Stelute de iulie-august 2013 (62)
Raspunsuri - Pagina 18
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Pe voi chiar va trezesc noaptea cand se agita puiutii? Mie niciodata nu mi s-a intamplat, desi la Raul nu am dormit intr-o noapte si am fost f surprinsa sa aflu ca toata noaptea s-a agitat in burtica si eu niciodata nu am simtit . Cred ca dorm eu ca nesimtita Olimp, eu cam fac 50 de km pana la birou, si i s-a facut mila de mine. In plus, pot lucra si de acasa. Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2 |
Da, dar nu cel din burtica Pe mine ma trezeste picea de 2 ori pe noapte, plange nu stiu ce are, insa cel din burtica treaba lui, atata timp cat nu-i aud glasciorul eu ma intorc pe partea cealalta si-mi vad de somn cu toata agitatia lui
Deci sint cam nesi
Happy Mom si S25+
Andra28 spune:
Ciorba de salata cu omleta:
Pui la fiert cu sare: ceapa, morcov, telina, ardei. Dupa ce au fiert putin adaugi sucul de rosii sau rosii taiate. Dupa ce s-au fiert un pic si cu sucul de rosii adaugi si cartofi taiati cuburi. Cand totul este fiert, adaugi salata (eu combin si cu stevie si loboda) si dupa primul clocot, borsul fiert in alt vas. Dupa cca 5 minute adaugi omleta facuta bucatele, mai lasi un pic sa fiarba ca sa ia omleta din gustul ciorbei si apoi stingi focul. Eu omleta o fac si cu putin kaizer in ea.
Cand se serveste, dupa gust, se poate pune putina smantana in ea.
Andra23+ cu si mami de Alexandru(27 ianuarie 2004)
Bobitza_85 spune:
Happy, am vazut ca livreaza si in Roamnaia cei de la Carter's.
Nu stiu daca am inteles eu bine dar au o promo acum cu 15 E taxa de livrare la comenzi peste 75 Euro.
Te bagi cu mine?
19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca
happy_ama spune:
Maeve, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Happy Ama 24+ si Eva
delia_timpau spune:
Hello mamicile mele dragi,
Multumesc mult pt complimente Cand ati zis de costumas v-ati referit la mine sau la haina de blana a pisicii mele?
Noi astazi stam acasa, m-a cam speriat vremea asta, pt ca aveam un inceput de raceala, si pt ca tot trebuia sa imi iau si maine co (mergem si noi in sfarsit la morfofetala ), am legat 2 zile si mi-am luat medical.
Ele, aseara dupa ce ti-am vazut burtica am bagat jumate de ora de Pilates
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
doxy spune:
Maeve bine ai venit!
Andra, merci pentru reteta.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
doxy spune:
Am reusit sa pun poza cu copacelul pe care il vreau in camera la Rares. Frunzele alea mari sunt de la ikea.
Dulapul, patutul si lenjeria vor fi ca in poza. Si am de gand sa desenez eu copacul, Doamne ajuta! Vorba sotului "ma chinuie talentul" desi n-am nici o treaba cu desenul. :))))
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
happy_ama spune:
citat din mesajul lui Bobitza_85 Happy, am vazut ca livreaza si in Roamnaia cei de la Carter's. Nu stiu daca am inteles eu bine dar au o promo acum cu 15 E taxa de livrare la comenzi peste 75 Euro. Te bagi cu mine? 19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca |
Bobitza, pe langa acea taxa mai e si TVA/vama etc. Asa am calculat eu vreo 50 de eur...
Happy Ama 24+ si Eva
Monirina spune:
azi mi-am facut de cap , mi-am facut singura foto shooting :)))) am pus cateva poze,mi-am facut si in lenjerie cu suncile la vedere, asa ca sa nu radeti de mine!!!:)))
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 17+
Monirina spune:
citat din mesajul lui Mony08 Te cred doxy , acelasi lucru ni se intampla si noua,si daca tragi linie la sfarsitul lunii nu stii pe ce s-or dus banii. Apropo de igiena,noi am mai folosit sapun protex pentru pitic,care ne-a ajutat f mult. A avut o perioada in care tot facea alergii,ii ieseau bubite rosii pe corp si nu stiam de la ce.Ni s-a recomandat sapun cu ph neutru si a fost tare bun. Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+ puiut |
sa sti ca si mie mi-a recomandat ginecologul dupa ce am nascut sa ma spal cu protex roz la dansa pt taietura, ca cica e cel mai ok.. si chiar a fost :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 17+