pro si contra folosirii cuptorului cu microunde
Raspunsuri - Pagina 8
capcaunul spune:
In plus, cuptorului cu microunde i s-au descoperit recent valente crestine, acesta avand darul de a arde dracii din cardurile cu cip.
Stati ca Elle_seb poate are dreptate! Daca pana si pe draci reusesc microundele sa-i distruga, e clar ca omul, mai pamantean, e prada usoara. Pe de alta parte, daca esti bun crestin ar cam trebui sa fii ferit.
Veste proasta: cruciulita de argint sau de aur bagata in cuptor face si ea flama.
Dracu sa mai inteleaga ce se-ntampla in cuptorul iadului ...
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui nadaflorilor
computerul de pe care te dai pe net nu emite niciun fel de radiatii? conexiunea internet cum o faci?!... Nina,mami de, |
Prin cablu.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Victoria_mami
Prin cablu. Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
da?!..atunci sa paseasca cu grija sa nu se impiedice
larasarit spune:
Teorii conspirationiste sau nu daca exista cea mai mica sansa sa afecteze in cel mai mic mod posibil bebelusul eu nu risc. Noi suntem batrani si supartam
eumada spune:
Hai,mai,ca Evei ii incalzesc de mica biberonul cu lapte la microunde(avent bpa free) si nu a fost bolnava niciodata.....
Credeti ca devin mutanti?Macar de-ar fi ca JANE sau Storm...
iulia_b spune:
Validari de genul si eu folosesc si n-am nimic sunt naive. Si altii fumeaza de peste 20 ani si n-au nimic, si altii mananca de prin gunoaie si n-au nimic, si altii lucreaza cu materiale toxice si n-au nimic, bine, 30 ani...pana intr-o zi. E adevarat, in functie de "material" acea zi poate fi mai timpurie sau mai tarzie.
Eu n-am cuptor, n-am vrut sa iau, dar zau daca-i simt lipsa.
Raza de soare spune:
Noi avem cuptor "de lenesi", din 2006, cadou de nunta. Cand a aparut bebelina, a fost foarte bun pentru sterilizat biberoane si incalzit laptele. Am dezghetat carne de 3-4 ori, dar nu imi place, mai mult se fierbe si in plus, miroase urat. Am incercat o data sa fac niste mere coapte, dar nu ies deloc precum cele facute in tava, incet, la cuptorul aragazului. Asa ca... a ramas strict pentru incalzit mancare si facut floricele, cand si cand.
www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
msl1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul In plus, cuptorului cu microunde i s-au descoperit recent valente crestine, acesta avand darul de a arde dracii din cardurile cu cip. Stati ca Elle_seb poate are dreptate! Daca pana si pe draci reusesc microundele sa-i distruga, e clar ca omul, mai pamantean, e prada usoara. Pe de alta parte, daca esti bun crestin ar cam trebui sa fii ferit. Veste proasta: cruciulita de argint sau de aur bagata in cuptor face si ea flama. Dracu sa mai inteleaga ce se-ntampla in cuptorul iadului ... |
Ha ha ha ha