Fibrom uterin (32)
Raspunsuri - Pagina 7
olimp spune:
floren trebuie sa fi optimista si sa te gandesti ca nu au mai aparut alte fibroame...
fetelor WE placut cu soare sa aveti
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
29 +
IlincaIlinca
Violeta_ND spune:
fetelor e grea asteptarea. Tot cantaresc cand sa-mi fac primul test de sange. Azi era cat pe ce sa ma duc la laborator, dar m-am hotarat sa aman pana luni pentru ca nu credeam ca o sa am rezultatul pana luni si nu stiu daca nu cumva e prea devreme.
Din proprie initiativa azi am inceput sa iau prednison. Medicul mi-a spus sa-l iau dupa confirmarea sarcinii.
Pretty cum mai esti?
Floren poate incerci niste Maca ciclul urmator atat tu cat si partenerul. Imbunatateste fertilitatea si vitalitatea
.
Dana ai disparut din peisaj. Sper ca esti prea ocupata cu activitati extracuriculare.
Weekend placut!
olimp spune:
vio hai ca trece repede weekendul si luni poti face analiza...tinem pumnii sa fie cu ochisori...
eu am fost ieri la eco , Ilinca are deja 1523 gr si e tare activa , este viabila , sanatoasa i-a monitorizat inimuta bate bine si regulat...
la toate fetele
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
29 +
IlincaIlinca
prettysunshine spune:
Buna,fetele!In mode normal un fibrom pediculat nu interfereaza cu o sarcina,cel putin asa mi-au zis mie cand am insarcinata,insa pana la urma au ajuns sa-l considere o posibila cauza a faptului ca am nascut prematur.A crescut rapid in sarcina de la 9 cm la 13 cm pana la 12 saptamani.Se pare ca nu mai era alimentat bine cu sange,deci incepuse sa se necrozeze,asa ca mi-a dat de cateva ori niste dureri groaznice.Dupa nastere s-a micsorat la 8 cm.Au considerat ca cel mai bine e sa fie scos pt a da cat mai multe sanse unei viitoare sarcini.
Violeta,si eu exact ca tine,simt ca nu mai rezist pana marti,intai am crezut ca e luni,dar am numarat ovulele de progesteron pe care le mai am ,am exact pentru 15 zile,deci e marti,nu luni,inca o zi in plus de asteptat.Nu mai pot suporta asteptarea,sunt plina de nervi,nu pot sa dorm ca lumea.Si nici nu cred ca s-a intamplat ceva,sanii nu sunt tari absolut deloc.ma chinui sa-mi aduc aminte cand au aparut semne anul trecut,dar imi amintesc doar de durerile puternice ca de menstruatie,insa pe astea le-am avut dupa doua saptamani,deci ar fi prea devreme si oricum cu progesteronul pe care il iau nu stiu daca le-as avea.Va zic sincer ca nu stiu cum o sa suport asteptarea asta in fiecare luna,e parca mai rau decat atunci cand incercam natural.
Olimp,ma bucur ca Ilincuta e bine!
va
si va doresc un weekend minunat!
olimp spune:
pretty draga mea si tu cu emotii , hai ca vine WE-endul nu ma mai ganditi ca nu va ajuta si nu va face bine stresul...
eu nu am avut simptome de sarcina deloc pana pe la 6-7 saptamani , abia apoi sanii si greturile...
va tin pumnii la amandoua sa fie cu lipici...
multumesc pt urari ...
29 +
IlincaIlinca
Violeta_ND spune:
Buna fetelor
Am fost dimineata la test de sange. Am rezultatele:47.31 mUI/mL corespunzator la sapt 3-4 sarcina.
Sunt in ziua 24 a ciclului.
Deocamdata sunt bucuroasa!

olimp spune:
doamne vio cat ma bucur
sa fie totul ok...
nu ai facut injectie cu pregnil sau brevactid ? ai utilizat ovulatia ta spontana ? nu-i asa ?
29 +
IlincaIlinca
Violeta_ND spune:
Multumesc fetelor
Am fost si la ginecolog.Mi-a dat Arefam (progesteron ovule). A zis ca No-spa nu ajuta, dar pot sa iau.
Maine ma duc la Fundeni pentru analize de sange.
Luna asta am luat cateva pastile de Maca si eu si sotul. Iar ovulatia a fost foarte expresiva.
Iau in continuare prednison pana pe 10 mai. Asta inseamna regim fara sare.
Floren_ spune:
vio, felicitari!!!
Ne bucuram pentru tine si tinem pumnii sa fie totul bine, sa fie bebe sanatos si sa ramana in burtica pana la 9 luni. 
Tu cum te simti? Ai ceva simptome?
pretty, azi e marti... nu ne tine in suspans! Mai vrem un test cu doua liniute!!! 
dragalasa, presimt ca primavara asta va fi plina de berze... sigur va nimeri una si la noi. ![]()
olimp, tu mai iei aspenter sau l-ai scos din tratament?