Stelute de iulie-august 2013 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
Bobitza_85 spune:
Irina, "soada" e de bine sau de rau?
Diana, felicitari pt reluarea activitatii!
18+ "Minunica"
unidanad spune:
Andra, Bubulina FELICITARi pt morfo.
Olimp nu cred ca a vrut sa ma jigneasca. Probabil el a vrut sa spuna ca mi-a crescut burta dar ........
Bobitza si taticul meu este f "mitocan" cateodata dar eu nu ma supar. Adica si el imi mai spune ca sunt cat Casa Poporului
23+ David
Dana
olimp spune:
bobita soada este un cuvant folosit in ardeal inseamna simpatica...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
dana asa este , barbatii se exprima mai greu...si o cam dau in bara , dar nu sunt rau intentionati , mai rele de opinii si taioase sunt femeile...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
NB delia si somn usor
24 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Ce ma amuzati cu tatii si remarcile lor
Eu eram in vreo 12 saptamani abia cand tata (care mereu imi spunea inainte ca mi-ar prinde bine vreo 5kg in plus) s-a uitat asa cu drag la mine si mi-a spus "in sfarsit arati si tu a femeie" dar stiu ca a zis-o cu dragoste
Happy_Ama 23+ si Eva
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp dana asa este , barbatii se exprima mai greu...si o cam dau in bara , dar nu sunt rau intentionati , mai rele de opinii si taioase sunt femeile... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 24 + Ilinca Ilinca |
OLIMP, SUNT TOTAL DE ACORD CU TINE!
Barbatii sunt ori prea sinceri ori naivi si nu-si dau seama ca gresesc cand fac astfel de remarci, insa femeile, de cele mai multe ori sunt vadit rautacioase...
Irina, multumesc! Acum am inteles care e treaba cu "soada".Am crezut ca te-am suparat cu ceva , dar m-a luminat Olimp.Ce sa fac, eu sunt olteanca nu stiu vorbele din Ardeal
18+ "Minunica"
olimp spune:
bobita asa este , cu femile astea si complinentele... ,cat despre regionalisme ..asta este fiecare regiune cu ciudateniile ei..
happy imi adic aminte de remarcile tatalui meu , eu fiind inalta si fara forme foarte elocvente ( nu acum cand am de toate , tate , cur ,burta ) , ma refer inainte ..imi zice FEMEIA jnur FARA TATE FARA CUR
24 + Ilinca
Ilinca