Stelute de iulie-august 2013 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Cris, lucrurile stau asa, in opinia ,mea: " se vde pe fata ca esti gravi"= Radiezi "Ai burtica mare si frumoasa" = esti o gravi frumoasa, eu tocmai spuneam ca mi-a zis cineva azi, care mai e si dr, ca parca am burta de gemeni, dar eu luat-o ca pe un compliment! Mi se pare aiurea sa zica: Vaaai, ce burta mica ai!" So, be happy, totul este perfect! Eu ma uit la colega mea care incearca sa ramana de 7 ani...nici nu indrznesc sa ma mai plang de ceva. Apropos de buze: eu abia astept sa se mareasca, " sa ma botoxez" si eu putin , am auzit ca asa e cand ai fetita Si cu miscatul bebitei, asa mi s-a intamplat si mie si dupa ce a sunat si mi-am facut progr, mi-a dat un ghiont de am simtit si la manuta. Eu daca beau putina cola stii cum face?! PS: Fetele, daca vedeti ca mai mananc litere sau se strecoara mici erori de redactare, sa stiti ca sunt datorate grabei sau faptului ca scriu de pe tel, unde tastele sunt miiiiici, miiiici, nu sunt certata cu gramatica! Chiar am obs ca mancasem o cratima si m-au trecut toate apele sa modific repede sa nu credeti ca sunt 18+ "Minunica" |
sint de acord cu opinia ta, esti tare soada!!!
eu ce sa mai zic ca ma streseaza 3 kg, dar nu mai indraznesc sa ma plang :)))
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
Bobitza_85 spune:
Dana, nu-l lua in seama, cred ca nici nu realizeaza...
Eu eram in 12-13 saptsi incepuse sa se vada burtica. Imi era drag de ea si cum nu ii mai vazusem pe ai mei de la inceputul lui Dec, merg repede in liftul de la munca, unde am o oglinda mare, imi "trag" o poza, si le-o trimit alor mei.
Mami a inceput cu ale ei complimente, laude, de dor si iubire
Si taty...care se vrea spiritual si uneori e chiar mitocan zice: " E bine ca mai incapi in lift"!
Iti dai seama ca mi s-a parut suuuper aiurea faza, chiar deplasata, dar cum eu sunt scorpion, nu las astfel de chestii netaxate si i-am raspuns" Ce glume de santier faci!" ...bineinteles fara legatura, el e inginer, dar am vrut sa-l ating si eu sa vada cum e.
Asa ca, nu m-am lasat afectata deloc! El a fost -usor
18+ "Minunica"
diana_popa27 spune:
Cris intru doar sa te cert pe tine sa te potolesti cu negativismul Radiezi! Nu exista perioada mai frumoasa si esti superba! O sa ne schimbam oi pana la sfarsit de nu o a ne mai recunoastem in oglinda dar pt moment mie mi se pare ca aratam bine! Sexy!!!
In alta ordine de idei am pus si eu mana pe pensula Era cazul pt ca de cand am ramas am mai intrat in atelier o data sau de doua ori si deja am impresia ca nu mai stiu ce am de facut. Sunt tare mandra de mine maine sper sa am spor si ziua.
Andra felicitari
Dana ma bucur ca s-a terminat cu stresul Invatatura de minte rebuie sa ne fie momentele astea in care ne panicam inainte sa vedem daca avem de ce.
Olimp sper sa nu ai prea multe "crize" de inimioara pana la sfarsit.
Adriana Alina trimiteti niste pofta de citit si catre Arad ca eu imd dupa ce deschid o carte ma i-a somnul aproape instantaneu.
24+
viitoare mamica de Medeea
olimp spune:
bobitza de la H&m am gasit ...si Jolidon
dana , si eu am aprte de astfel de remarci , dar nu sunt intotdeauna intentionate , multi dintre barbati nu se stiu exprima altfel decat ca din topor...sunt convinsa ca nu avrut sa te jigneasca ...iar daca da sa-i fie rusine
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
Bobitza_85 spune:
Bubulina, felicitari, draga mea!
Usor, usor, trecem peste aceste analize importante si ne apropiem de MAREA INTALNIRE
Cred ca mai suntem putine, noi, astea mai micute , care mai avem de facut morfo in Aprilie. Dar noi invatam de la voi, e maaaare lucru!
18+ "Minunica"
olimp spune:
diana si eu sper ... oricum le voi face fata cu stoicism..nu am de ales
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
Monirina spune:
dana nu pune la suflet!!!si eu am patit=o...
bobitza cred ca tatal tau a vrut doar sa faca o gluma :) mie sotul imi spunea la prima sarcina ca eram balena esuata sau tanc rusesc.... apoi radea si zicea ca tace ca i frica de mine la cat de mare sunt...
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
olimp spune:
bubulina felicitari
24 + Ilinca
Ilinca