cadou baietel 7 ani
Raspunsuri - Pagina 4
maria_alexia spune:
serioux are ecranul putin mai mare, rezolutia mai fina si mai multe jocuri, din care 11 sunt 3D.
pe niciuna nu poti instala jocuri noi sau aplicatii
xxxwoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia serioux are ecranul putin mai mare, rezolutia mai fina si mai multe jocuri, din care 11 sunt 3D. pe niciuna nu poti instala jocuri noi sau aplicatii |
Dap, si are iesire TV, astfel incat sa-l poti conecta pe TV si sa joci cu joystikul.....Sper sda nu zic prostii
maria_alexia spune:
da, chiar are iesire audio/video: http://www.serioux.ro/produse/console-jocuri/srx-pgc120
devine tot mai interesant...
xxxwoman, ai putea te rog sa spui si cum ti se pare, concret, grafica jocurilor si selectia lor?
(de Craciun aveau la lidl o consola de jocuri pentru TV de la lexibook. acasa am constatat ca avea o rezolutie absolut penibila, se vedea ca pe HC85 - din 1985 datand ele. inre-un ceas eram cu ea inapoi...)
xxxwoman spune:
Jocurile 3D sunt ok ca si grafica, gen Nintendo Wii (personajele sunt 3D, cica astea-s pe 32 de biti). Restul sunt gen Sega Genesis, Super Nintendo, pe 16 biti (clone dupa jocuri relativ cunoscute din anii 90 - Bomberman, etc) cica surprinzator de ok.
Iti dai seama ca tot ce e mai sus e fix "creatia" sotului, eu mi-s paralela cu tehnica. Tot el zice ca, odata cu conectarea la un tv normal va pierde din calitatea graficii (sincer noi n-am incercat inca acasa, bine ca si avem un tv cu o diagonala nesimtita). Si ca ar fi mai potrivit pentru masinile cu TV in tetiera (mda, joc de 120 de lei avem, ne mai lipseste tv-ul din tetiera masinii, un fleac :))))).
Daca chiar tineti il probez maine seara pe TV sa vedem care-i faza...
Pont - Noi l-am luat de la Flanco ca aveam un voucher de reducere la ei.... Initial am zis portocaliu, pana a venit piticu' sa zica ca vrea albastru... l-am sucit, l-am schimbat....Dupa care a venit un alt nene (mda, ne-am pierdut vreo ora la Flanco pentru diverse, am avut timp sa ne si plictisim) de-al lor sa ne spuna ca ne sfatuieste sa luam orice alta culoare in afara de albastru... li s-au intors multe albastre retur, probabil un defect de serie ceva... Si am revenit la portocaliu. Acu nu stiu cat e de veridica chestia dar am preferat sa nu verificam pe pielea noastra.
Cred ca poti merge sa vezi despre ce e vorba exact in magazin, ar trebui sa aiba expuse. Eu n-am ajuns la raionul lor sa vad ce si cum. Pe al nostru l-am probat acolo, dar dupa ce l-am platit. Vine cu bateriile lui... Azi abia dadeau urme de oboseala.... (eu is obisnuita cu bateriile care tin fix 10 minute de la achizitie, pentru proba).
Per ansamblu nu=l laud ca nu ma pricep, copilul insa e incantat si asta e important pana la urma.