Stelute de iulie-august 2013 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
olimp spune:
amalia piticile noastre au placeri perverse ....topaie tot acolo unde nu au voie...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
Monirina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amaliaro
Eu o simnt pe una din fetite numai acolo ii place la nebunie sa ma loveasca in col amalia tsakoniati 24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
la tine cum sunt 2 si stau mai inghesuite cred ca primest lovituri peste tot :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
paula_m spune:
[b]Dariana[/b, si eu doar acolo il simt, pe la linia chilotului. Si am placenta posterioara
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
Monirina spune:
si eu simt miscari jos, dar culmea simt niste fluturari si sus, dar ma gandesc ca e prea devreme sa-l simt asa sus pe la stomac, nu? ca doar e inca micut...
offf eu stau cu stres cu placenta mea batrana :( abia astept sa ajung maine da gincolog sa ma lamureasca...
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
olimp spune:
fetelor NB
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
La noi e un intreg sow tati ii zice la cea de jos :fuga sus langa sorata si ea pt putin se duce si in 2 minute este inapoi sa vedeti cand le apuca gimnastica una ma ia la suturi in col si cealalta suturi in stomac
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Acum am terminat si eu cu proiectele pe seara asta. M-am saturat de scoala ca de mere padurete
Dana, sper ca te-ai mai linistit. Eu nu ma pricep la de-astea din pacate si nush cum sa te ajut. Iti trimit
Happy_Ama 23+ si Eva
diana_popa27 spune:
Abia acum am reusit sa recuperez tot ce ati scris azi incerc sa imi amintesc
Alina mie imi place Calin. Chiar imi lace ca nu se poate prescurta. Nume de alinta poate sa aiba si din alta sfera nu doar legat de nume.
Paula eu nu am parola noua
Yvy ma bucur ca ti-ai facut curaj! Abia astept sa vad pozele
Laura
Asta e site-ul
http://www.bebecarucior.ro/camera-copilului/patuturi-din-lemn/bebecarucior-patut-din-lemn-alb.html
Pe ikea sunt aceleasi poze
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/90115997/
Eu am luat si salteaua de acolo.
Bobitza mie imi place Eva Rebeca.. nu cred ca e cazul s arenunti la Eva.
Cris daca iei utrogestan de acolo se trag cosurile. Eu eram plina pe fata de pete si cosuri cand am luat. Dupa ce nu am mai uat mi-am revenit complet la ten.
Dana felicitari ! nu te panica ca nu are sens pana nu vb cu un medic care are ceva de spus. A fost nesimtit DR sa arunce replica aia .."trebuie sa mergi mai des la dr" ..imi pare rau dar trebuia sa iti explice nu sa iti vb aiurea ca si cum nu la Dr ai fi fost in momentul ala. Culca-te si nu iti bate capul ca nu se merita mai ales ca si fetele zic ca au avut aceleasi masuratori.
burticile
24+
viitoare mamica de Medeea
happy_ama spune:
Ele, nu stiu ce falci vezi tu ca noua nu ni le arati dar la corp numai burtica a crescut la tine zi-ne si noua secretul
Dana, micutul tau pare ca vorbeste!! Pare tare frumusel
Amalia imi imaginez ce e in burtica ta Sotul meu aseara se distra cu pitica. El ii batea ritm cu degetele, ea dadea cu piciorul, mie mi se zdruncina ficatul...
Happy_Ama 23+ si Eva
amaliaro spune:
Diana ai PM
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .