Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Felicitari, Mina! Ma bucur pentru vestile bune.

Si nu in ultimul rand spor la gatit si Pofta Buna!

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina

Fetele, gata, mi-s euforica!!! A venit rezultatul testului rapid, nu s-au detectat "aneuploidii moleculare la nivelul cromozomilor 13, 18 si 21, s-au detectat 2 copii ale cromozomului X sugerand un embrion de sex feminin".
Am zis ca mor pana am deschis fisierul cu analize, noroc ca era la mine dna care ne face curat ca mi s-a facut rau, probabil mi-a scazut tensiunea.... Dar si cand am vazut rezultatul, ce repede am revenit la normal.

Gata, e momentul sa incep sa ma laud cu mandra mea si sa bat palma cu sotul privind numele. Pun pariu ca ne vom "certa" copios. Sambata cand mergem la Buzau sa ducem Teiu la bunici dam si vestea c-avem mandruta. Tot atunci va afla si Matei, fiindca nu-s sigura ca-ti tine gurita daca ii zicem mai devreme.

Joy, hai, te asteptam cu vestile bune.

Odata cu vestile bune mi-a revenit si pofta de mancare, devorez niste aripioare picante ffacute de ieri. In ultimele zile am cam stat pe branza cu smantana si ciocolata, n-aveam chef de nimic altceva.

Pentru diseara planui paste carbonare si clatite, ca doar e Masterchef.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din 09.09.2004
si bb2 DPN 18.09.2013
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Felicitari pentru don'soara !

Daaaa ... clatite cu finetti si inghetata. Dallas a ramas salvat pe hard iar Masterchef urmeaza. Victimozaurul trebuie potolit cu un pic de lasagna si probabil cu desertul pe care il devoreaza mami.

Hubby is out of town, a trecut inainte sa plece pe la firma si mi-a adus trandafiri olandezi ... crapa tot biroul de ciuda si fac scenarii de la cine sunt.

Gogo ma loveste fara mila. Sunt deja un mare sac de box. Prin luna a 9-a ma ia Smurd-ul daca are de gand sa continue in stilul asta.

Mami de Matei Cazimir si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Citat:
citat din mesajul lui mina

Fetele, gata, mi-s euforica!!! A venit rezultatul testului rapid, nu s-au detectat "aneuploidii moleculare la nivelul cromozomilor 13, 18 si 21, s-au detectat 2 copii ale cromozomului X sugerand un embrion de sex feminin".
Am zis ca mor pana am deschis fisierul cu analize, noroc ca era la mine dna care ne face curat ca mi s-a facut rau, probabil mi-a scazut tensiunea.... Dar si cand am vazut rezultatul, ce repede am revenit la normal.

Gata, e momentul sa incep sa ma laud cu mandra mea si sa bat palma cu sotul privind numele. Pun pariu ca ne vom "certa" copios. Sambata cand mergem la Buzau sa ducem Teiu la bunici dam si vestea c-avem mandruta. Tot atunci va afla si Matei, fiindca nu-s sigura ca-ti tine gurita daca ii zicem mai devreme.

Joy, hai, te asteptam cu vestile bune.

Odata cu vestile bune mi-a revenit si pofta de mancare, devorez niste aripioare picante ffacute de ieri. In ultimele zile am cam stat pe branza cu smantana si ciocolata, n-aveam chef de nimic altceva.

Pentru diseara planui paste carbonare si clatite, ca doar e Masterchef.

Felicitari pentru don'soara !

Daaaa ... clatite cu finetti si inghetata. Dallas a ramas salvat pe hard iar Masterchef urmeaza. Victimozaurul trebuie potolit cu un pic de lasagna si probabil cu desertul pe care il devoreaza mami.

Hubby is out of town, a trecut inainte sa plece pe la firma si mi-a adus trandafiri olandezi ... crapa tot biroul de ciuda si fac scenarii de la cine sunt.

Gogo ma loveste fara mila. Sunt deja un mare sac de box. Prin luna a 9-a ma ia Smurd-ul daca are de gand sa continue in stilul asta.

Mami de Matei Cazimir si 13+

Ba cu dulceata de trandafiri (eu), de caise (fiul) si de visine (tac-su). Fara inghetata ca divorteaza coautorul, de pe vineri, asa, cochetez (iar!!) cu o raceala si daca ma prinde cu inghetata cre ca se lasa rrrrrau cu scandal :)). Da-mi trece ea raceala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Felicitari Mina pt rezultate ...
(stiu cum e sa numeri zilele pana vine rezultatul ... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Buna dimineata dragutele,

Mina, felicitari pt rezultatele bune si fetita Ma bucur mult ca totul a iesit bine si ca te-ai linistit. La nume cu M pt fetite imi place Miruna

Va pup pe toate

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Saluti,

Incredibil, m-a sunat mama putin mai devreme sa ma intrebe daca imi place numele Miruna .

Am facut pe uituca si am sunat la cei de la laborator sa intreb cand pot primi rezultatele preliminare. cand ati facut amnio? zic: ieri. dureaza 4 zile lucratoare. hmmm, zic, mai exact sa sun joi sau vineri? raspuns: incercati maine dupa-amiaza!!!!!!

Deocamdata pe lista Anisia, Alexia, Maria, Carina, Elena, Dalia si Iris. Imi place si Ioana , dar nu as putea sa ii pun uneia numele meu...

Ar trebui sa ma decid la 4 si sa le combin cel mai dragut, dar sunt convinsa ca o sa modific listuta asta de cateva ori pana la decizia finala, lol.

Pupici

La ce liniste e pe aici ma intreb daca ne mai vedem sambata...

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Hahaha, fetelor, pe mine de fapt Miruna ma cheama. Mina e sfantul ortodox de ziua mea de nastere. Daaaar, acu mi s-a pus pata sa ii zic fetii Mina. Mai avem pe lista Victoria, Ilinca, Maria, Smaranda.....pana acum. Simt la sot o usoara preferinta pt Victoria si Ilinca. Deziua mea de fapt sun Mina, Victor si Vichentie, asa ca l am avertizat ca Mina Victoria plus ziua mea o sa fie cam costisitor......dar asta sa fie problema.

Ma intorc la carbonarele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

haha ce coincidenta Pai asa e, sotul trebuie sa se obisnuiasca acuma cu 2 fete acasa, ca o sa fie mai costisitor

Al meu sot isi doreste baiat dar cred ca la cat de dur pare el asa dinafara, o fetita l-ar avea la degetul mic si ar face din el un mielusel hahaha Ce-as mai rade!

Deocamdata vad ca fetitele conduc detasat cu 3-1

Joy, mie imi place Alexia si Dalia. Si Alexandra imi place, numai ca e numele surorii mele si nu merge sa avem 2 in familie. Desi sor-mea si-a botezat fetita cu numele meu si acuma ne incurca toata lumea haha

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mina, ma bucur enorm de mult pentru tine! Bravo pentru domnisoara sanatoasa!
Si eu am numai prenume cu M in cap pt fetita/e: Mara si Medeea conduc detasat la mine in tartacutza.
Pentru nume de baieti m-am razgandit de o mie de ori pana acum, m-am oprit temporar la Patrick, dar imi vine sa-l tot schimb, ba cu Thijs, ba cu James...Inca nu stiu.

Maine avem si noi control la ginecolog si ecografie. Sper sa aflu ce sunt bebelusii maine, daca nu....va trebui sa rabd mult si bine pana la 20 de saptamani.

Joy
, felicitari pentru motate!
Sper sa ai si tu rezultate foarte bune!

Eu ieri am revenit din minivacanta si de azi am reinceput in forta munca, cu un sef nou...ca la noi mai nou fug sefii mancand pamantul cand vad ce responsabilitati au.In jumatate de an am avut 4 sefi diferiti,eu am ramas cred ca singura constanta la departament.

O culc pe domnisoara (a se citi: ma asigur ca se culca dupa ce se spala pe dinti si citeste cateva pagini, ca altfel sigur o gasesc jucandu-se in camera peste o ora/doua) si mai citesc din urma dupa aceea.

Daniela Veuger 15+ cu si Alma Bianca 21 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Buna seara fetelor!
Va multumesc pentru urarile si gandurile frumoase transmise.
Nu am mai intrat aseara pt ca eram franta, dar eram cu gandul la fetele care au facut amnio

Vi4i, multumesc pentru parola si imi pare atat de rau prin ceea ce treci cu sotul tau, poate este doar o perioada mai proasta a lui si va reveniti, numai ca si el trebuie sa inteleaga ca tu nu ai voie de starile astea, ca bebe traieste ceea ce simte si mami

Mina felicitari pentru rezultatul preliminar, sa fie intr-un ceas bun. Bravo bebitza a lui Mina!

Vai Joy prin ce emotii ai trecut mami eroina te numesc, traiesti totul la dublu. Doamne ajuta si te astept cu rezultatul pozitiv

Mina si Joy, puteti da detalii unde ati facut amnio si costurile procedurii. Cred ca ar fi util pt fetele interesate din acest topic si nu numai.....eu una sunt

Intalneala ramane valabila, da?

Misandra te astept cu vesti de la sala, poate ma urnesti si pe mine

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput