Nervi de primavara (saradele ghetarilor)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
a_alinta spune:
ma speriasem, credeam ca e inundata din nou nu de alta dar de unde iti mai vin ideile alea superbe?
trecand la lucruri serioase, eu sunt cam obosita de ski-ul pe care tu l-ai facut, de patinoarul unde tu te duci , esti incolo si incoace, peste tot si pretutindeni , de toata energia asta din tine, esti "de belea" ! si cred ca baiatul te mosteneste pe tine iar copila a ales varianta mai simpla dar la fel de frumoasa a vietii. ( seamana cu tac-su?!
)
asa ca sezi bland si lasa fata in pace!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sunny71/Sunny71.jpg)
Sunny71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Sunnyday, tu esti userul ala cu avatarul cu 2 craci, care ne citea la serviciu, in birou ? ![]() Kari, nici eu nu am inteles ce e cu tine ... tu te simti bine ? De ca sa ai 30% handicap ...ce termen, ce e aia 30% ? Nu ne parasi, mie imi lipsesti ... Carma, tie pe unde iti mai bate inima ? Viv, ce frumoase sunt costumele aleaaa, frumoase rau de tot ...dar unde sa le poarte ? Ralu, imi pare rau de Edy ...dar trece repede, macar nu e ceva grav. Pe Maria eu as lasa-o, e doar un weekend, poate nu face nimic. Rox, iesi din contractele alea si zi-mi si mie ce medicament sa ii spun maica-mii sa-si ia de dureri de oase, nu stiu, ceva calmante pt reumatism ? |
Nu....aia cu cracii sunt eu...si nu sunt ai mei (din pacate) i-am "imprumutat" sa ma dau silfida.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui sunnyday07 Michelle, vin si io, dar nu te deranja pentru mine, nu beau cafea ![]() Buflea, cine-i Pocahontas la tine la job? |
poate ceai? am toate aromele...
de azi a inceput carnavalul in oras...abia astept sa merg cu william in weekend.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
citat din mesajul lui a_alinta cu ocazia asta cer ajutorul unui moderator sa imi faca al doilea topic la subiectul "biblie" de la paranormale, ca eu nu ma pricep ![]() alina |
Vivi, Laura sau Rox, ca vad ca eu nu pot...
sunnyday07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Sunny71
Nu....aia cu cracii sunt eu...si nu sunt ai mei (din pacate) i-am "imprumutat" sa ma dau silfida. ![]() ![]() |
N-am avut si eu parte de craci lungi macar doua pagini
![](icon_smile_big.gif)
sunnyday07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle-usa
poate ceai? am toate aromele... de azi a inceput carnavalul in oras...abia astept sa merg cu william in weekend. michelle "Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours" |
lasa ceaiul, vin la carnaval
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Buflea- mama mea cand vine aici ma pune sa ii iau over the counter of course-urmatoarele medicamente de oase de care e f happy si isi ia provizii si cand merge acasa-mai duce si la 2 prietene, of course ca acuma is happy si alea cica cu combinatia asta, dar treb sa faci cure de 3 luni at least.
-cartilagiu de rechin-JOINT RELIEF from Bell(Iti dau banii inapoi dc nu functioneaza,serios),in combinatie cu calciu si magneziu;
-glucosamine de 500mg concentrtaie-f eficient si ieftin la costco si walmart.
Daca nu le gasesti, ti le trimit eu.
Sanatate!
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui Rufus michelle, poate ploua ![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
rufus chiar m-ai facut sa verific forecastul pe 5 zile...o sa fie intre 19-22'C...
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Buflea, vorbeste cu Roxana.
Eu cand am dureri de oase iau Tador.
Mama mea ia pentru asta asa: Xefo rapid (8 mg) + 1 pastila de paracetamol (de 2 ori/zi nu mai mult de 10 zile) + mydocalm de 150 mg de 2 ori/zi.
Si iau si eu Xefo pentru ale mele si este foarte bun.
In ceea ce priveste Ibuprofenul. Daca nu exista probleme de tensiune se pot lua pana la 1200-3200 mg/zi. In afectiuni grave se merge pana la 3200 mg/zi. Maximul pentru o doza este de 800 a cate 4 doze/zi. Asta a fost recomandarea pe care am primit-o de la medici in America. In america Ibuprofenul forte are 800 mg.