Cel putin 5 kg jos!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Hello,


Ieri am testat noua platforma, ai aruncat un ochi pe acolo? M.am asigurat ca imi merge noua parola si pot scrie mesaje, sa nu fie surpriza prea mare cand revin, marti am zburat, revin pe 30.

Asa, impactul cartii va fi sigur mare la nivel rational, déjà povestesc tuturor despre asta, ieri chiar am vrut sa incep ziua altfel, cu un amestec de fructe si legume la blender. Asta mi.a iesit, dar ce a urmat apoi din cauza de foame acuta si umblat prin oras nu a mai fost asa ok.

Am mancat portii mici dar f f amestecate, exact ce stiu ca nu trebuie sa fac, scrie si in noua carte, dar e una din placerile mele maxime.

Am 200 g in plus, primul lucru am sarit pe cantar, ma asteptam la mai mult, inca simt in stomac mamaliga cu branza si iaurt de la cina.

M.am trezit mai ca lumea azi, pe la 8.30, am mai stat in pat, abia imi termin nessul. Sa stii ca si eu am insomnii de vreo 2 luni, plus ca ma trezesc enervant de devreme, 6.30-7, ceea ce nu mi se intample alta data.

Ce bine de tine ca poti lua asa ieftin haine frumoase, eu ieri am facut un efort sa ajung la Scissors Day, organizat de rev the One, o porcarie, marfa putina,marimi pentru cele de 45-50 kile, creatii pentru excentrice, ma dusesem special pentru pantofi Musette, aveau vreo 5 modele, in special de balerini sport.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pleci? Distractie maxima! Unde?
La Musette aveau reduceri?Banui ca nu!Imi place calitatea lor,dar as prefer sa le iau reduse,ca uneori nu apuc sa-i incalt sa se amortizeze investitia.
Daca te pasioneaza, iti pot lua rochii sau ce mai au si ti le trimit. Studiaza marimile,ca la asta trebuie sa fii sigura si-mi spui.
Rochia next ,animal print e pe toate culorile de pe site.
Eu ma entuziasmez maxim cind citesc ceva,dar in timp imi trece.
|De ce bei ness?Ideea e sa excluzi prelucrari exaggerate,plus ca nimic nu se compara cu aroma cafelei adevarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Frumoase rochitele!Deci care e sursa ta, la un asemenea pret?Si poti alege orice model de pe site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

hello, hello, am revenit, grasa si frumoasa
ei nu e chiar asa rau, vineri seara aveam 60.8, dar incet incet, incep sa ma golesc, azi am 59.7, nu e asa rau, practic am luat 1.5 kg in 7 zile, la ce am bagat in mine e rezonabil = mult humus, vinete cu pasta susan (aia e numau ulei practric), mancaruri cu sosuri sau gratar de pui, peste, vita, multe prajituri cu frisca, fructe, tarte cu de toate si tot asa, cred ca eu nu mananc in tot anul cate prajituri am mancat acum

a fost ok, dar nu chiar vacanta, fetele se trezeau de la 6 dim si treb sa le supraveghem tot timpul, ba la nisip, ba la piscina, n-a fost nici f rau, as mai fi stat o saptamana numai pt noi

m-a urlat Ema vineri aseara pe avion 2h incontinu, si nu vroia decat in brate, dar eu sa stau in picioare, altfel nu si nu, era obosita rau si asa face cand e obosita; a adormit spre final in brate, dar mai aveam 20 min si aterizam si evident ca s-a trezit si o dureau urechile de la presiune si da-i iar, ei asta e; ama juns acasa a gustat 60ml lapte si a dormit bustean pana dimineata. Pisicuta cuminte, ea s-a jucat pe scaun 1h, apoi si-a luat degetelul si a dormit pana la aterizare cand s-a rezolvat tot cu degetelul

am facut cateva poze, sa le descarc sa vad daca am cateva bune cu fetele

eu inca treb sa mai slabesc, parca tot am asa o gusa care nu-mi place deloc si sunt impanata bine peste tot + burtica care nu se da dusa; cred ca ar treb 56 ca asa arat bine, ciudat e totusi ca alta data aratam f bine la 58, cred ca se aseaza altfel acum

dar, cum naiba sa slabesti, pai ieri am fost la cumparaturi si a luat sotul de zici ca vine pastele: somon, somn, crap, pulpa de miel, mai zic??? in rest, legume, fructe and stuff

