Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
danyce spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgo Hello. Intru sa ma plang: iar is racita bocna, iar astazi ma doare rau de tot in partea stanga sub burtica, plus constipatie si raul general. Am zis ca dau in primire azi dimineata in microbuz, am prins doua bariere, nu stiu cum am ajuns la destinatie fara targa. Am facut cred ca "sindromul" copilul cu parintele plecat in deplasare: hubby e la Constanta iar mie mi s-a facut de ieri rau, imediat dupa ce-a plecat ... febra, tot tacamul. Cred ca bblusha trage de cordon sau nu stiu cu ce se ocupa dar asa am senzatia. Am sa mai fac un echo pe la 17 saptamani pentru ca pe 23 plec in Olanda. Danyce, stand by ca ne vedem in Eindhoven sau Breda asa cum ne-am mai vorbit. O sa-mi iau cartela de NL si ne povestim unde si cand. Ma duc sa mai bag un ceai ca abia respir. Mami de Mathias si 14+ |
Sigur ne vedem! Eu prefer oricum in weekend si cel mai bine in Eindhoven ca tocmai ce am vorbit cu o prietena buna, care imi da toate lucrusoare de la baieteii ei! Ea acolo locuieste si mi-ar fi cel mai simplu din toate punctele de vedere. Ne putem intalni undeva in oras si merge direct la shopping, de exemplu. O idee. Daca nu, si Breda e ok. Matusa din Breda e chiar acum la mine ca a venit special pana aici sa asiste la ecografie.
Mina, chiar ca am acum tema de casa. Am citit deja un sfert dintr-o carte cu nume si iar mi-am schimbat optiunea. M-am oprit temporar la Ryan, nume irlandez, ce inseamna "micul rege".
Flavia, felicitari pentru fetita!!!
Daniela Veuger 15+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Elena_R spune:
Mina, si eu sunt sigura ca Matei va fi un fratior iubaret si protectiv. Nu vei avea probleme cu pretendentii pt printesa ta hahah are grija fratele mai mare de ei
Virgo, sper sa te simti mai bine in curand. Baga ceaiuri de lamanie cu miere si neti-pot daca te supara nasul si sinusurile.
Daniela, felicitari pt baietel si rabdare sa il afli si pe al doi-lea
Flavia, felicitari!! Ce bine ca totul a iesit in regula! Acum te poti bucura din plin de fetita ta. Ce test ai facut, Harmony? Nu stiam ca ala poate determina si sexul.
Eu o sa merg sa il fac vineri si sunt tare curioasa daca poate sa imi spuna ce e bebe
Mess, dintre numele enumerate, mie imi place Emma. Si eu zic la fel, numai un nume, ca nici mie nu mi-a folosit, imi place ca e al bunicii mele dar mai mult incurca in acte
Va pupicesc
15+
mina spune:
Flavia, super veste, bravo pt fetita! Ca si nume poate te comuti pe Lucia sau Luciana? Zic si eu. Aveam si noi Lucia pe ... lista preliminara dar nu s-a calificat :).Imi facusi pofta de cartofi pai, eu am fost cu Teiu la o aniversare la McD, mi-era foame dar am zis ca mai bine ma abtin de la fast food, si chiar ma intrebam ce sa manc cand ajunga acasa....Poate-mi fac un pumn de cartofi mai incolo...
Virgo, si-al meu tot la Cta, or fi implicati in acelasi proiect? Ai grija de tine sa te refaci repede ca e tare rea vremea asta.
Mess, din cele enumerate mie imi place mult Laura. Iti doresc multa rabdare pana vin rezultatele, stiu cum e asteptarea asta.
alinabold spune:
Mess: si mie imi place Emma. Daca o sa fie fetita probabil asa o va chema si pe a mea. Si eu sunt pro un singur nume
JoyJoy spune:
pupici tuturor, felicitari danyce, flavia!
mi s-a confirmat ca am 2 fetitze.
fara anomalii cromozomiale.
sunt franta de oboseala, cred ca a disparut stresul si de aceea...
va pup, noapte buna!
Jo 18+
Gugulushele
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
Luanambro spune:
Waw, aterizez si eu dupa prima zi de serviciu intr-o luna jumate si dau numai de vesti minunate!!
Felicitari tuturor si va doresc sa va simititi mereu atat de fericite!
Mie azi parca mi-a explodat burta, arat de luna a 7-a, plus ca m-a lovit o foame.... . Inca mai speram sa raman mai "mititica" ca aici inca e foarte frig si sa mai pot purta paltonul incheiat....slabe sanse insa, dimineata mi-a sarit un nasture iar seara am ajuns sa il port ca pelerina...ufff, si e asa frig, m-am saturat de iarna asta capricioasa!
