Stelute de iulie-august 2013 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
oanka80 spune:
amalia mereu il stresz pe dr sa se imi zica cum e colul, acum sunt putin stresata de o durere crunta la un san, pe partea laterala spre axila, dimineata in principal ma doare tare de tot incat am mana amortita de durere.
olimp ce cadou frumos pt sot
asa urasc birocratia asta de 2 lei de la noi, stiti si voi cum e
pt CM am mers la spital de 2 ori, ca nu iti da concediu pe luna intreaga ci asa pe bucatele, cu adeverinte de salariat si bilet de trimitere, apoio cu hartiile in mana mergi si stai si pe la usa dr de familie pt o parafa obosita, dar ups mai vrea si ea o adeverinta cu nu stiu ce venit de la servici, maine de mers la servici si dus acolo cele 3 concedii pt 1 luna si cerut alte adeverinte pe dr de familie si de iar la medicul de familie si asta numai pt o luna, MI-E SILA!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica
olimp spune:
asa este oanka chear am intrebat-o ce doreste de ziua ei , haine are cu duiumul , cosmetice nu prea poate folosi este asa de alegica la ele incat se spala cu sapun de sulf si crema are doar ceva ce-si cumpara ea pt piele ultrasenibila...a zis ca , cadou mai fumos ca acesta ( ca o duceam la eco ) nici nu se putea...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dalia87 Sweety,la doctorul meu fac si morfologia,dar se zice ca ii unul dintre cei mai buni ecografisti din oras.Sper sa fie totul bine. Mersi Paula pt PM.Trebuie sa imi fac si eu un album,dar credeti-ma ca duminica mi-a facut sotul primele poze cu burtica si nu is prea multumita de cum am iesit.Pe al meu nu prea il incanta postura de fotograf si nu am pe cine sa pun,pe altcineva. 6 |
Asteptam poze, chiar daca ti le faci tu, nu conteaza...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
amaliaro spune:
oanka si eu am avut dureri de sam dar au trecut dureau asa de tare incat la un moment dat amorteau
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Bobitza_85 spune:
Dragutele, am fost si am luat rezultatul la Triplu Test.
Au iesit toate cu RISC SCAZUT si din umilelel mele conostinte am vazut ca valorile sunt peste tot 1:10000, 1:100000 desi acolo zic sa fie peste 1:50 sau 1:100, adica e ok, zic eu.
Asa ca sunt happy si astept eco de maine de la 10:30 sa o mai vad pe bubulina mea mica si scumpa.
Am facut progr la o alta dr, la care am mai fost odata, tare draguta si calda, pt ca vreau sa imi confirme si ea ca e fetita.
Va pupacesc si muuulta sanatate tuturor!
Amalia, stai cumintica in pat!
Acum plec si eu de la birou.
18+ "Minunica"
oanka80 spune:
olimp acum am cascat ochii mai bine si am citit ca maine e ziua la mama soacra, in fuga am citit numai sot. deci la cat mai multi ani fericiti pt mama sotului
23+
minune mica
oanka80 spune:
felicitari pt rezultatele bune de la TT bobita. tare mult imi plac rochitele tale . eu umblu in ultima vreme cam cu aceleasi haine, saptamana asta am purtat zi de zi aceiasi tinuta pt ca nu ma mai incape nimic, astept numai sa se incalzeasca putin sa scot si eu de la naftalina rochitele largute, dar dupa cum se anunta vremea mai avem de asteptat
23+
minune mica