ieri am mancat asa
- pe la 12 un covrig ca nu mancasem nimic si eram in auchan si ma luase cu ameteala
- la 14 acasa, rosii cu mozarella, fara paine, numai 4 covrigei cu tarate din aia mici (iau pt fete si nu ma pot abtine)
- la 17 somoon la gratar cu brocoli si spanac, fara paine, dar parca eram tot infometata dupa masa (cred ca m-am obisnuit sa mananc mai multicel)
- pe la 19 o banana si am zis ca ma opresc aici, dar am iesit in oras
- pe la 21.30 am iesit la un restaurant Thai, am mancat usurel, dar tot am mancat o supa de fructe de mare, astea a fost 3 linguri de zeama usoara si apoi niste piept de pui cu un sosulet si 2 linguri de orez, destul de light, dar ora foarte tarziue
- am venit acasa pe la 11.30 si am bagat si un pahar de bere
totusi nu a fost as arau dim 59.7, dar trec sa fac ceva sa mai dau jos 3-4 kg

ce carte cititi voi acolo? monti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Cred ca Studiul China..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Cica totul era redus la 50%, la Mussette asta inseamna preturi in jur de 200 lei, insa la Outlet au multe modele, nu ca ieri.

Multumesc, inca nu mi.am cumparat niciodata haine online, eu probez multe, multe haine pana gasesc ceva ce sa cada bine si sa mascheze defectele, de ex am brate f lungi, 80% din ce probez nu trece proba asta, ah si groase sus, chiar e un banner cu Esca in oras, nu mai retin la ce, dar retin bratele, parca mi.am vazut propriul brat, mai e pozata si din lateral.

Dar la 50 lei piesa parca sunt tentata sa incerc ceva, dupa paste. Acum plec in State, cu serviciul, dar o sa cumpar cate ceva, in primul rand blugi, sper ca runda asta sunt marimea 8 fara emotii.

Nessul e la categoria dependenta, imi place aroma de cafea dar nu si gustul. Cat am avut viroza nu am putut sa beau si am avut senzatia ca am reusit sa ma las insa a fost o iluzie. Beau dimineata o cescuta, am limitat drastic cantitatea, iar daca sunt in oras mereu cappucino clasic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Anna, bine ai revenit! Hai ca ai trecut bine de saptamana asta, macar ai mancat ca lumea si stii o treaba, pornesti din nou cu forte proaspete. Ceea ce sper si pentru mine, tot o saptamana stau in tara tuturor posibilitatilor, dar mai ales a celei de a deveni obez.

Da, cartea este studiul China, e f mare si abia am ajuns pe la pag 300, dar multe chestii le.am citit in graba, caci are multa informatii prea tehnical tot felul de comisii medicale in care a lucrat, multa info stiintifica, asta sigur e ok pentru cei care au background medical si vor sa urmareasca studiul dpdv stiintific.

Mai avem Next prin vreun mall in Buc? In Afi a ramas doar ceva pt copii, ma grandesc daca am unde proba sa.mi fac o idee. Ia sa cercetez.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Lyada,ia-ma si pe mine !
Anna,bine ai venit printer noi! Deci prajituri cu frisca ,tarte?
Vezi poate-ti zic stop!Dai saptamina asta jos ,nu ramii cu nimic pe constiinta.
Eu tin monti, ca ma nesimtisem cu totul.
Caress,numai ce lucreaza ei in sisatem lohn si daca au in plus, 50 lei rochii.Mai iau si de la Redoutte ,aici mai au si cu 45.Uite de la Redoutte:
http://www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-femei/rochii/la-redoute-creation-rochie-cu-imprimeu-100-poliester-31019.html
O sa-ti pun link cu noutati ,daca te intereseaza. Eu ma orientez dupa marimea UK,asa ca uita-te la ceva prin dulap si vezi cit porti.Probabil 8 sau 10.
Lyada,lasa-le in colo de brate,mai scapa de obsesii. Bronzeaza-te!
200 musette e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

M-am uitat pe site la marimi, habar nu am cat port,era ceva in inch,asa ca e ceata totala.Trimite-mi link,am vazut multe chestii foarte dragute..Si apropo de site, tipa care prezinta blugii e de a dreptul decarnata...fereasca dumnezeu!Par si blugii cracanati, nu numai ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Vezi ca am pus mai adaugat mai sus un link de la o rochie redoutte.Momentan n-au mare lucru.
Uita-te pe o eticheta la altceva si vezi marimea france: fr 38,banui eu si caut echivalentul uk apoi? Daca nu cea Americana.Next nu pune decit marimea lor pe eticheta ,fara echivalent in altele.
ERa la un subiect ma vechi de slabit , o propunere de premiu , bluza cu o marime mai mica.


Mergi la inceput