Ne-am intos de la prima evaluare la logoped.
Dupa evaluarea de o ora dna logoped a spus ca nu are nici un motiv sa creada ca ar avea vreo problema, a raspuns corect la intrebari, a rezolvat cerintele, a mai gresit in recunoasterea literelor, singura greseala evidenta a fost in scris cand l-a scris pe 7 in oglinda, restul le-a scris corect atat litere cat si cifre.
Mi-a recomandat sa o dau la cls. 0 fara probleme, este pregatita fara dubiu si nu are nici o problema
Printre alte multe exercitii diverse, i-a aratat 4 figuri geometrice si sa gaseasca in camera un obiect in forma respectiva, la romb s-a uitat si imediat a identificat pe canapea o perna pozitionata intr-un colt...imediat a facut asocierea.
Trebuie sa recunsc ca eu am sesizat doar dupa ce a raspuns fetita
Mi-a placut ff mult si fetita a fost ff receptiva, atenta, daca gresea nu-i spunea nimic, nici macar expresia fetei nu trada acest lucru si m-a uimit ca fetita continua si nu cerea aprobare.
Aici am tema de gandit...eu cand lucrez cu ea...am o mimica instant, ridic o spranceana, strang buzele etc...cred ca sperii saracul copil...asta o fi motivul ca nu vrea sa faca cu mine..ofofofof
Si cum sunt toma necredinciosul luni mai avem o programare la ora 10, zic ca doua pareri nu strica (se zice ca doar doua batai):-)
Sigur, moralul mi-a crescut...dar nu ne culcam pe o ureche...si continuam sa lucram acasa, avem materiale care sa ne ajute "in joaca" si lucram cate putin zilnic...
Maine mergem sa vedem scoala, dnele invatatoare....e ziua portilor deschise.
va multumesc tuturor