Stelute de iulie-august 2013 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
happy_ama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Happy, am ales mai multe lucrusoare in val de 122 $.La ei se adauga: shipping: DHL Express $19.28 taxes / duties / vat: $29.61 Subtotal: $171.39 Deci undeva la 50 de dolari. Am vb pe chat cu un repr de vz si l-am intrebat de ce la noi nu se aplica red aceea de 15 E si a zis ca val finala apare dupa ce bag datele cardului.Le-am introdus si imi apar in total 50 $. Mi se pare cam mult sa dau 122 pe hainute si 50 pe transport. Daca se decide cineva sa comandam impreuna, dati-mi de veste! 19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca |
Exact cam la suma asta am calculat si eu.
Eu ma bag daca e. nu am incercat sa vad daca merg la 250 (cat ar veni pt amandoua), cum se duce taxa aia de 20 si ceva....
Happy Ama 24+ si Eva
Bobitza_85 spune:
Amalia, bafta la eco!!!
Te aspteptam cu vesti bune!
19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca
dnapotecuta spune:
INTERZIS POFITICOSILOR!
Cris, ceva in genul tortului tau am facut eu acum de ziua bunicului. Insa mai are o componenta reteta mea. Caramelizez zahar dupa care pun merele intregi, curatate de coaja si cotor. In cotor pun un dop de unt, nuca si visine din dulceata si presar peste scortisoara. Le dau la cuptor pana se inmoaie putin iar peste ele apoi pun crema de zahar ars... adicalea oua batute cu zahar,lapte, coaja de portocala, vanilie si rom - cam 8 oua la 1 l lapte. Iar dau la cuptor pana se face si asta la foc foarte mic si abia dupa, deasupra, vine pandispanul. Cand o scot o las bine sa se raceasca si apoi o sucesc invers. Peste noapte daca e lasat tortul se insiropeaza super. cine vrea poate pune scortisoara si nuca si in blat... n-are ce sa strice daca esti fan. deasupra se orneaza musai musai cu frisca din smantana naturala.
Alina 25+
Bobitza_85 spune:
As vrea sa pot sa va arat ce am ales eu!Sunt MINUNATE!!!
Fetelor, dar oare Rebecuta mea se poate transforma in baietel? Oare ma pripesc?
doxy spune:
Alina, la multi ani bunicului tau! Ce frumos ca v-ati adunat cu totii! Imi amintesc si eu cu nostalgie de timpurile cand ne adunam cu totii duba soba bunicii. De cand s-a stins nu ne mai adunam... nu mai zic ca nu am calcat prin sat de cand s-a nascut Rares...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
betty200 spune:
Salut fetelor!
Ama sa inteleg ca taxa respectiva daca include mare parte din ea vama este proportionala cu valoarea coletului, adica valoare mai mare taxa mai mare? Daca ne-am cupla vreo 10 fete crezi ca am reduce suficient la taxa de transport colet?
Cu privire la cumparaturi eu una cred ca sunt si voi fi cea mai intarziata dintre voi, inca n-am cumparat nici un ac, dar nimic si mi-am programat cumparaturile peste cam 2 luni, deci daca mi se grabeste fata v-ati prins ca o sa o tin in cearsafuri taiate in forma de triunghi, netivite bineinteles , de la cei mari v-ati prins ca nu mai am nimic , mi-o si inchipui pe saraca intrun tricou de-a fratelui ei care are 80 kg . Glumesc tu fetelor dar eu una ma gandesc ca daca chiar ma va lua pe nepregatite o sa se descurce ei sa ia repede niste hainute sa o scoatem din spital pe care sa le spele si sa le calce ... ce e doar a mea fata?(abia astept sa ma transform in printesa sa le cer servicii ca vezi Doamne nu pot sa fac nimic ca sunt proaspat nascuta ... wau cat astept ...
Ulterior o sa comand eu ce-mi place pe net. Daca in schimb am noroc si Bianca vine la termen, peste 2 luni ma desfasor in domeniul cumparaturilor ... abia astept, deja mi-am salvat o sumedenie de site-uri si stau cu ochii larg deschisi la ce recomandari postati voi pe-aici.
24+
bebitza
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Eu va invidiez fetelor care sunteti la prima sarcina ca va apucati de cumparaturi. Mmmm ce fain! Eu din pacate sau din fericire nu trebuie sa cumpar nimic, bine pampers si produse cosmetice, dar astea nu se pun. Si apropo de copacei in camera. Acum sa ma plang eu ca mi-ati furat ideea desi nu am spus-o nimanui. De fapt, eu vroiam altfel de copac, o sa gasesc poza sa va arat. Fetelor cum atasez o poza jos la mesaj, ca nu ma duce capul... Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia |
Eu sunt la prima sarcina si nu cumpar nimic
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
Bobitza_85 spune:
Eu am ales numai de 3M si 6M, nimic de la NB, ca mi-e teama sa nu fie mici
Happy, tu ce masuri alegi?
happy_ama spune:
Betty, daca ma gandesc mai bine cred ca este TVA pt ca la comertul electronic nu ar trebui sa iti ia vama...deci ar veni proportional...deci nu putem "scapa" de ea
Happy Ama 24+ si Eva
dnapotecuta spune:
INTERZIS POFTICIOSILOR!
Ciorba de salata... desi recomand stevia, mi se pare mult mai potrivita pentru ciorbe - eu o fac asa:
Calesc ceapa... poate putin mai bine decat la alta mancare intrucat asta e mai saracuta in grasimi si mi se pare ca "cere". Deci calesc ceapa cu ceva afumatura... kaiser, ceafa, etc, ce gasesti. Adaug si morcovul si radacinoasele in general si ardei tocat marunt. Eu pe vremea asta scot bulion de kappia de la camara. Adaug apa cat doresc sa fac ciorba... pana la bors ea mai scade deci nu-i bai daca oala e prea plina. Si le las sa fiarba. Cand au fiert adaug borsul si astept sa clocoteasca si apoi verdeata tocata mare sau rupta bucatele. Eu pun cam tot ce am... fie stevie, loboda, leurda, spanac sau salata. Pun borsul inainte deoarece nutretul se inmoaie urgent. Mai las cateva minute si inchid. La toata afacerea mai fac si o omleta pe care o tai asa la voia sortii... mare si grosiera si o adaug cand s-a facut peste ciorba. Basca leustean tocat marunt - optional. Eu una nu ma satur de leustean asa ca pun. Cam asta e. Eu doar ce am prestat una cu succes vineri.
Alina 25+