Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~45~

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

oana_nicole, mie forfecuta speciala, rotunjita, mi s-a parut destul de incomod de folosit. Modelele, cred ca sunt toate cam la fel, eu am luat ceva de la o farmacie. Depinde si cat de cuminte sta bebe la operatiune. Mult mai repede am taiat unghiutele cu o forfecuta cu varf ascutit
Vreau si eu parola de la mail-ul comun. Multumesc

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

be_one parola e aceasi cu cea de la picasa.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

multumesc frumos, Vio!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna dimineata! Ne-am hot cu numele asa ramane...ne place tuturor si familiei extinse ! Ms pt pareri ! Si eu ma simt plina de energie azi...deocamdata Si eu tot cu forfecuta i-am taiat unghiutele Biancai , in somn ca sa nu se foiasca sa o lovesc cumva. Acum i le tai cu o unghiera pt colturi de adulti. Mi se pare f groase si neindemanoase forfecutele/unghierele pt copii. In alta ordine de idei , iar ma chinuie foamea ma trezesc la 5-6 dim sa pap neaparat...si ziua vreau numai mancaruri calde, gatite...of sper sa nu trec de 80 kg pana nasc...mai mult de 75 n-am avut in viata mea, ma simt ciudat .

Mami de Bianca-Maria 07.05.2008 si Lara-Ioana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_nicole spune:

apropo de parola de la milul comun o vreau si eu daca se poate

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_nicole spune:

precizez k nu o stiu nici pe cea de la picasa.ms vioika86 si be_one-si mie mi se par ciudatzele cele din comert pt bebe cu varfurile rotunjite,nu-mi imaginez cum as putea taia niste unghiute minuscule :)

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

una!

Azi mi-a reusit si mie performanta de a ma trezi mai tarziu - 9,10. Uraaa! Ehh, e altceva.
Vreau sa va multumesc fetelor pentru raspunsuri - stiu Irinuka, ca sunt o mamica plina de intreari, dar stiu ca ma pot baza pe voi ca altfel...pe cine sa intreb..pe mama care a nascut acum 33 de ani ultima oara?
Ieri am calcat hainutele bebelinei si camasile mele de noapte si azi o sa ma apuc sa le pun incet in bagaj.
Nu mai stiu cine a zis pe aici, dar nici eu nu m-am gandit la alte haine decat camasile de noapte care si-asa nu le suport (sunt adepta pijamalelor) si mai sunt si friguroasa pe deasupra si nu ma vad defiland in bulanele goale prin materna. Daca nu ma voi simti ok, o sa-i spun sotului sa-mi aduc si niste colanti :)
Miche - parca tu ai pomenit de Andre Rieu - multumesc ca mi-ai adus aminte sa ascult niste muzica nu zgomot si vreau sa iti spun ca de la inceput a tresarit si burta, deci si ciresicii ii place,
Nu stiu ce sa va mai spun, asa ca va las ca sa trag si o "fuga" pana la piata, ca parca as manca o salata verde cu telemea cuburi prin ea. Ehh, v-am facut pofta?

pupici

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Oana ai pm.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Mi-am mai adus aminte de o intrebare:
suzeta care intentionez sa o iau cu mine pt bb trebuie sterlizata? Cum? Prin fierbere? Si apoi in ce o pun ca sa nu prinda microbi?

Va rog sa-mi spuneti daca aberez sau sar calul pe aici.

PS: Carmen1985 - Lara - e absolut bestial numele, cum de nu l-am visat eu inaintea ta??? (glumesc desigur)

Happy 32 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Nu stiu cum e la nastere naturala dar la cezariana clar nu te poti apleca sa-ti pui pantaloni si sa-i dai jos la fiecare control (de 2 ori pe zi). Tot camasi lungi si lalai sunt mai practice. Iar pentru vizite un halat deasupra.
Mie in spitale mi se pare SUFOCANT de cald...Eu data trecuta n-am luat halat pentru ca ma stiam f calduroasa ci am luat bluza de la niste pijamale (din alea cu buzunare si nasturi) si a fost arhisuficient.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 32+

Mergi la inceput