Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
JoyJoy spune:
Felicitari luanambro, multumesc elutza, danyce si ela_ella2003!
Eu am facut amnio la Medlife, costul a fost calculat astfel: 2 pachete prenatale fara amniocenteza x 1.450 + amniocenteza sarcina gemelara x 1.200 = 4.100lei, asta dupa ce initial, acum o luna cand am facut programarea mi s-a comunicat o cu totul alta suma...
Noapte buna!
Jo 18+
Gugulushele
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
pastilutza spune:
Buna seara,
Am intrat sa va pup pe toate, ca de cateva zile nu am mai apucat sa citesc.
Sper ca totul a fost bine la amino cu fetele si ca sambata petrecem.
Ma apuc de citit din urma si ma bag si eu in seama mai tarziu.
alinabold spune:
Felicitari fetelor care au trecut cu bine de amnio si sa auzim numai vesti bune de la rezultate.
Eu am o mica problema..imi e foame in continuu. Nu stiu ce m-a apucat de 3-4 zile. Pana acum am pus aproape 3 kg si ma cam sperie. Am zis ca o sa o dau pe fructe si salate dupa ora 16. In rest bebele se tot misca, am 17 sapt si pot spune ca sunt o graviduta fericita. Vorbind cu fostele mele colege de facultate care mai toate au nascut anul trecut eu ma consider ft norocoasa. Toate au avut tot felul de probleme: hematoame, contractii, trombofilii. Eu pana acum sunt ft sanatoasa si ma simt ft bine. Incepe sa se vada burtica si ma mandresc cu ea.
mina spune:
Multumesc pentru felicitari si gandurile bune!
Eu am facut amnio la ProMed Systems, la Dr Predoi. De fapt trimiterea dr ginecolog a fost catre dl Predoi, si asa am ajuns la clinica, am inteles ca pana nu demult era la Medlife.
Costul total a fost de 2.745 lei, cu tot cu anestezia generala. Daca ramaneam la anestezie locala cred ca erau vreo 400 in minus. Pentru cine doreste dati-mi un pm si trimit pe mail hartiuta cu toate detaliile primite de la clinica. Nu le pot transcrie acum ca-s un pic presata de timp.
Oricum, sfatul meu este ca daca va stiti fricoase de ace, durere, proceduri, etc, sa optati pt anestezia totala ca e mai usor pt toata lumea. Eu in general mi-s viteaza si optimista, la nivel constient aveam tot curajul la mine, dar te pui cu organismul?
Personalul clinicii f ok, prietenosi, asistentele dragute si compatimitoare. Singura problema este faptul ca au sediul intr-o cladire cu 3 etaje fara lift, salonul pre-interventie a fost la et 3 iar cel pt interventie la etajul 1. Insa nu am simtit cine stie ce trauma cand am urcat de la 1 la 3 dupa interventie fiindca m-au ajutat asistentele si oricum eram intr-un hal de beatitudine turmentata ca nu-mi amintesc mare lucru .
Altfel dupa interventie mi-am revenit destul de repede, am primit tratament cu Zinat si NoSpa forte 3 zile, acuma ma distrez cu efectele secundare (rinita alergica de la Zinat si deranjat la stomac de la NoSpa) dar astea trec. Contractii dureroase n-am avut, parca o mica jena in zona intepaturii dar posibil sa fie de la cap, de fapt.
Si ca dovada ca sotu meu chiar a fost mult mai optimist ca mine in toata afacerea asta cu amnio, aseara s-a marturisit ca saptamana trecuta a facut rezervare pt un city break de 2 zile in Bari, in 17 aprilie, ca si cadou de ziua mea (Sf Gheorghe) impreuna cu un cuplu de prieteni dragi, ziua respectivului fiind in 21. Vineri urmeaza sa mai merg la o ecografie si sa vad ce zice dr de gandurile noastre de zbor....
No, acu ma intorc la munca, iar m-am intins ca o zi de post.
A, n-am rezistat aseara si i-am zis lui Matei ca are surioara. A fost un pic dezamagit, desi nu s-a exprimat, insa mizez pe inimioara lui afectuoasa ca nu vor fi probleme in relatia cu bebe.
Va pup!
danyce spune:
Mina, sunt sigura ca vizigotul isi va iubi nespus surioara. Ce fain de tine cu asa surpriza frumoasa! Sigur poti zbura! Doar de la 32 de saptamani incolo nu e voie.
Eu am revenit de la control. Totul e super bine cu bebelusii, eu sunt sanatoasa tun si tensiunea a mai crescut (se apropie de valorile normale). Sunt usor dezamagita ca nu stim inca ce-s amandoi bebelusii. Doar de unul stim 100% ca e baietel. Pentru minunea numarul doi, care se juca de-a v-ati ascunselea si nu voia nicicum sa colaboreze cu medicul, va trebui sa ne punem rabdarea la incercare pana pe 8 mai, la ecografia morfologica.. Erau amandoi super zglobii, fiecare in alta pozitie, exact ca Yin si Yang.
Daniela Veuger 15+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyce Mina, sunt sigura ca vizigotul isi va iubi nespus surioara. Ce fain de tine cu asa surpriza frumoasa! Sigur poti zbura! Doar de la 32 de saptamani incolo nu e voie. Eu am revenit de la control. Totul e super bine cu bebelusii, eu sunt sanatoasa tun si tensiunea a mai crescut (se apropie de valorile normale). Sunt usor dezamagita ca nu stim inca ce-s amandoi bebelusii. Doar de unul stim 100% ca e baietel. Pentru minunea numarul doi, care se juca de-a v-ati ascunselea si nu voia nicicum sa colaboreze cu medicul, va trebui sa ne punem rabdarea la incercare pana pe 8 mai, la ecografia morfologica.. Erau amandoi super zglobii, fiecare in alta pozitie, exact ca Yin si Yang. Daniela Veuger 15+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei |
Hai ca acum ai un nume de baiat la care sa te gandesti. :). Inca un pic de rabdare, bine ca-s sanatosi si voiosi.
Hai, Joy, te asteptam cu vestile bune!
De intalneala eu nu ma pot lipi, sambata dimineata mergem la Buzau asa ca de data asta astept doar pozele pe care le veti face voi, da?
DaniellaSM spune:
Hello gravidute ,
Ela ,La multi ani!!!
DarkBendis, multumesc esti o lady !! Am fost sa mi cumpar sutiene , 1 pereche de blugi skinny(de la Primark) si 2 bluzite mai lejere , fetele din UK la Primark au maternity blugi ,in rest nika, asta asa de inceput ca inca nu sunt cat casa dar vad ca o iau usor.
Alinanu esti singura cu foamea ,ca mie de dimi imi foame parca mereu , ba un biscuite ba un cracker ,fructe, mancare , sunt un dezastru in devenire!!
Mina Well done !!
Eu chiar aseara vorbeam cu hubby si l am intrebat ce si ar dori si mi a zis asa simplu ca nu stie si ca orice o sa fie el o sa fie foarte happy ,mi a crescut inima ca imi aduc aminte de tata cu orice pret ma vrut baiat!!(oricum sunt o baietoasa)poate mi se trage de la dorinta lui!
Mess , cum esti cum te simti ???
Va pe toate si sa aveti o dupa masa superba!!
8+
virgo spune:
Hello.
Intru sa ma plang: iar is racita bocna, iar astazi ma doare rau de tot in partea stanga sub burtica, plus constipatie si raul general. Am zis ca dau in primire azi dimineata in microbuz, am prins doua bariere, nu stiu cum am ajuns la destinatie fara targa.
Am facut cred ca "sindromul" copilul cu parintele plecat in deplasare: hubby e la Constanta iar mie mi s-a facut de ieri rau, imediat dupa ce-a plecat ... febra, tot tacamul.
Cred ca bblusha trage de cordon sau nu stiu cu ce se ocupa dar asa am senzatia. Am sa mai fac un echo pe la 17 saptamani pentru ca pe 23 plec in Olanda. Danyce, stand by ca ne vedem in Eindhoven sau Breda asa cum ne-am mai vorbit. O sa-mi iau cartela de NL si ne povestim unde si cand.
Ma duc sa mai bag un ceai ca abia respir.
Mami de Mathias si 14+
Flavia spune:
Dragele mele mamici,
Dupa o zi execrabila la servici am primit acum 15 minute si o veste super.
A venit rezultatul la testul genetic si suntem super ok plus ca in burtica topaie o fetita.
Ma bucur ca este sanatoasa si ca nu mai fac amnio yuhuu.
tati pluteste ca dupa doi baieti vine si o fetita cred ca in 3 minute mi-a spus de 10 ori te iubesc .
Nu am nici un nume de fetita in cap pentru ca eu ma pregatisem pentru "Luca" dar sigur am timp si pentru asta.
Mina si Joy Joy ma bucur pentru vestile bune si ca v-ati relaxat si voi. Sincer va admir pentru curaj.
Sun si eu acasa sa o rog pe matusa mea sa faca niste cartofi prajiti cu mujdei sa sarbatoresc :).
Abia astept sa va vad sambata.
Flavia
PS de aiurita am postat intai la capitolul 9 .. din cauza bucuriei.
mess0804 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DaniellaSM fetele din UK la Primark au maternity blugi ... Mess , cum esti cum te simti ??? |
Unde ai vazut blugi de maternity la primark ? Eu mi-am luat doua bluze de vara de la primark, de alea subtitri fara maneca in forma de clopot, dar in rest inca nu am luat haine. Am luat 2 perechi de blugi speciali de la Next de pe ebay ... dar e neaparata nevoie de haine in curand.
Eu mai am de asteptat o saptamana pana ce primesc rezultatele la testul genetic ... astept, astept ...
Tot am zis ca nu ne apucam sa ne gandim la nume pana la urmatorul scan, desi sper sa nu se schimbe nimic ... insa nu m-am putut abtine week-endul asta si am facut lista cu nume. Pana acum pe lista is: Ana, Maria, (sau chiar Ana-Maria), Emma si Laura.
Votati . Nu vreau doua nume ca eu am avut doua si nu mi-au trebuit doua, nu stiu pe nimeni sa foloseasca la ceva la doilea nume, doar tb sa nu uiti sa-l completezi pe hartii oficiale...