cadou baietel 7 ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Mi se par nu mi se pare...

Ia lamuriti-ma si pe mine,,,, eu nu mai vad buton de edit la mesajele mele.... Unde-i nene ascuns asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Citat:
citat din mesajul lui xxxwoman

Eu pentru fii-miu am dat lovitura in week-end cu o consola in genul celor de la Lexibook...cred ca undeva in 120 de lei a costat.

ai putea sa dai un link, te rog?

http://www.altex.ro/consola-lexibook-arcade-center-disney-cars-jl2360dc

Noi o avem pe asta (nici nu stiam brandul, ca sotul a fost cu cautarile inainte de achizitie....)
http://www.flanco.ro/it-c/gaming-pc-console/console-hardware/consola-serioux-srx-pgc120-or-120-jocuri-incluse-portocaliu.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:

Eu pentru fii-miu am dat lovitura in week-end cu o consola in genul celor de la Lexibook...cred ca undeva in 120 de lei a costat.

Te rog, detalii, cum se cheama, de unde etc. Multu'!

Am observat ca ai raspuns

Mergi la inceput

Am scris mai sus...

N-am zis bineinteles ca e cea mai inspirata achizitie. Am zis ca el e foarte incantat inca (ca in general la noutati e ok pana rezolva puzzleul de 2 ori si s-a plictisit de el... sau asambleaza un lego sau un meccano o data si apoi zace o luna nefolosit...).

Bine, noi avem si playstation dar pentru scopul achizitiei aveam nevoie de ceva portabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:

Ia lamuriti-ma si pe mine,,,, eu nu mai vad buton de edit la mesajele mele.... Unde-i nene ascuns asta?

nu esti logata.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Microscop au primit ai mei amandoi de Craciun de la bunica (7 ani au si ai mei) si au fost f, interesati am 2-3 zile Faceau tot felul de solutii cu sapun, gel de dus, otet, apa cu carioca, spirt etc .. tot ce le cadea in mana (nu aveau de unde vana insecte la vremea aia, dar sigur ar fi facut si asta daca le permitea vremea) si puneau picaturi sa vada cum arata la microscop. Apoi le-a trecut ... si zac de atunci pe birou. Au si telescop, dar prin geam nu se vede, asa ca asteptam vremea calda sa il montam pe balcon si sa admiram stelele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

[quote]citat din mesajul lui xxxwoman

nu esti logata.

Alexandra Maria
14.12.2007

M-am luminat... Parca nu puteam nici sa postez nelogata inainte... dar cum acu imi trimite mesajele si-asa, pierd din vedere loginul... Merci!

Mergi la inceput

Din aceeasi serie mai ramane binoclul :)) Asta daca-s parintii plimbareti sa aiba piticul de ce sa fie incantat...

Al meu e tot mai mult inclinat spre chestiile tehnice si mai putin spre jocuri si jucarii ca atare. Si tine fooooarte mult la lucrul lui. Adica sa stie el ca e al lui, chiar daca nu-i ceva ce foloseste in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc pentru link-uri .

Juniorul meu de 7 ani e fff incantat de jocuri. Carcassone merge de la varsta asta, Monopoly e iarasi ideal pentru clasa 1 - ii pune la socotit fara sa-si dea seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Imi poate spune cineva priceput care dintre cele doua console e mai buna(in functie de memorie,chestii de astea tehnice)?

Mergi la inceput