Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavia
Elena R - testul se cheama panorama si cei de la Genetic trimit proba in Canada din ce am citit seamana mult cu Harmony . Normal ar trebui sa iti spuna si sexul pentru ca se verifica si anomaniiile de tip Xsi Y si asta sigur ii obliga sa dteermine si sexul. acum depinde ce ai bifat tu daca vrei sa il aflii sau nu.

Aici la Harmony test am intrebat la clinica si mi-au zis ca ei afla sexul dar nu il spun din motivul ca ar putea determina renuntarea la sarcina din cauza asta
Eu o sa ma duc la o morfologie la stat si una la privat, ma gandesc ca daca zic acelasi sex e cam improbabil sa greseasca in ambele locuri la 2 saptamani distanta ?
Sper sa ramana fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

da ai dreptate in UK fiind legea ca pana la 20 saptamani poti face intrerupere le e frica ca motivul de intrerupere sa nu fie ca nu ii convine cuiva sexul.Poti insa sa le ceri sa ti-l spuna dupa varsta cu pricina cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorilady spune:

Netza,fetelor!
Felicitari pentru rezultatele bune de la teste si pentru bb sanatosi din burtici!
Eu bolesc de sambata incoace, o raceala cumplita plus sinuzita , cu tot alaiul de simptome si febra 38,6. de 2 zile sunt pe antibiotic( amoxicilina), cu Paracetamol ,inhalatii si ceaiuri no chance sa fi trecut...asta in mod sigur de la fiica-mea am pricopsit-o, ea mi-a facut acum 10 zile bronsita si otita saracutza, iar eu cum am stat pe langa ea si cu imunitatea mea de gravida...
Iar sunt 2 sapt in concediu de boala, cred ca Doamne-Doamne a vrut sa se intample asta , ca tocmai ce am aflat ca pe sectie la noi sunt diarei cu gramada (Norovirusuri, Rotavirusuri, Clostridii s.a.m.d), daca mai faceam si-o gastroenterita, ma astepta cred si pe mine patul de spital.:(
Sper sa treaca totul cu bine si tratamentul ce il iau sa nu aiba vreun efect negativ pe bb ce il port in burtica.
Intr-adevar sunt mai multe burtici de fetitze decat baietzei, ceea ce e intr-un fel si explicabil, avand in vedere ca sprematozoizii ce poarta cromozomul y au o durata de 4-6 ore, deci trebuie sa se intalneasca cu ,,regina ovul,, in intervalul acesta, daca nu si-au dat foc la valiza si raman in cursa cei mai rezistenti, adica purtatorii cu cromozom x:)))
Va doresc o zi placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

remember me?,nu am scris de mult,sincer imi place mai mult sa va citesc,spre rusinea mea...,ca tot vb de sexul copiilor,eu am vazut la eco de saptamana trecuta ca ar fi baietel,se vedea destul de clar,eco 4 D,in fine nu conteaza,baiat,fata,sanatos sa fie.Oricum nu am nici o idee de nume de baieti,eu ma gandesc tot la nume de fete, imi place mai nou Zoe.
Una peste alta la noi la gradinita este epidemie de varicela,si se pare ca si fiimea are,eu am facut cand aveam 20 de ani,bn ca a facut-o acum.
In rest exact de cand am facut 12 saptam ,adica,sambata,mi-au disparut greturile ce bn,dar tot sunt mofturoasa la mancare,gatesc pt sotul meu si pt Naty,dar eu nu mananc,in schimb rosii cu branza la greu,grapefruit,si alte trasnai,dar acum oricum e mai bn.
Sper sa scriu mai des ,si sa imi iertati chiulangeala..

mamica de Natalia Maria 11 04 2010si 7+

Mergi la inceput

am actualizat semnatura

mamica de Natalia Maria 11 04 2010si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Mess, eu am fost la Primark ul din Romford estul Londrei ,aveau doar 4 culori de blugi , nu prea ai sa i vezi ca s atatea rastele off, dar am intrebat-o pe o sales assist. si ma si dus la rastelu cu pricina , eu nu am rabdare mai ales daca ma uit doar dupa un lucru!! A si aveau si bluzite de vara fainute mai largute ,

Joy , felicitari pt fetite, deci relax de acum cel putin o vreme!

DarkBendis, asa suntem noi inca o pereche nu strica , doar ca hubby in curand o sa mi le puna la charity (mi a promis ) mai ales ca eu lucrez in Fashion House, tot timpul am acces ,dar na cum sa ma ajut ???

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Mess ,mie imi place si Ana-Maria dar si Emma ,acuma depinde cat de lung e si prenumele ca daca e scurt Ana Maria e super daca nu Emma.
eu m am gandit nume de fetita :Sophia si Helena daca e fetita daca e baiat nu am habar... deci nika!!

Pamy , pai cum asa la 12 saptam. deja stii ce e ?? super tare , mie mi -au spus ca abia la 16 saptamani or sa mi spuna la privat.

Fete o zi faina!!

8+

Mergi la inceput

DaniellaSM,nu mi-a zis dr,tocmai,am vazut eu cu ochiul meu cel suspicios,nici el nu mi-a zis nici eu nu am intrebat,nu am avut timp sa reactionez sa intreb dak vad bine ,ca a schimbat repede pozitia,dar eu am vazut o ptulica,off mai bine nu vedeam,ca pana merg data viitoare stau mereu sa ma gandesc...ce-o fi,o fi.

mamica de Natalia Maria 11 04 2010si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Neata.

Ma simt mult mai bine astazi.

Cred ca e timpul sa facem un pic de statistica, nu-i asa ? Avem majoritar fetitze observ ...

Eu chiar daca am acoperite toate ecografiile (de abonament) nu pot sa ma duc de cate ori am chef, asa ca data aviatoare la altcineva. Iosup cat taxeaza ?

Va trebui sa intru in curand in marea aventura a evidentei populatiei. Ma upgradez la Rio de Voluntari.

Mami de Mathias si 14+

Eu am dat ultima data 230 lei pe eco morfologica cu dopller.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

fetitele,ma apuc sa fac un nou capitol si dupa aia revin!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 15+

Mergi la inceput