Stelute de iulie-august 2013 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
amaliaro spune:
Paulici la Raul
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
delia_timpau spune:
ms mult, Paula :-) ma uit, admir, citesc si va scriu maine, ca e foarte incomod sa scriu de pe tel :-( pupici!!!
20+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
unidanad spune:
Fetele va multumesc. Ce m-as face fara voi. Din fericire m-am mai calmat am dormit putin pt ca deja o luam razna. Capul in continuare ma doare si am frisoane. Eu am pus pe seama la nervi sper sa imi treaca. Problema este ca de azi dimineata am probleme cu stomacu De 4 ori am fost pe ziua de azi la toaleta si ma si doare. Am luat si nospa dar nmk. Cred ca o sa mai iau unu. Am pus si eu cateva poze cu bebe mai devreme . El e raza mea de lumina
23+ David
Dana
amaliaro spune:
Doxy pe unde esti ?
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
dana baga-te in pat , lasa netul depoarte , si daca te doare stomacul poate e deranjament alimentar , no-spa nu te ajuta la stomac ci doar pt dureri de burtica si contractii , mai bine papa o paine prajita si un ceai... , hai un pic mai este pana maine...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
dariana29 spune:
Buna seara!
Am vazut ca discutati despre nume si nu m-am putut abtine sa nu intervin...Eu ador numele David, l-am pus primului meu bebe. Acum ma gandesc la numele Dan, mi se pare simplu, concis, ferm... stiu ca nu e foarte la moda, dar...voua cum vi se pare? Nu v-am auzit pe niciuna sa va placa, sunt eu ciudata?
Am si eu o problema.Eu il simt pe bebe cand loveste foarte jos, undeva in dreptul ovarelor, unde am si taietura de la cezariana. E normal sa-l simt asa jos? Ma gandesc ca si faptul ca am placenta anterioara inalta are de-a face cu asta.Il mai simte careva asa jos pe bebe?
Imi trimite si mie cineva noua parola, va rog? Multumesc
16+
olimp spune:
dariana mie imi place Dan ,am avut si am persoane in apropiere cu numeme Dan si toti sunt super ok....dar cel mai important este tie sa-ti placa si eu am avut parte de tot felul de remarci vis-a-vis de numele Ilinca ca e taranesac , ca e demonat ...nu ma interesesaza mie imi place de mor...
cat despre unde loveste bebe...a mea Ilincuta da peste tot , sus , jos , ma mai loveste si in col de imi flutura fundul...deci lovesc prapaditii peste tot...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dariana29 Buna seara! Am vazut ca discutati despre nume si nu m-am putut abtine sa nu intervin...Eu ador numele David, l-am pus primului meu bebe. Acum ma gandesc la numele Dan, mi se pare simplu, concis, ferm... stiu ca nu e foarte la moda, dar...voua cum vi se pare? Nu v-am auzit pe niciuna sa va placa, sunt eu ciudata? Am si eu o problema.Eu il simt pe bebe cand loveste foarte jos, undeva in dreptul ovarelor, unde am si taietura de la cezariana. E normal sa-l simt asa jos? Ma gandesc ca si faptul ca am placenta anterioara inalta are de-a face cu asta.Il mai simte careva asa jos pe bebe? Imi trimite si mie cineva noua parola, va rog? Multumesc 16+ |
Eu o simnt pe una din fetite numai acolo ii place la nebunie sa ma loveasca in col
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!