FIV la Sibiu ( 42 )
Raspunsuri - Pagina 4
carla_cluj spune:
Eu maine am eco, in Z10, sa vedem cum e endometrul. Cred ca saptamana asta va fi transferul.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, FIV2 tot la Polisano - nereusit, urmeaza FET cu embrionul ramas
ancuta_n spune:
Iti tin pumnii Carla!
Fetelor mai am si eu o intrebare (eu sunt stresul )..daca am Gonal pen 900 si eu fac 225 ui/ zi, imi ajunge sa fac 4 injectii, nu? sau se calculeaza altfel?
carla_cluj spune:
Iti ajunge ancuta, in gonalul de 900 sunt de fapt 1.000 unitati.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, FIV2 tot la Polisano - nereusit, urmeaza FET cu embrionul ramas
ancuta_n spune:
am inteles. de asta a spus dr ca o sa mai ramana cam 90 ui si sa nu le bag in seama .
josephinedxc spune:
multumim de informatie Carla, nici eu nu stiam ca in stilou sunt m multe un itati decat "declarate", probabil tocmai ca sa ajunga daca incerci sa dai afara bula de aer la fiecare injectie....
iti dorim multa bafta la TRASFERRRRRR!
carla_cluj spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari. O sa vin cu vesti astazi dupa eco.