LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicitas Absorbante nu mai folosesc ! Folosesc doar cupa menstruala Moon Cup. Mult mai igienic, practic, economic si eco. Mamica fericita de Miriam 01.03.2011 si Anastasia 17.03.2013 |
nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva
de unde l-ai luat in tara ?
dar nu exista accidente, sa dea pe langa sau sa nu mai poti sa-l scoti ?
scuzati-ma fetele dar ma roade curiozitatea
edit
am citit si ce urma pe urma si m-am mai lamurit eu as incerca..
bb_yasmi spune:
miki, au aparut de ceva vreme. eu nu sunt curioasa sa incerc si nici absorbantele refolosibile nu as incerca.
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui ailed_dota eu am hotarat sa fortez primavara, am bagat hainele groase groase la pachet mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
eu am facut de mult timp asta!!! si le=am mai scos de 2 ori inapoi de atunci acum am vazutac se reincalzeste le-am bagat din nou ...:))))
cami_antonia spune:
si eu am bagat rufele groase deja la dos
mai am doar cateva ale fetelor si ale sotului
in rest eu sunt doar in maleta si geaca groasa daca e sa plec
asa ca ma descurc
tre sa caut niste cutii sa le depozityez panala toamna ca nu mai am unde sa le tin
am casa f mica si doar un sifonier mai mare
pana si biblioteca tot pe post de sifonier o folosesc
bb_yasmi spune:
strumf de abia astept sa vad poze din miniconcediu!!! sa aveti un wk frumos , senin si plin de bucurie!!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi miki, au aparut de ceva vreme. eu nu sunt curioasa sa incerc si nici absorbantele refolosibile nu as incerca. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
da, stiu, dar eu am o problema cu absorbantele normale, externe..le urasc
asa ca incercarea e incercare, e clar mai sanatos decat ob-urile..
bb_yasmi spune:
vezi miki..fiecare cu ale lui :)) eu nu le pot suporta pe cele interne desi as [refera sa le folosesc.
doamne dar inteligenti sunt copilasii. Lucas a prins atat de repede miscarea cu facutul de kk la olita ca acum fuge cu disperare si striga si cand ii vine pishu' :)) de cand l-am luat de la gradi sta fara pampi si a cerut 3 pishu' la olita. nici unul in chilotei...
ailed_dota spune:
cami, uite... solutii http://www.tvproduse.ro/index.php/set-5-saci-vid-35-lei.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
sau daca nu in saci de gunoi grosi din cei negrii, se pun lucrurile inauntru, se trage aerul cu aspiratorul se leaga cu scotch ... daca vrei detalii vb pe mess.
bravo Lucas!
ailed_dota spune:
fete.... uite http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Educatie-pentru-sanatate/cafeaua-previne-depresia_9344