Stelute de iulie-august 2013(64)
Raspunsuri - Pagina 11
Maeve spune:
Da Ele, asa as vrea, ei au acum pachetul de nastere cu blandete in care iti faci tu planul de nastere si ei respecta protocolul, desigur daca nu intervine vreo urgenta.
Si la noi e frig si zapada peste tot, tare ma tem ca atunci cand o sa se incalzeasca vor fi iar temperaturi mari, f brusc.
Sa rezolvati cat mai rapid cu aparatul Denisei, stiu ca e destul de costisitor si complicat de la niste prieteni.
olimp cum te mai simti azi, esti la serviciu?
22+
A (15.07.2007)
monicus spune:
Succes la punerea aparatului dentar printisoarei. Si cum se complica treaba? Ce ati patit?
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Buna dimineata! Am ajuns la birou. Ieri am umblat pe drumuri ca tre sa ii pun Denisei aparat dentar si in loc sa rezolvam se complica treaba. |
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
21+
Printesa dulce
doxy spune:
Buna dimineata! Citesc din urma si raspund ca sa nu uit...
Mihaela, acu vreo 4 ani cand am fost la Iliev fiind la prima sarcina nici nu stiam de moda cu "sotul insotitor la eco" asa ca nu l-am invitat. Acolo toata lumea era cu sot si intrau ambii la consultatie. Cand am dat sa intru m-au intrebat daca e si sotul si vrea sa intre asa ca mai nu m-am apucat de bocit acolo (hormonii!) ca vezi Doamne eram cea mai oropsita si neglijata femeie de pe lume. Dar am bocit in masina cand l-am sunat pe sot sa-i spun ca "toata lumea era insotita la eco, numai eu eram a nimanui" . Asa ca nu stiu de ce sunt cazuri cand nu te lasa cu sotul...
Nici Iliev nu are reputatie de "prea vorbaret" dar este cel mai bun si asta pentru mine conteaza cel mai mult.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
monicus spune:
Ai fost la medic sa vezi ce determina aceste scurgeri? Nu mi se pare normal. Doar medicul iti poate comunica ce se intampla. Fa-t curaj si vezi despre ce este vorba.
Sanatate multa si ai multa grija de tine.
citat din mesajul lui teodora86 buna dimineata vin si eu sa beau un ceai cu voi,AMA si pe mine ma chinuie scurgerile astea apoase si abundente si eu nu i-au nici un tratament care sa le provoace sincera sa fiu eu ma-m speriat f tare fiindca ce am acum am avut la sarcinile anterioare inainte sa nasc cu 1 sap,si acum am deabia 25+ sap |
21+
Printesa dulce
bubulina2401 spune:
Neata fetelor! :)
Bobitza, la care Real ai fost? eu nu le-am vazut pe cele cumparate de tine care sunt dragutze.
23+ de
monicus spune:
Multumim frumos pentru invitatie. Ce placere sa savurez.
O zi placuta
citat din mesajul lui MariaBcf Neata. Haideti la o cafeluta. |
21+
Printesa dulce
paula_m spune:
citat din mesajul lui Maeve Imi permiteti si mie sa vad/pun poze pe contul comun? 22+ A (15.07.2007) |
Daca activezi PM, sa-ti pot trimite parola la contul comun
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
Maeve spune:
Monica ai o fetita foarte frumusica, sa-ti traiasca. Are un par superb!
22+
A (15.07.2007)
doxy spune:
Fetelor apropo de povesti tragice...
Nu e cazul sa exageram... Daca va stiti mai sensibile, nu cititi. Ca doar fiecare postare de acest gen incepe cu "sa va zic o intamplare tragica" asa ca se poate de evitat, cum face Ele de ex. ce nu o intereseaza nu citeste.
Nici mie nu imi plac pozele alea cu saracii copii cu boli incurabile, abuzati etc. La alea chiar nu le vad rostul, adica distribui o poza asa numai ca sa sochezi? Mi se pare chiar inuman... Dar anumite intamplari (chiar daca sunt tragice) sunt oarecum "de folos" daca pot sa ma exprim asa, te face sa fii mai precauta acolo unde nici nu-ti inchipuiai ca exista un pericol. Eu de ex. de la stirea cu rucsacul, sunt foarte atenta la acest aspect. Daca Rares e sus in camera lui primul meu gand este "unde-i rucsacul lui". Invatam din greselile altora. Indiscutabil un copil trebuie permanent supraveghiat, chiar si la varste mai mari, dar o sa vedeti ca nu poti fi mereu pe faza, exista mereu "acea secunda de neatentie".
Chiar Yvy, ca n-am inteles ieri, ce fel de cordon/ate de la perdele erau alea, ca sa fiu si eu atenta...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia