Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~44~

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Mi-am updatat si eu semnatura . Uit in ce saptamana sunt, noroc de semnatura asta care imi aminteste ce varsta avem

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

31+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Lily, cata rabdare trebuie sa ai cu clasa ta
Am lucrat si eu cu copii de varsta prescolara, grup de 15-20 copii, si atunci nu eram cu bebe la purtaor, si abia rezistam cu nervii, dap' sa zic de tine.
Nu ca educatoare, ci ca ajutor de educator, faceam practic tot ce facea educatoarea, foarte des ma lasa singura cu clasa ore insir.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

31+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

La sutien am inceput de la 75 C si acum 85 D e mic . Trebuie sa iau alte sutiene de alaptat. Muuuuuuuuuuuuu
Am venit acum de la medic, s-a scurtat colul d-aia aveam dureri, deci repaos si no spa ca am tot mai multe BH-uri. Bebele e bine, cordonul arata bine. Dar din ce am vorbit azi medicul e stresat si nu cred ca va vrea sa asteptam pana pe 23, a zis ca vedem pe 12 aprilie, dar dupa cum l-am vazut nu cred ca va putea sa plece o saptamana din tara si sa faca cezariana dupa. Era cred si sub influenta faptului ca o colega a lui nu a observat din timp nodul la un bebe, mamica nu era pusa in garda si au pierdut copilul.
Noi ne pregatim psihologic pt data de 14 aprilie.

aveti grija de voi

34+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Offf Flafi am emotii mari pt tine.
Ma ingrijoreaza colul scurtat.
Ma rog la DD sa fie totul bine si bebe si tu, si bebe sa stea cat mai mult la caldurica si nodul sa nu faca probleme, fiecare zi e o victorie.

31+ cu

Mergi la inceput

Nu vroiam sa ma plang de asta pt ca credeam ca sunt ceva normale, dar m-am regasit in postarea lui Flafi: cu contractii BH dese, si seara usor dureroase si bag Nospa. De 2 zile simt asta, azi am stat toata ziua in pat, si ma simt bine deja, dar mi-e frica sa mai fac ceva, ma ridic numai pt papa, wc.
Sper ca nu s-o fi scurtat si la mine colul si contractiile sunt ceva normale, si durerile ce le-am simtit acu 2 zile, sa fie din cauza unui puseu de crestere a bebitei ca ea sta cu caputul in jos.
Saptamana viitoare voi face eco.

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna fetelor..Acum am reusit sa intru si sa va citesc..

Astazi am fost si la notar..gataa..e al nostru De we asta incepem mutarea..O sa vedem ce ne mai luam acum la inceput..si ce putem lua si mai tarziu..

Deny, ma bucur ca ai primit raspuns si de la U si ca te-ai linistit..
Flafi, doamne..nu imi vine sa cred cat de putin a mai ramas si apare bebe..Pana la urma..Daca el e bine, nimic nu mai conteaza..
Hellie, ai dreptate cu iarna viitoare..Abia astept..Chiar daca o sa incep sa lucrez, faptul ca o fac de acasa inseamna enoorm.. V-am zis ca as vrea sa mai dau la o fac? Adica..la drept..Sunt oare un pic nebuna? Adica..o sa am din nou sesiuni..dar cu bebe mic acasa..si cu un job cu responsabilitati destule din ianuarie incolo..
Lylyas, eu am trecut la 80D la sutien normal(sau C, dar inghesuiti tare acolo)..Dar cand am luat de la H&M de alaptare..mi-a fost buna cupa B..e muult mai mare decat un B normal..Si e destul de comod..
Mony, la mine e mai lejer, in sensul ca nu ma bate nimeni la cap..dar tot ma resimt seara..cand cad lata..

Astazi e si seful in tara..tot astept sa intru si eu in sedinta cu el..si-asa il prind rar..am cateva pagini bune notate in agenda despre ce tre sa vb cu el..sper sa nu fi omis ceva..pt ca nu stiu cand il prind iar

Va pup si aveti grija de voi!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Madd, felicitari! Sa o stapaniti sanatosi casuta!

Flafi, pe 14 o sa fie super ok. F bine ca nu vrea sa riste nimic doctorul.

Deny, ai grija, ca bebita e inca ff mic!

Ma apuc de capitol nou.

Vicky, Printzesone and BB (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Sutiene de alaptat mi-am luat si eu dar nu le-am probat inca (le-am luat online de la bonprix...aveau un pret bun, ca altfel nu prea cumpar eu lenjerie online, mai ales sutiene). Diseara le probez si va spun parerea mea. Eu am plecat de la 85C si deja mi-am luat un sutien nou 90D atunci cand incepusera sanii sa creasca vertiginos si sa ma si doara. Acum am pe mine vechiul sutien,dar ma simt bine cu el....nu ma strange. Probabil ca acum doua trei luni ma enerva din cauza ca ma si dureau sanii fff rau.

Flafi, numai de bine vom auzi de la tine si de la cireselul nostru de primavara!!! sunt sigura...oricand va fi momentul nasterii lui.

Criulica, eu zic sa iesi la cumparaturi...imposibil sa nu gasesti o rochita potrivita pentru cununie...mai ales ca va fi in weekend cand cica se incalzeste. Deci ai putea sa iei o rochie baby-doll ceva (chiar si din voal sau material subtire), o combini cu un pulovaras finut (sau un bolero) sa nu pari prea de vara si eventual cu niste cizme asortate si cu dresuri mate. In felul asta tinuta nu va mai fi chiar de vara chiar daca rochita va fi baby doll. Si eu am un botez in mai cand nu va fi tocmai cald (zic eu) si planuiesc tot o tinuta de genul asta...ce sa facem?! ne adaptam si noi.

Doina, cum mai e baietelul tau?

Deny, bravo ca ai rezolvat cat de cat cu dilemele de hematologie.

Simcri dear, bafta la curatenie. Intru si eu in curand in santier. De aia cu garzile, ma abtin sa zic ceva....cred ca le-ai "urat" tu in gand multe si marunte.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Maddie, felicitari pentru apartament!
Ce tare esti cu a doua facultate eu sincer, n-as mai da la a doua nici sa ma bati! Momentan, cel putin, peste 10-20 ani nu stiu cum o sa gandesc
De obiciei nico pe mine nu ma prea streseaza lumea, dar mai avem si perioade din astea ... Inca n-am terminat, dar mi-am promis ca azi nu ma mai stresez sim in plus, nu mai am baterie la telefon (de cati oameni am apelat ).
Si eu ajung de obicei obosita acasa, dar tot mai fac una alta, dar ieri ... nimiiiic! Papa, baie, un serial si nani! Poate se repeta si diseara

26+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput