Stelute de iulie-august 2013 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
happy_ama spune:
Ele, noroc ca ne avem unele pe altele pe aici. Pe mine m-a ajutat mult interventia fetelor aseara. Saracul sotul meu nu mai stia ce sa imi spuna ![]()
Graphi, ms
A trecut. Sper sa nu mai fie multe de-astea
Si bine ca mi-ai adus aminte: Bubulina, bafta la morfo!!!
Happy_Ama
23+ si
Eva
happy_ama spune:
Paula, ma bucur ca macar ati scapat de febra
Off, cum stau ele mamicile cu puiutii lor
Eu nu mai am curaj sa ma 
![]()
Happy_Ama
23+ si
Eva
Ele spune:
Paula eu oscilez intre 8-10 kg puse.Eu si cu fata bolnava , mananc..de stres.
Dar ce e drept eu sunt relax si la capitolul asta. Nu ma agita foarte mult daca este racita.Ma agita doar daca imi da planurile peste cap.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani 
paula_m spune:
Happy, ar tb sa te vezi prin ochii nostri si atunci ti-ai da seama ca nu ai nici cel mai mic motiv de a te plange.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
23+
, bb2
Delia_Rodica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andra28 Buna dimineata, burtici! Azi e soare afara, o temperatura in crestere cu multe grade, asta cred ca este explicatia entuziasmului nostru. de ieri am si eu program de 6 ore la servici, asa ca si asta este inca un motiv de optimism. Maine merg la morfo, asa ca sunt un pic nerabdatoare ca nu mi-am mai vazut mandretea de fetita de o luna de zile. O zi cu soare va doresc! ![]() Andra 22+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004) |
bafta, asteptam vesti 
viitoare mamica de hocheist
20+
Lóránd
happy_ama spune:
Paula
, asa va vad si eu pe voi... Dar cand simti...e altceva
La mine cred ca mocnea de vineri cand am fost pusa in fata unei noi limite a corpului meu: faceam baie si mi-am dat seama ca, stand in sezut, aproape nu imi mai ajung talpile ![]()
Oricum sunt convinsa ca marea intalnire cu bebe va sterge toate astea ca si cand n-ar fi fost 
Happy_Ama
23+ si
Eva
MariaBcf spune:
Fetelor voi va-ti folosit de cele 16 ore libere lunar pt consultatii medicale?
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
17+ 
Delia_Rodica spune:
Ama iti doresc o zi frumoasa si un moral ridicat 
Paula ma bucur ca Raul nu mai face febra, multa sanatate in continuare, sa treaca repede 
viitoare mamica de hocheist
20+
Lóránd
paula_m spune:
Happy, eu faceam baie si am realizat cand am iesit din baie, de fapt ce putina apa era in cada, iar cand eram eu in cada era chiar plina
. Deci se poate si mult mai rau...
Elena, eu la stres slabesc...noroc, ca recuperez repede dupa aceea
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
23+
, bb2
Andra28 spune:
Mai fetelor, eu nu pricep de ce va agitati atat cu kg astea. Eu ma cantaresc doar cand ma duc la dr., si atunci ma agit eventual, daca e cazul.Oricum, nu e momentul prielnic pentru cura de slabire si oricum nu se stie cat punem pe noi de la mancare si cat de la sarcina, asa ca nu cred ca e cazul sa ne lamentam.
La inceput ma cantaream si eu cam la 3 zile, dar mi-am impus sa nu mai fac asta, desi uneori ma uit cu pofta la cantarul din baie.
Nu merg nici pe ideea de a manca atat cat ne tine puterea ca deh, suntem insarcinate, dar nici nu e bine sa intram in stari de ingrijorare, cand stim ca oricum, sarcina presupune kg in plus.
Scuze daca interventia mea pare dura, ea se vrea a fi una de imbarbatare!

Andra,
22+ cu
si mami de alexandru (27 ianuarie 2004)