Noapte buna,
Luana s17 si Darius
DarkBendis spune:
Buna seara, si felicitari tuturor care au aflat ce au in burtica si au venit acasa cu analize bune
Eu ca de obicei, muuult de lucru, si ieri si azi (numai bine, am recuperat lunea "bank holiday"). Si am o pofta de mancare , oameni buni, si o ... foame ufff....daca acum sunt asa ce naiba fac in trimestrul trei?
Joyjoy, felicitari pentru fetite!
Mina, si tie felicitari pentru fetita, sunt sigura ca Matei o sa fie un fratior minunat, mai ales cand o sa descopere avantajul... ca bebelina nu o sa ii ia jucariile
Daniela, felicitari pentru baietel, Ryan e un nume frumos, l-am fi pus si noi pe lista noastra dar in familia sotului avem deja un Ryan. Sper sa afli la scan si ce e celalalt bebelus, sa nu mai fie asa de rusinos/rusinoasa
Virgo, multa sanatate
Daniella, zici ca au blugi cu burtici la Primark? Hmm, parca ar mai merge o pereche, nu am fost de mult pe acolo, poate imi bag nasul.
Flavia, felicitari pentru fetita!
Mess, e frumos Emma, si Laura imi place.
Noi vom pune doua nume, unul Scottish (Gaelic, deci traditional) si unul romanesc. Pentru baietel ne plac numele Duncan si Ruaridh (se citeste "Rory"), iar pentru fetita Ailsa, Rhiannon si Melian (asta nu e Gaelic) . Iar ca nume romanesti Lucian pentru baietel si Andrada pentru fetita. Deocamdata.
Dark Bendis 18+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mina spune:
Neata!
Joy, super vesti! Ma bucur mult pentru voi. Si eu am patit la fel, dupa ce am aflat rezultatul eram franta de oboseala.
Apropo de ce spune Luana, aseara am fost la o aniversare cu fi-miu si una din mamici m-a intrebat daca sunt in luna a 5 a. M-am cantarit azi dimineata si n-am luat inca nici un kg, ceea ce ma bucura enorm, mai ales ca nu ma retin de la nimic. Insa mananc putin si des, incep sa cred ca asta chiar e o dieta in sine.
Bendis, merci pentru idee, asta cu jucariile nu ma gandisem s-o scot in evidenta. Mai ales ca il vad ca are oarece nelinisti: Mami, da ii spui tu ca n-are voie sa umble in lucrurile mele, da?
Pe de alta parte, baiatul meu face quilling, origami si tricoteaza cand are chef iar sertarul cu masinute zace cam ne-bagat in seama, asa ca s-ar putea sa se ciocneasca pe jucarii. Poate o sa fie fi-mea baietoasa si-si gasesc si masinutele alea afirmarea vietii .
Noi azi dimineata la telefonul de buna dimineata (parinti moderni, ce parere aveti) ne-am pus de acord asupra numelui: Mina Ilinca. Are si sotu o preocupare, ca numele sa fie ok si pt un copil si pt o persoana matura. Oricum eu ma declar satisfacuta, avem numele cu M ce mi-l doream, avem 2 sfinti (mai putin cunoscuti dar avem), mi se pare ca suna bine si se "asorteaza" cu numele de familie.
Flavia spune:
joy-Joy ma bucur ca te-ai linistit.
Mina si pustiul meu nr doi Alex nu s-a jucat cu masini ci cu papusi carora le facea rochite, palarii si alte alea. Anul trecut am mers la servici cu rochie facuta de el de ziua mea (cam scurta dar f reusita si muncita).Trage la masina (mosul i-a adus acum 2 ani un singer) si face tot felul de minuni cu manutele lui harnice ca sa nu mai vorbim cat de frumos picteaza. www.fanteziedecopil.ro.
Ce vreau sa iti spun este ca eu nu ma pricep la arta insa tipa de la gradi care l-a reperat mi-a spus sa il sustin si a avut dreptate pentru ca acum in cls V e la Tonitza si e fericit intre omuleti ca el.Foarte probabil va face design vestimentar mai tarziu insa pana la astfel de alegeri mai este timp.
Elena R - testul se cheama panorama si cei de la Genetic trimit proba in Canada din ce am citit seamana mult cu Harmony . Normal ar trebui sa iti spuna si sexul pentru ca se verifica si anomaniiile de tip Xsi Y si asta sigur ii obliga sa dteermine si sexul. acum depinde ce ai bifat tu daca vrei sa il aflii sau nu.
Sa aveti o zi minunata cu veti bune.
Flavia
virgo spune:
Neata.
Ma simt mult mai bine astazi.
Cred ca e timpul sa facem un pic de statistica, nu-i asa ? Avem majoritar fetitze observ ...
Eu chiar daca am acoperite toate ecografiile (de abonament) nu pot sa ma duc de cate ori am chef, asa ca data aviatoare la altcineva. Iosup cat taxeaza ?
Va trebui sa intru in curand in marea aventura a evidentei populatiei. Ma upgradez la Rio de Voluntari.
Mami de Mathias si 14+