Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
ela_ella2003 spune:
Fetelor pe mine de 2 zile ma doare burtika, ieri am luat 4 nospa + dureri de cap care a trecut cu un cordon pus pe cap si strans....
M-am vopsit cu vopsea fara amoniac de la revlon si nu mi-a prins la radacini : Sa stiti si sa nu cumparat
Viiiiiiin la intalneala de 6 aprilie si abia astept sa va cunosc face to face
In rest sunt fericita, mi-am luat 2 zile de co, o sa lenevesc....poate mai imi trece oboseal
11 saptamani si 4 zile
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
alinabold spune:
azi am fost intr-o plimbarica cu sotul meu si ne-am uitat la carucioare, paturturi etc. Cred ca mobila ramane IKEA( patut, saltea, masa infasat), iar caruciur..Quinny probabil Speed sau BuZZ. Spunea cineva ca a avut Quinny. Cum se comporta? e rezistent? Asta daca nu gasesc un Stokke second hand la super pret. Scoica auto ne-am decis la Maxi Cosi. Nu le vom cumpara inca dar sa avem asa habar de marca, pret, etc.
mina spune:
Virgo, Mira, eu auzisem ca daca ii dai suc de portocale inainte te asiguri de o samba intra-uterina de toata frumusetea. N-am incercat , cand eram insarcinata cu Matei ziceau unele fete de la odiseea respectiva ca beau suc de portocale inainte de a merge la eco, sa vada puiul miscand.
Haoleu fetelor, ce ziceti voi, ca exista posibilitatea ca proba la amnio sa fie ne-concludenta? Pai azi scriu la clinica sa ne intelegem inainte de procedura ce facem in cazul asta. Daaaar, prefer sa ma gandesc ca la mine va fi totul ok, nu-i asa?
Mess, nu e vorba ca esti mai nesimtita. La prima sarcina il simti mai greu. Eu la Matei eram mult mai slaba ca acum, cand am, vorba ceea, si adiposu respectabil pe burta. Si acum simt puiu mai devreme. Deh, experienta, probabil Sa va fie de bine vacanta, cred ca abia astepti. Si noi am mers in Florenta in februarie. Imi promisese tati ca mai iesim o tura prin Italia si in vacanta de primavara (adica incepand cu 8 apr) dar cu toata tevatura asta cu amnio nu ne-a prea mai ars. Insa ne facem rezervari pt 11 zile in Thassos imediat ce iau copiii vacanta, abia astept.
Virgo are dreptate, nu mai sta cu ochii pe drobul de sare. Incearca sa fii un pic mai optimista, da, faci toate testele sa te asiguri ca e bine, dar zi in sinea ta ca totul e bine. Stii teoria cu gandurile pozitive, etc etc.
Pastilutza, eu am inceput sa am oarece contractii nedureroase, din cand in cand, fara cauza precisa. Am avut si la Matei, mi s-a spus ca daca nu dureaza mult nu-s periculoase. Mi-amintesc ca am citit undeva ca e cumva modul in care uterul se antreneaza pt marea incercare .
Elena, din cate stiu tu esti mai slabuta, asa pateam si eu la prima sarcina. Cum a inceput sa se formeze burtica, daca stateam pe spate, simteam cumva ca se intareste. De fapt se intindeau pielea si muschii abdominali peste ea si o simteam mai acut, iar de la presiunea asta uneori aveam contractii nedureroase. Nimic de ingrijorat. Acu pot sa stau pe spate cat vreau ca nu se mai intine nimic, mai e inca mult loc in burta de grasa pt burta de bebe
Cat despre petrecerea de logodna a finilor....fa cum crezi tu ca te-ai simti mai bine si mai confortabil. Daca ai sentimente de vinovatie ca atragi atentia asupra ta, poate ar fi bine sa amani. Discuta si cu fina.
Ela stai cuminte zilele astea sa-ti revii. Sigur nu e nimic grav.
Doamnelor, sa faceti poze la intalneala sa va pot vedea, da? Macar asa virtual. Dupa aia promit ca pun si eu ceva poze cu mine si familionu
Alina, merci de idee, eu vreau neaparat masa de infasat dar la ikea nu ma gandisem. O trec pe lista. Va spun la modul cel mai serios, fetelor, renuntati la orice din dotarea pt bebe dar nu la masa de infasat. Cred ca a fost cel mai util si mai folosit articol din cate am avut la Matei.
Eu azi am fost o doamna la prima ora, fiindca mi-e sotul acasa l-a dus el pe Matei la scoala, asa se face activitatea pe forum la prima ora, cu micul dejun sub nas. Acuma gata cafeluta si painea prajita, ma duc sa ma imbrac s-o tai la birou.
O zi frumoasa tuturor, hai ca mai e putin si vine we
anda15 spune:
Buna dimineata,
Distractie frumoasa fetelor din Bucuresti care se vor intalni si asteptam poze de la party.
Ela_Ella, si eu am cateodata dureri de burtica, dar trec cu Nospa, eu iau Nospa Forte, una seara la culcare, iar peste zi mai iau una, dar numai cand ma doare foarte rau, cum a fost saptamana trecuta cand am fost la urgente din cauza durerilor.Dr. mi-a zis ca e normal sa mai doara, periculos e daca si sangerez, dar nu a fost cazul.
Eu am primit hainte de graviduta pentru vara de la fina mea care a nascut in noimbrie anul trecut si care din fericire poarta aceleasi marimi ca si mine, plus ca mai am blugi cu burtica din sarcina anterioara, asa ca nu cred sa mai fac alte investitii la capitolul asta.
Pentru bebe, daca e baiat am de toate de la frate-su, daca e fetita, am de la finuta, rochite, fustite, bentite, asa ca eu zic ca scap ieftin, bani de pampersi si vaccinuri ne trebuiesc doar, ca sper sa alaptez si tura asta. Cu primul am alaptat 1 an si 2 luni, cand l-am intarcat ca incepuse sa ma suzeteasca noaptea
In rest, traiasca greturile ca vad ca s-au instalat zilnic si cam toata ziua, nu doar dimineata.
O zi buna tuturor!
fericita de Alexandru (11.04.2011)
misandra spune:
Ziua buna!
Vin si eu pe 6, cu blonda din dotare, vedeti ca va cauta prin genti si portofel si dupa ce se obisnuieste cu voi vine si se joaca, ma rog, sper sa nu se rusineze tocmai pe 6
Pastilutza, si mie mi se intarea si mi se bomba uterul dupa ce aveam momente de bucurie cu sotul nu dura mult, de obicei dupa ce incepeam sa ma misc prin casa isi revenea la normal.
Daca e fetita, dupa cum ne-a spus la ecografia de 13 saptamani, noi chiar am scapat ieftin, alaptatul e alaptat (Ana si acum mai primeste, asa ca sa nu va panicati pe 6 aprilie daca o vedeti ca ma trage de bluza), haine avem, patut nu a servit nimeni, dar il avem, avem wrap, carucior, scaunul mic de masina, ca Ana a primit altul nou... sper sa nu mai facem investitii foarte mari, ca am vrea sa investim intr-o casa
Mina, daaaaaa... masa de infasat a fost utila, recunosc, imi rupeam spatele fara ea, dar pe locul I, inaintea mesei de infasat, este PERNA DE ALAPTAT! Doamne, mi-a usurat viata enorm, credeam ca n-am s-o scot la capat cu alaptatul. Perna de alaptat si pompa de san au fost investitiile care au meritat cel mai mult banutii.
Ce mai mancati? Ce mai gatiti? Mie neuronul nu-mi mai da idei, ma uit lung si fac tartine cu mozarella si salata de sezon (care, uimitor, au fost si foarte apreciate).
Cam care e ultima perioada in care va ganditi sa mergeti pe undeva? Noi incercam sa ne aventuram in iunie la Bruxelles o saptamana, la nasa Anei, si parca am mai trage o fuga in Delta in iulie, tot o saptamana... ne gandim si la mare, dar n-am stabilit nimic concret, eventual un hotel pe un litoral mai apropiat, si foarte family orientated.
Hai ca m-am intins ca pomana tiganeasca (de unde-o fi vorba asta?)
Cum pot vedea si eu fotografiile cu voi?
Paaaaaa...
mina spune:
Noi o sa plecam la mare cum ziceam, pe la sf lui iunie, adica prin sapt 28-29. Asta daca e totul ok, ceea ce eu sper din tot sufletul, oricu rezervarile sunt facute.
Dupa aia doar deplasari scurte pana la Buzau la parinti si, poate, pe la Constanta. Eu am ceva factori de risc in ultimele luni de sarcina de aceea voi incerca sa stau in Bucuresti, ca daca as sti ca-mi merge ca la Matei....hehe...cre ca doar in sapt 38 m-as linisti
virgo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyce Virgo, asa-s eu, mai ceva ca olandezul..Nu ma zgarcesc sa-mi achizitionez diverse, ci imi place sa-mi iau multe lucruri frumoase cu bani putini. De aceea Marktplaats e unul din locurile mele preferate de pe net cand am nevoie de ceva. Pana si masina ce vreau sa o cumpar acum (cu 7 locuri sa incapa tot poporul: noi, copiii + mama, ce va veni pe post de dadaca), incerc sa o gasesc via Marktplaats (gasesc linkurile garajelor cu cele mai bune oferte de pe piata). |
Pai dupa Stokke tot pe Marktplaats m-am uitat si nu sunt prea multe oferte. Dar am stat cu hubby la sfat ca doi mosnegi si am hotarat ca pana nu avem masina sa nu ne aruncam la un carut. Un marsupiu sau chiar un rucsac pentru copil e arhisuficient.
Masina de familie iti recomand Opel Zafira, este enorma si este un minivan in toata regula. Noi, cand o sa ne permitem, sigur bagam SUV si am gasit ceva foarte bun la pret si foarte bine dotat: SsangYong Rexton. Suna coreean, si este, dar este o editie full option care ajunge cu toate inmatricularile cam la 6000 euro.
Mami de Matei Cazimir si 13+
mina spune:
Perna de alaptat mi-a scapat, dar de data asta nu o mai ratez. Alte chestiuni deosebit de utile au fost protectiile din silicon pt sani, despre care mi-a zis un coleg al sotului, ma rog de sanatatea lui si-n ziua de azi. Am iesit din maternitate cu sfarcurile prastie, faceam pe mine la propriu de durere cand puneam copilu la san. Fara chestiile alea nu stiu, zau, daca as fi alaptat nici alea amarate de 3 luni jumate cate am reusit.
virgo spune:
citat din mesajul lui alinabold azi am fost intr-o plimbarica cu sotul meu si ne-am uitat la carucioare, paturturi etc. Cred ca mobila ramane IKEA( patut, saltea, masa infasat), iar caruciur..Quinny probabil Speed sau BuZZ. Spunea cineva ca a avut Quinny. Cum se comporta? e rezistent? Asta daca nu gasesc un Stokke second hand la super pret. Scoica auto ne-am decis la Maxi Cosi. Nu le vom cumpara inca dar sa avem asa habar de marca, pret, etc. |
Eu am avut Quinny dar modelul cel mare, Freestyle. Era mare si greu, dar era Ferrari printre carucioare. Ai grija ca Buzz sau Speedy sunt pentru copii mai mari, sa pui Maxi-Cosi deasupra sa plimbi nou-nascutul iti trebuie adaptoare speciale si nici alea nu sunt ieftine. Eu mai am landoul de la Quinny si care se potriveste si la Buzz, si la Speedy. Chiar daca sunt cu trei picioare, sa nu-ti faci probleme ca se misca bine si sunt foarte stabile.
NU recomand scoici si carucioare din Dragon sau alta ieftinitura pentru ca mari sanse sa nu fie nimic omologat pe-acolo !
virgo spune:
citat din mesajul lui misandra Mina, daaaaaa... masa de infasat a fost utila, recunosc, imi rupeam spatele fara ea, dar pe locul I, inaintea mesei de infasat, este PERNA DE ALAPTAT! Doamne, mi-a usurat viata enorm, credeam ca n-am s-o scot la capat cu alaptatul. Perna de alaptat si pompa de san au fost investitiile care au meritat cel mai mult banutii. |
Subscriu. Am perna in forma de potcoava de la Prenatal pe care dorm acum, am si alta nemteasca pentru alaptat (si) in public. Aia e noua in cutie si e la mama la Iasi.