Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
virgo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flavia Sa postez si o veste buna, dupa ce am umblat capiata acum doua saptamani prin mall Baneasa dupa toale de gravida si am descoperit un mini magazin de unde cu greu am luat cu 200 de lei o salopeta de blugi am gasit sambata dupamiaza la tarabe la obor blugi cu burticuta 80 de lei si salopeta raiat negru foarte misto cu 100.Habar nu aveam ca la tarabele acelea au haine de mamici unde mai pui ca am putut sa le si probez. Le gasiti la o tanti mai in varsta (mai brunetica e drept) chiar pe aleea principala si blugii si raiatii la acelasi raion de blugi normali. Cu 30 de lei m-am lipit si de o bluza mov gen tricou lalau din bumbac care s-a potrivit de minune cu restul achizitiilor. M-am gandit ca v-ar fi utila informatia. Flavia PS. A venit un tip meseria la birou care face masaj postural si care in 20 de minute mi-a rezolvat durerea de gat (torticullis) si mi-a ridicat si morala dupa cum se vede.Pirma sedinta fuse gratis am uitat sa intreb cat costa next eram prea extaziata ca pot sa in torc capul fara sa urlu. |
Eu am gasit la o tanti un lot de vreo 70 de articole pentru gravide - pantaloni, blugi, salopete, rochite, sacouri si bluze, numai Noppies si Mamalicious - si mi le-a lasat la 5 EUR/buc. Abia astept sa ajung in NL sa le iau !
Mami de Matei Cazimir si 13+
Flavia spune:
Virgo,
ma bucur pentru tine insa NL nu este din pacate pe lista de obiective de vizitat pana in septembrie. Sunt convinsa ca in alte tari preturile sunt cu mult mai civilizate.
Daca iti dau cu rest poate redirectionezi contra cost evident.
Flavia
virgo spune:
citat din mesajul lui Flavia Virgo, ma bucur pentru tine insa NL nu este din pacate pe lista de obiective de vizitat pana in septembrie. Sunt convinsa ca in alte tari preturile sunt cu mult mai civilizate. Daca iti dau cu rest poate redirectionezi contra cost evident. Flavia |
Asta era si ideea, ca n-am cum sa le port pe toate si sunt si masuri mai mari printre ele. Din ce-am vazut pana acum in poze sunt absolut superbe si evident de cea mai buna calitate. Ce "cade din tir" dau de stire si va servesc cu drag.
mina spune:
Flavia, sa-ti fie de bine achizitiile!
N-am mai fost prin obor de ceva timp, zi-mi te rog mai exact unde sunt tarabele? In spatele magazinului, cum vii dinspre Mosilor?
virgo spune:
A am uitat sa va spun ca hubby a fost si el sa-si vada mostenitorul. Statea mandru ca un cocos si nu-i venea sa creada ca misca mogaldeata si ca deja se vede fizic ca ii seamana.
Flavia spune:
Mina , tarabele sunt intre hala Obor si primarie (adica parcul) pe partea cu magazinul Bucur Obor.Imposibil de ratat insa vezi ca sunt3 intrari alege-o pe ce din mijloc si mergi dirept inainte.
Oricum taraba are la vanzare blugi si un manechin in fata defapt o jumatate de manechin (de la buric in jos) imbracat cu blugi cu burtica si mai in spatele standului vezi un manechin full care poarta salopeta neagra de raiat.(randul avea litera D nu mai stiu exact nr ca am impartit neuronii de ceva luni si se vede)
Virgo-ne bucuram ca seamana cu tati desi stim cu toatele ca va trece prin fataurile multor neamuri pana la finalul emisiunii plus ca dupa nastere la fel vor avea diferite mocute care ne vor aduce aminte de diverse gene.:)Oricum lasa-lpe tati sa se umfle in pene, cateodata am senzatia ca ei sunt mai nerabdatori ca noi.
virgo spune:
citat din mesajul lui Flavia Mina , tarabele sunt intre hala Obor si primarie (adica parcul) pe partea cu magazinul Bucur Obor.Imposibil de ratat insa vezi ca sunt3 intrari alege-o pe ce din mijloc si mergi dirept inainte. Oricum taraba are la vanzare blugi si un manechin in fata defapt o jumatate de manechin (de la buric in jos) imbracat cu blugi cu burtica si mai in spatele standului vezi un manechin full care poarta salopeta neagra de raiat.(randul avea litera D nu mai stiu exact nr ca am impartit neuronii de ceva luni si se vede) Virgo-ne bucuram ca seamana cu tati desi stim cu toatele ca va trece prin fataurile multor neamuri pana la finalul emisiunii plus ca dupa nastere la fel vor avea diferite mocute care ne vor aduce aminte de diverse gene.:)Oricum lasa-lpe tati sa se umfle in pene, cateodata am senzatia ca ei sunt mai nerabdatori ca noi. |
Hahahaha, ai fost belea ! Se referea mai mult la ce s-a vazut foarte evident la 4D la varsta asta, ca mocutze si figuritze mai incolo. Scheleteii de picioroange erau bucatica rupta pe cand la Mathias s-a vazut de la inceput silueta lui mami. Radem si acum ca are baiatul meu bratele, labutzele de la picioare si unghiile mele, evident prea feminine. Fetele mele le-a avut de cand il stiu.
samibb spune:
Buna fetelor si felicitari ptr burticile frumoase!
Si eu sunt mamica de Sept-Oct (data probabila este 1 Octombrie dar nu cred c-o sa duc chiar 40 de saptamani).
Imi cer scuze ca nu mi-am actualizat datele pe prima pagina dar promit s-o fac cat mai curand.
As vrea sa va intreb daca faceti sau nu amnio.
P.S. Eu am facut dublu test+eco saptamana trecuta si se pare ca totul e ok, de asemenea este prima sarcina ptr mine, obtinuta prin FIV si imi e frica de riscurile pe care le comporta amniocenteza....desi sunt constienta de acuratetea rezultatelor.
12+
Elena_R spune:
Buna,
Mina si Joy, va tin pumnii pe 1! Fiti optimiste ca va fi bine
Mihaela, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si iti doresc mult succes la jobul nou!
Mi-am luat si eu in weekend prima pereche de pantaloni de gravida Deja era cazul ca tot umblu cu slitul deschis si elastice toata ziua la lucru. Am mai vazut niste rochii maxi atat de dragute Abia astept sa vina vara si sa mi se vada mai bine burtica sa pot purta asa ceva.. Slabe sanse sa vina prea curand, ca aici ninge azi
De cateva zile parca simt asa niste gadilaturi in burtica, jos, mai ales in partea dreapta, si ma tot intreb daca o fi bebe. Se simte asa ca si un fluturas care ma gadila cu aripile pe interior, foarteeee fin hahah Sper ca nu e numai imaginatia mea. Voi tot asa ati simtit la inceput?
Pupici si o saptamana usoara!
13+
ela_ella2003 spune:
citat din mesajul lui misandra Ela_ella, la Elias am facu amnio, cu dr. Mona Zvanca, a fost totul super ok. Am tensiune 11 cu 7, ma "tensioneaza" sotul in fiecare seara, are un tensiometru manual, de brat, cele electronice de incheietura dau niste valori foaaarte ciudate. |
Multumesc Misa!
Tensiunea ta pare buna, de ce te tensioneaza sotul in fiecare seara?
Felicitari Virgo pt vestile bune de la eco!
Si eu m-am vopsit dar nu mi-a prins radacinile
Stau si eu la coada pt ce cade din tir!!!
Flavia, pacat ca nu mai avem magazinele Kiabi, eu tanjeam dupa hainutele lor de gravi...iar acum cand am ramas si eu gravi au plecat...
Am probat din pantalonii primit cu imprumut si aluneca de pe mine, pe picioare sunt stramti si la burtik larguti, dar se trag in jos, ma enerveaza ca tb sa trag de ei tot timpul. Oare nu o fi buna masura?
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife