Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~
Raspunsuri - Pagina 21
VIOIKA76 spune:
Deny ce bine ca ai reusit sa te linistesti referitor la tratament !
Eu am avut la D un sutien luat de la Cora parca sau Carefour ,ieftin si din bumbac pe care-l purtam doar cand plecam pe afara , altfel aveam bustiere prin casa ,mi se parea mai comod.
Flafi Doamne ajuta sa fie totul bine pana la ceza ! Oare e posibil sa nu se observe nodul de cordon la eco ?
De-abia astept sa merg si eu la eco sa vad daca bebe s-a desfacut din circulara ,mi-e teama ca s-a infasurat mai rau la cat este de energic.
Lillyas tare multa rabdare trebuie sa ai sa stapanesti o gasca de pici de 6-7 ani ! Te admir !
Doina multumesc de raspuns ! M-am hotarat sa nu mai iau nici un supliment ,raman doar cu fier si magneziu deocamdata.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum33+Eduard-Mihai
lillyas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Lily, cata rabdare trebuie sa ai cu clasa ta Am lucrat si eu cu copii de varsta prescolara, grup de 15-20 copii, si atunci nu eram cu bebe la purtaor, si abia rezistam cu nervii, dap' sa zic de tine. Nu ca educatoare, ci ca ajutor de educator, faceam practic tot ce facea educatoarea, foarte des ma lasa singura cu clasa ore insir. Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". 31+ cu Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s |
Nu mai am rabdareeeeeeeeee!! Altfel sincer as mai sta la scoala, caci ma simt foarte bine fizic, imi e drag sa predau si-mi sunt dragi copiii. Daca ar sta cineva cu ei in pauza ar fi si mai bine! Au chef de joaca, de alergat unul dupa altul, vorbeeeesc tareeee, ca nu stiu a se intelege decat prin strigate si asa ma enerveazaaaa... pe cat mi-s de dragi! I-as lasa sa alerge cat vor, dar mi-e teama sa nu pateasca vreunul ceva si tot eu ca trag ponoasel. Eu am 30 de kinderasi de 6-7 ani in faimoasa clasa pregatitoare.
Am mers la baie intr-o pauza si am mai stat de vorba cu o colega cateva minute. Cand m-am intors, erau toti incinsi, rosii in obraji si fooooarte incantati de cum s-au distrat. Comentariile erau: "Ce bine a fost!"
Deci eu ii stresez sa fie mai potolit.
32+