sangerarea in sarcina

sangerarea in sarcina | Autor: gaytza1985

Link direct la acest mesaj

va salut dragelor!in decursul anilor v-am citit cu atata interes si am invatat atatea de la voi desi nu am indraznit sa scriu decat anul trecut cand am avut o problema legata de prolactina ....
De data asta ma confrunt cu ceva ce pentru mine este cel mai grav lucru care mi se putea intampla.... acum 3 zile am aflat cu fericire in suflet ca sunt insarcinata in urma a trei teste de sarcina efectuate corect si toate trei cu un rezultat pozitiv...fericire mare avand in vedere ca acum 3 ani am pierdut o sarcina de aprx 11 sapt!! Aseara am constatat cu stupoare ca sangerez...sangerez ca la o menstra doar ca durerile lombare si abdominale sunt mult accentuate iar azi-noapte am eliminat un cheag de sange de aprx 3-4 cm. Doctorita mea se afla in concediu pana maine dar am reusit sa vb cu un medic astazi care mi-a recomandat urogestan 200mg/de 2 ori pe zi simi-a spus "cum ti-o fi norocul" ori se prinde ( fiind o sarcina de doar 3 sapt) ori il dai afara!! ceea ce ma nelinisteste pe mine este faptul ca sanii nu ma mai dor asa cum ma dureau, si nu mai am nici o simptoma a sarcinii insa progesteronul mi-a oprit sangerarea... intrebarea mea este daca cheagul acela era produsul conceptiei de fapt iar eu acum luand progesteron nu fac decat sa intarzii eliminarea a tot ce mai este acolo?? dar ma intreb si daca nu era decat un cheag si bebe e de fapt bine?? pana maine nu mai pot cat stres mi s-a acumulat in capsor de parca imi explodeaza!! Va implor sa ma ajutati cu un sfat oricat de mic fetelor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Of, saracuta de tine...de ce nu dai tu o fuga la dr sa-ti faca un eco intravaginal si sa vada care-i treaba? Nu-i bine ca ai avut dureri asa mari la sangerari, cheagul acela e posibil sa fi fost sarcina eliminata, dar pentru siguranta fuguta la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Mergi la un medic...mergi la altul daca al tau e in CO...nu poti, in conditiile astea, sa stai si sa astepti intreband pe forum, nu e o usoara sangerare oprita de la sine, treaba e cam groasa....poti sa faci o infectie de toata "frumusetea", complicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaytza1985 spune:

Iti multumesc pentru raspuns draga Kitzi, ieri dimineata am fost la Dr si sunt in aceeasi ceata ca si pana ieri ca sa fiu sincera cu tine, dupa control si eco abdominal mi-a spus ca nu se vede nimic in uter dar nici pe vreuna din trompe ... Astazi trebuie sa fac beta HCG si mi-a dat vreo 4 variante in legatura cu diferenta dintre primul si al 2-lea rezultat al HCG! Banuiesc ca, ca si toate celelalte fete care au fost in situatia mea , mai sper ca este inca acolo insa faptul ca nu s-a vazut nimic pe eco ma nelinisteste si te intreb din experienta ta crezi ca fiind asa mica sarcina este posibil sa nu se vada sau daca era acolo trebuia sa fie un punctulet cat de mic?? Te mai intreb fara sa abuzez daca cumva crezi ca ceva putea influenta rezultatele pozitive ale testelor de sarcina chiar daca la momentul respectiv nu am luat nici un fel de medicament si nici cu luni de zile inainte inafara de no-spa pt dureri biliare???? Iti multumesc anticipat pentru raspuns ! Gaby.

