Bentita tricolora
Raspunsuri - Pagina 28
giulia81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali
Cu singurul amendament ca impartirea de teritorii este anticonstitutionala, deci ilegala in Romania. |
ma refeream la eterna poveste cu al cui e Ardealul.
nu tin partea nimanui, mi-as dori doar sa se termine odata pt totdeauna aceasta poveste.
Lali spune:
Si eu as dori ca lucrurile sa evolueze de asa natura incat discutiile de genul "al cui e Ardealul" sa fie istorie.
De aceea ceea ce se intampla in ultimul timp, dupa o perioada lunga de acalmie si de incercari sincere de a construi altceva, ma ingrijoreaza.
Insa provocarile trebuie sa inceteze de ambele parti ca sa se poata vorbi de o reala dorinta de progres in directia dorita.
Iar autoritatile ar trebui sa sanctioneze incalcarile legii indiferent de ce parte vin si sa separe planurile discutiilor la nivel inalt de provocarile ilegale. Cat e talmes-bales orice fel de discutii si afirmatii, oricat de absurde si deranjante sunt posibile.
coracora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia81 la prima intrebare nu stiu sa iti raspund. pot doar sa spun ca e urat gestul si nu il aprob deloc. probabil ceilalti etnici nu sunt atat de numerosi si nu au de impartit teritorii. |
Wow! Nici nu-mi vine sa cred ca ai scris asa ceva!
Ce teritorii, ce impartire?? Romania e stat suveran si indivizibil!! Sta scris mare de tot in Constitutie!
Mie mi-era clar demult, insa ce scrii tu aici vine ca o confirmare.
Q.E.D.
Si tocmai tu pledezi pentru toleranta, intelegere, sa ne iubim si sa convietuim... cum? Cum pot avea eu toleranta pentru idei ca cea exprimata de tine, cand ambii mei bunici au fost raniti in razboaiele pentru apararea tarii, a Romaniei? :(
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||||||||||||||
citat din mesajul lui Lali
OK, am inteles. Am si recitit, dar nu inteleg la ce intrebare raspundeai. Redau toata discutia respectiva :
|
E vorba d erespectarea drepturilor si de libertatea de exprimare.
viviana spune:
Coracora, Giulia a explicat ca se refera la eterna poveste cu "al cui este Ardealul".
Poveste veche pe care si copiii de azi o invata la scoala.
Te rog nu-i atribui ganduri pe care nu le are.
giulia81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coracora
Wow! Nici nu-mi vine sa cred ca ai scris asa ceva! Ce teritorii, ce impartire?? Romania e stat suveran si indivizibil!! Sta scris mare de tot in Constitutie! Mie mi-era clar demult, insa ce scrii tu aici vine ca o confirmare. Q.E.D. Si tocmai tu pledezi pentru toleranta, intelegere, sa ne iubim si sa convietuim... cum? Cum pot avea eu toleranta pentru idei ca cea exprimata de tine, cand ambii mei bunici au fost raniti in razboaiele pentru apararea tarii, a Romaniei? :( |
cred ca ai inteles gresit...ma acuzi de ceva fara sa intelegi ce am zis eu. am zis ca probabil din cauza ardealului si a vesnicei povesti exista aceasta ura intre romani si maghiari, nu ca eu as dori sa se divizeze romania. sunt doua chestii total diferite. reciteste, te rog, inca o data postarea mea. a fost un raspuns la o intrebare.
giulia81 spune:
citat din mesajul lui viviana Coracora, Giulia a explicat ca se refera la eterna poveste cu "al cui este Ardealul". Poveste veche pe care si copiii de azi o invata la scoala. Te rog nu-i atribui ganduri pe care nu le are. |
multumesc, viviana!
coracora spune:
citat din mesajul lui viviana Coracora, Giulia a explicat ca se refera la eterna poveste cu "al cui este Ardealul". Poveste veche pe care si copiii de azi o invata la scoala. Te rog nu-i atribui ganduri pe care nu le are. |
Imi pare rau, raman la opinia exprimata anterior.
Pentru mine subiectul asta este unul incheiat, mi s-a confirmat ceea ce stiam de-o viata, nimic nou sub soare.
giulia81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coracora
Imi pare rau, raman la opinia exprimata anterior. Pentru mine subiectul asta este unul incheiat, mi s-a confirmat ceea ce stiam de-o viata, nimic nou sub soare. |
pacat si trist in acelas timp....
Deceneus spune:
Funar nu a pierdut ocazia sa se faca remarcat ca un aparatori al romanismului si sa acuze suferinta romanilor din zona Harcov.