Stelute de iulie-august 2013 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

uitati ce mi a dat tanti de la magazin pun poza la acest mesaj daca nu se vede o pun in email comun MANSETELE DEVIN MANUSI

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

uitati ce mi a dat tanti de la magazin pun poza la acest mesaj daca nu se vede o pun in email comun

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Se vad, sunt foarte dragute

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

M-am intors de la plimbare, rupta de oboseala, dar a meritat!
Am fost la bucur-obor si, dupa multe cautari, am descoperit magazinul care are hainute carter's. Nu scrie niciunde ca ar avea, e un magazin cu mai multe brand-uri de hainute. Am intrebat-o pe vanzatoare daca au si mi-a raspuns ca da, au body-uri, bluzite, rochite. Din pacate nu le-am vazut si nici ce preturi, pt. ca tocmai primise marfa si era inglotata in receptia acesteia. Am fost la mai multe magazine si am intrebat daca au aceasta marca, pt. ca altfel nu iti dai seama. Pt. cele care doresc sa mearga, am urmatoarea schema: se intra in magazin pe la Altex, se traverseaza altex-ul si se iese pe culoarul din magazin, paralel cu sos. colentina. Se merge pana aproape in capatul culoarului, iar ultimul magazin pe dreapta cu hainute de bebe, este cel cu carter's.

Am mai gasit azi o superafacere in materie de dresuri de graviduta: la farmaciile Catena au dresuri la pretul de 10,50 lei pentru femei gravide. Mi se pare o super afacere, in conditiile in care pana acum am cumparat numai dresuri la 45 lei.

17+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Cris, si eu am avut probleme cu cosurile – mai mari decat in adolescenta. Eu ma duceam la 3-4 saptamani la cosmetica sa ma curete, imi punea si diverse masti naturale, masaj etc. Mi-a dat si cateva trucuri. Spre exemplu sa combin in parti egale otet de mere cu miere si apa plata si sa ma tamponez pe cosuri si pe locurile cu probleme dimineata si seara. Mai imi faceam un gomaj usor la cateva zile (aveam si ceva cumparat, dar se poate folosi si malai, tarate, cafea) si masti naturale, facute in casa. Mai foloseam Avene apa termala spray. Cosuri tot apar, dar le ajuti sa iti treaca mai repede si sa nu ramai cu semne... Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Sweety, multumesc de "ponturi" ... o sa incerc sa aplic din ele ... si o sa incerc si sa ma cumintesc, sa nu le tot bazai

19+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Bobitza, sa nu razi de mine dar mi se pare ca suna f bine cu Ioana
Maracineanu Rebeka Ioana Nicole pe langa Rebeka mi se pare prea mult...dar poate e numai impresia mea. La nume tine mult de cum iti suna...

Happy_Ama 23+ si Eva

Nu prea imi place Ioana

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dnapotecuta

Apropos... are cineva idei de nume de baieti care merg cu numele de familie Crangasu? M-am lasat de ales... cred ca in punctul asta m-ar ajuta niste sugestii. Ne gandeam noi o data la Calin insa am o mare buba... una mi se pare ca se termina cumva brsc asa... nu ma intrebati de ce si a doua si cea mai nasoala e ca nu vad cum as putea sa il alint de la numele asta.

Alina 25+

Alina
, Crangasu David, Matei, Vlad, Ovidiu, Eduard, Artur

18+ "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Va salut si eu dupa o absenta lunga! M-am tot gandit ce sa scriu pentru ca subiectele se evapora f repede si eu nu apuc nici macar sa citesc d-apoi sa mai si scriu:)
Asa ca multe nu am de spus decat ca suntem bine, sunt in urma cu cititul rau, dar am inteles ca ati pus ceva poze noi asa ca voi rasfoi albumele si voi pune si eu cateva poze dupa ce le descarc.

Legat de nume pe fetita o cheama Teodora Rebeca(simplu ). Cand am nascut l-a intrebat pe sotul meu daca Rebeca este cu 2 de cc(Rebecca) si am ales simplu pt a nu avea dificultati in acte cand va fi mai mare si sa nu trebuiasca sa spuna de fiecare daca ca e cu 2 de c :)
Iar pt baietel, Teodora a hotarat sa il cheme Raul (nu ma incanta in mod deosebit) iar eu am ales Matei-sa zicem foarte simplu-asta a fost primul nume care mi-a venit in minte ( si am cautat sa vad ce inseamna si am aflat ca inseamna ca si numele Teodorei -dar de la Dumnezeu ), asa ca il va chema Raul Matei.

Stefania 24+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Stefania, chiar demult nu ai mai scris...
Frumos nume ai ales

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Alina, ce zici de Catalin?

Bobitza, de ce sa te rusinezi ca nu iti place Ioana?! Ti-am zis, cum suna fiecareia...

Stefana, multumim de ponturi!!

Stefania, ne bucuram sa te auzim!!

Olimp nu a mai zis nimic...

Happy_Ama 23+ si Eva

Mergi la inceput