Stelute de iulie-august 2013 (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Fetelor la 16:30 plecam la eco deabia astept sa vad printesele mele

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Astept vesti bune

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Am uitat de sucul de rosii sau de rosiile taiate cubulete... Alea se pun mai la sfarsit.

Alina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, nici nu stiu...3M cred ca e mai bine

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Multumesc Oxana.... insa buni si bunicul sunt ai lui Vlad. adica parintii mei .Eu bunici nu mai am si niciodata nu i-am avut la tara asa ca invidiez maxim pe toti cei care au avut experienta asta. Eu la "tara" mergeam in Bucuresti in Salajan.

Alina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Ama si mie imi plac hainutzele de la Carters...eu am vazut si ceva decoratiuni. Din ce am vazut transportul este in functie de ce cumperi..probabil de volum.

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

V-am zis ca aseara m-a terminat mandra mea cu topaiala. Deja ma gandeam daca e normal sa se fataie atat. I-am pus muzica clasica pe tel. mobil ca poate se linisteste.
Si cu Rares cand am fost insarcinata imi punea sotul muzica clasica, ca tot v-am auzit pe voi facand referire la acest aspect. Cred ca i s-a urat de atata "culturalizare" caci acum lui ii place "muzica cu capul" (house) si mai e si mare rocker. Sa-l auziti cum canta la tobe "in hol cu capul gol" e de coma!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Deci fetelor, nu prea merge cu Carter's
Am testat: la vreo 120 eur, aprox 40-50 eur in plus taxe. la vreo 147 eur, aprov 70 eur taxe....

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Dnapotecuta, sa stii ca eu una m-am simtit tradata (chiar daca in favoarea lecturii tot un drac e...), pai e frumos din partea ta sa faci asta si sa si recunosti dezinvolta, hai ca daca mai gresesti asa fara voie e de inteles ... daca vrei sa-ti rascumperi grseala de cateva saptamani bune cat ai lipsit, ai canon de intrat pe forum cel putin de 2 ori pe zi in saptamana asta, apoi te iertam si daca ne tragi clapa cateva zile ...

Daca tot ati amintit de bunici, chit ca-s cea mai batrana din zona sa stiti ca mai am o bunica, are 93 ani si de ziua ei (asta incepand de acum cativa ani) ne adunam tot nepotismul la casa ei, e cat se poate de agera si lucida bunicuta noastra, are 39 kg si asa umbla si face mancare de n-ati vazut, nu stie ea cu ce sa ne serveasca si i se umple ochii de lacrimi cand ne vede adunati pe toti, copii, nepoti si stranepoti.

24+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, m-ai terminat cu tortul ala caramelizat!! Te rog, sambata seara sa fii pe frecventa ca vreau sa-l fac si sigur o sa am multe, multe intrebari.

Adriana, multumesc si tie!!

Happy, Alexandra, nu va aruncati la multe cumparaturi, asteptati sa vedeti bb. Aveti tot timpul din lume. Alexandra nu spuneai ca vine sora ta din America in vara? Nu ti le poate aduce ea?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

... si 2 Ave Maria si sunt iertata?
Paula... daca absentez ma gasesti la telefon.

Alina 25+

Mergi la inceput