa recitesc mesajul ca eu am inteles ca pozele cu creatia ta sunt in albumul ala comun cu idei pt camera de copii. Dupa ce am citi mai atenta am realizat ca sunt in albumul tau. Felicitari pt creatie!. Si pe noi ne bate gandul sa pictam dar am ajuns la concluzia ca vom face numai tavanul. O sa fie un cer senin si poate vreo doua urme de pasarele. Pun si eu poze la contul comun.
Ama sigur e totul bine dar ma bucur ca mergi la Dr ca el te calmeaza cel mai bine
25+
viitoare mamica de Medeea
happy_ama spune:
Delia T, felicitari pentru fortzos!! Este foarte simpatic Si tine manutele pumn Pe mine m-a cam "grabit" dl dr la morfo pentru ca depasise cu mult programarile...Dar l-am iertat...
Happy Ama 24+ si Eva