Viata in Germania si Elvetia - cap. 86
Raspunsuri - Pagina 5
cristoiu spune:
Paste fericit fetelor!
Miri, am una bucata intrebate. Mama a venit din Canada capsata ca vrea sa isi ia un pardesiu frumos, bun, de calitate ... In fine. Aici in Hanovra n-am decit un magazin P&C, in rest e cam jale. Ma gindeam sa fac o excursie cu ei marti pina in Hamburg, dar nu stiu unde sa ma duc, ca sa nu umblu 5 ore din magazin in magazin. Stii cumva vreun magazin care ar avea pardesie de lina elegante?
Cu gradinitele ... A mea merge la gradinita bilingva, platim 570 pe luna. E germana engleza. Scoala internationala e cumplit de scumpa, mai ales pentru gradinita, era 1000 euro pe luna si gradinita cu program pina la 12. I-am bagat undeva.
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Paste fericit fetelor! Miri, am una bucata intrebate. Mama a venit din Canada capsata ca vrea sa isi ia un pardesiu frumos, bun, de calitate ... In fine. Aici in Hanovra n-am decit un magazin P&C, in rest e cam jale. Ma gindeam sa fac o excursie cu ei marti pina in Hamburg, dar nu stiu unde sa ma duc, ca sa nu umblu 5 ore din magazin in magazin. Stii cumva vreun magazin care ar avea pardesie de lina elegante? Cu gradinitele ... A mea merge la gradinita bilingva, platim 570 pe luna. E germana engleza. Scoala internationala e cumplit de scumpa, mai ales pentru gradinita, era 1000 euro pe luna si gradinita cu program pina la 12. I-am bagat undeva. |
Cristina in Hamburg sunt multe magazine si mai modeste si de lux si cam toate sunt in centru pe Mönckebergstraße: incepand de la Mango, Esprit, P&C si pana la Hugo Boss, Calvin Klein, etc
P&C din Hamburg e urias si gasesti si marci de lux la ei - Calvin Klein, Hugo Boss, Escada, etc. In rest, imi mai place Mango.
Si copii mei au mers la gradinita bilingva si mi-am bagat pixul in ea de scoala internationala (hehe, am uitat sa bag link-ul dar m-a orbit soarele, deh)
http://media.ishamburg.org/uploads/Schedule_of_Fees13-14.pdf
Marcia03 spune:
In Elvetia scoala de stat este ft buna, asa ca nu se merita sa dai copilul la scoala particulara/internationala. Scorurile sunt oricum ft mari (peste 2000 fr/luna). Am o colega care are fetita la scoala internationala si nu e multumita, profesorii sunt de slaba calitate (profa de germana de ex.facea greseli grave....ea e nemtoaica). Dar stiu ca in Germania scoala de stat e altfel, mai ales din cauza copiilor emigrantilor.
O saptamana frumoasa !
Mihaela
kariguld spune:
Paste fericit!
si la noi e soare, in sfarsit. azinoapte au fost minus 5 grade, nici acuma nu-i cald dar macar e soare!!! si va fi si in zilele urmatoare. asta ca sa prinda curaj ce-i cel cauta pe soare.
zilele viitoare vreau sa ma ocup cu improspatarea florilor, sper sa tina vremea cu mine.
Xio, deci ai fost la Romania?
Alina spune:
'neatza!
Si aici e soareeee dar frig,zapada sta bine mersi!
Maine e ziua fetitei mele si de 11 ani,nu-mi amintesc vreun alt an cu temperaturi asa scazute si cu zapada .
Am citit ieri pe www.wetter.de ca de 130 de ani nu a mai fost un martie atat de rece ...sper sa avem vara cat de cat calduroasa macar!
Miriluta spune:
Alina la multi ani fetitei tale
11 ani deja? Moaaama ce batrana esti (a mea are 10)
La noi e frig de intepenesti noaptea insa azi au fost 8 grade si ....
TA TA TA TAAAAA: SOARE!!!!!!
CT spune:
Alina, la multi ani domnisoarei, ca fetita nu mai e.
citat din mesajul lui Miriluta 11 ani deja? Moaaama ce batrana esti (a mea are 10) |
Lasa-ma, a mea face abia 7 in vara, e drept ca am facut-o la 30+, dar recunosc ca am ramas socata azi dimineata cand, cautand ceva cu google si dand click pe un link la forumul revistei Chip imi vad ochii urmatoarele:
Ihr Klickverhalten im CHIP Forum lässt auf ein gereiftes Alter schließen. Vielleicht möchten Sie unseren Senioren-Bereich kennen lernen. Besuchen Sie uns im Oldies but Techies Forum.
Era sa fac infarct. De acu' inainte sa-mi ziceti saru-mana si cand va adresati mie sa o faceti cu dvs.
tinatache spune:
dragelor, asa angepisst n-am mai fost demult. tocmai am constatat ca am facut "cadou" statului 60%!!!! din prima de anut trecut. cu punct si virgula, pe calculate. statului, ciprului, turcului, italianului, cui o fi, ca e de unde. cum era cu inchiriatul casei? ca eu imi fac bagajele
CT spune:
citat din mesajul lui tinatache tocmai am constatat ca am facut "cadou" statului 60%!!!! din prima de anut trecut. cu punct si virgula, pe calculate. |
Cum asa, ce s-a intamplat? Anul trecut nu a trecut asa de mult, esti sigura ca nu se mai poate "recupera" ceva?
tinatache spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CT
Cum asa, ce s-a intamplat? Anul trecut nu a trecut asa de mult, esti sigura ca nu se mai poate "recupera" ceva? Christa |
neatza!
primele pe anul trecut se dau in martie anul asta... nu stiu, nu cred, anul trecut am primit fantastica suma de 35€ sau cam asa ceva inapoi.