Mergi la inceput

Ema, am fost la medic ieri iar Doctorita mea spune ca numai dupa HCG poate vedea ce este sau ce a fost ca sarcina este sau a fost prea mica.. I-am povestit despre sangerare si cheag dar mi-a spus ca nu este relevant pana nu vedem HCG iar transvaginala m-a trimis sa fac doar daca valoarea HCG este peste 2000 momentan mi-a facut doar un eco pelvin! Crezi ca ar trebui sa vad si alt medic? Pana ca ea sa vina din concediu scriam mai sus ca am vb cu un alt medic de la maternitatea Giulesti din bucuresti care imi spusese sa iau 400mg de progesteron de 2 ori pe zi si i-am spus doctoritei mele de treaba asta si nu mi-a zis nici sa-l mai iau nici sa nu... Sunt bulversata pana la HCG ma urc pe pereti dar am sa o deranjez din nou astazi! Multumesc frumos pentru raspunsul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Nu intelesesem ca ai fost, o luasem ca atare, adica intelesesem ca doar ai vb, fara sa consulte. Incearca sa te linistesti, pt ca stresul asta continu nu e benefic. Nu cred ca e necesar sa mai consulti alt medic. Sarcina e micuta, sansele sa se vada la eco sunt mici tare. Ia medicamentatia, ma gandesc ca reactina in vreun fel medicul tau daca i se parea ceva dubios. Deci...linisteste-te, faptul e consumat si de acum ce o fi o fi, ajuta-te putin ca sa iti fie bine, indiferent de situatie...deci, mai putin stres, pana maine mai e putintel. Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Iti multumesc pt incurajari Ema, am sa revin maine cu rezultatul Beta HCG ... Pana atunci iti doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Gaby, sangerarile sunt ingrijoratoare si trebuie aflata cauza. Dar bebele poate fi perfect sanatos. Doamne ajuta. Eu am avut sangerari puternice, cu cheaguri, la 12 saptamani si bebe a fost bine, era vioi si crestea. Am luat Utrogestan 600 mg pe zi si repaos la pat, timp de cel putin 2 saptamani. Sunt si cazuri in carea sarcina se pierde, depinde de cat de bine e prinsa. Iti doresc din suflet sa fie bine si sper sa vii cu vesti bune de la doctor. 3 saptamani e prea curand sa se vada ceva la eco, poate doar la un eco super performant dar nu cred. Inimioara se aude dupa 6 saptamani.
Bafta, tin pumnii!

Mergi la inceput

Ok fetelor, in primul rand va multumesc pt sprijinul acordat si informatiile care mi-au fost foarte de ajutor, tocmai am primit rezultatul Beta HCG si valoarea este 4.68 intre 0.1- 5.3 negativ :(((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Buna Gaby,

Imi pare rau pentru vestea proasta
Acum am descoperit subiectul tau si vroiam sa-ti spun in primul rand, sa nu-ti pierzi speranta si sa ai incredere in Dumnezeu!
In al doilea rand, vroiam sa-ti impartasesc din experianta mea la primul control ecografic. Dupa ce mi-am facut testul de sarcina, m-am dus la un cabinet ginecologic in care aveau un aparat ecografic foarteee vechi. Desi aveam doar 3 saptamani de sarcina, s-a vazut la ecograf. Cu toate acestea, dr m-a trimis sa-mi fac la 4 saptamani si o ecografie transvaginala. Aceasta ecografie mi-a confirmat sarcina.
Cat despre sangerari, sa stii ca si eu am sangerat din saptamana a 6 pana in a 11 saptamana, iar dr mi-a prescris Arefam(progesteron) 600mg / zi. Problema sangerarii a fost de la un hematom descoperit tot la o ecografie transvaginala.
Sper sa te poata ajuta toate aceste informatii
Multa sanatate si putere!!!

Ella I. 14+

Mergi la inceput

Buna ela,
Iti multumesc ca ti-ai impartasit povestea si pt toate cuvintele frumoase! Sunt foarte dezamagita... De astazi am intrerupt si progesteronul la indicatiile dr dar bineinteles ca inca imi este f rau de la el... Nu mai conteaza oricum! Incepand cu urmatoarea menstra voi vedea ce avem de facut, poate nu e prea tarziu pt noi eu 28 si sotul meu 34, citisem aici pe forum niste povesti cu final fericit care m-au facut sa ma simt mai bine! Dezamagirea e mare, dar cred ca Dumnezeu a pastrat un bebel acolo si pentru noi!
Va pup fetelor si data viitoare sper sa vin cu vesti mai bune!

Mergi la inceput