Stelute de iulie-august 2013(64)
Raspunsuri - Pagina 10
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Fetelor, voi cum mai stati cu secretiile apoase? La mine parca s-au intensificat. Eu iau inca un utrogestan pe zi. O fi de la el? Incep iar sa ma stresez rau pt ca seara asta sunt umeda intr-una Happy Ama 24+ si Eva |
'neata, sunt treaza de la 3.30
Ama si la mine sunt abundente, ma dispera, dar cred ca de la progesteronul asta
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Voi cum le aveti? La mine sunt apoase. La mana sunt f putin cleioase si nu au miros. Pe chilotel raman oarecum albe, ca un zer asa. Ma scuzati ca sunt scarboasa Happy Ama 24+ si Eva |
identic si la mine ; cateodata pun absorbant mai grosut, dar nu-mi place cu de ala
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
yvyana spune:
Ce faceti burtici?
Eu sint treaza de la 5:30, atunci s-a trezit picea si nici ca s-a mai culcat si gradi se deschide de la 7:00
Nu stiu ce-i cu ea asa de matinala, ieri s-a trezit la 6:30, dar azi s-a intrecut cu gluma
Bobitza, Betty f frumoase hainutele, banuiesc ca ati luat de 3-6 luni ca vara nu aveti ce face cu atatea salopete cu botosi si maneca lunga Eu nici macar n-am sortat ce am sa vad ce merge si ce nu; nu stiu cine spunea ca are de la fetita numai lucrusoare roz/mov, parca Stefania eu n-am suportat sa-i cumpar chestii roz, are f f putine, mai mult dresuri si accesorii, in rest oricum au cate o floricica, un fluturas sau o fundita pe ele, deci cam sint haine de fetita
Happy Mom si S25+
MariaBcf spune:
Neata. Haideti la o cafeluta.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
18+
MariaBcf spune:
Happy la fel e si la mine , cum ai descris . Eu inca iau utrogestan 200 mg dimineata si seara
18+
MariaBcf spune:
Fetelor pe mine ma dor de aseara sfarcurile nici nu pot sa le ating . Eu sutien nu am voie sa port , doar bustiera
18+
teodora86 spune:
buna dimineata vin si eu sa beau un ceai cu voi,AMA si pe mine ma chinuie scurgerile astea apoase si abundente si eu nu i-au nici un tratament care sa le provoace sincera sa fiu eu ma-m speriat f tare fiindca ce am acum am avut la sarcinile anterioare inainte sa nasc cu 1 sap,si acum am deabia 25+ sap
Maeve spune:
Buna dimineata fetelor, activitate intensa pe aici, cred ca e unul din cele mai active grupuri, nu? E foarte bine asa
Ele eu stau aproape de Modern. Inca nu am facut contract la Eva dar vreau prin aprilie-mai sa ne ducem. Sa prindem si un week-end neploios ca sa putem merge la aventura parc fiindca fiica-mea e innebunita dupa astfel de activitati si chiar nu intelegea de ce nu are voie la trasee pt cei mai mari fiindca se plictiseste de alea doua pentru copii.
Aseara am avut o stare f proasta si la un moment dat parca o luase inima razna, batea repede, neregulat, imi pulsa tare o vena pe gat, a fost foarte ciudat. Daca se mai repeta ma duc sigur la dr dar sa zic ca a fost deocamdata de la oboseala sau cine stie...
Eu m-am imbracat subtire toata iarna pentru ca nu suport dresuri pe sub pantaloni si imi iau de obicei sosete mai lungi, de ski, daca e f frig. Am pantaloni din aia cu burtica, un tricou si puloveras subtire cu nasturi peste sau hanorac. Ma simt mai confortabil in pantaloni decat in fusta/rochie pentru ca nu voi putea sta cu picioarele departate Oricum mi-am luat o pereche de jeansi scurti si o fustita alba pentru vremea calda.
22+
A (15.07.2007)
Ele spune:
Buna dimineata!
Am ajuns la birou. Ieri am umblat pe drumuri ca tre sa ii pun Denisei aparat dentar si in loc sa rezolvam se complica treaba.
Ama am scurgeri dar eu zic ca sunt normale. Sincer Ama si Teodora, dupa patania lui Swetty si pt linistea voastra, mai bine sa va vada medicul.
Tre sa intru sa mai vad poze.
Editez ca am vazut mesajul lui Maeve.
La noi ninge,deci mai dureaza pana vine vremea de Aventura Parc.
Vrei nastere naturala?? Stiam ca daca se semneaza mai devreme contractul ai o reducere + mentinere pret. De asta te intrebam.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
olimp spune:
neata fetelor
happy , teo scurgerile abundente sunt absolut normale in asceasta perioada a sarcinii , daca cititi pe net toate site-urile va avertizeaza ca ele se amplifica , si mai ales daca luati ceva ovule , si eu le am happy , de fiecare data am verificat colul e ok.
happy asa cum spui secretia e mai apoasa si lasa chilotul sau protexslipul albicios laptos cum o descrii tu , sunt formate din utorgestan + celulele descuamate de la peretii vaginali.
hai fatelor ca suntem bine...
cris si in Cluj este criza de clexane , se mai gasesc doar in farmaciile care mai aveau pe stoc , am primit o informatie de la sefa de aprovizionare de la seniblue , de luna trecuta nu s-au mai alocat fonduri pe farmacii pt clexane doar pt spitale ...deci cred ca ne va fi tot mai greu sa le gasim daca nu vor da din nou fonduri...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca