Gestul care poate schimba un destin - PASTE 2013
Raspunsuri - Pagina 12
mikaeela spune:
Eu m-am gandit ptr copii mei tot undeva in jurul sumei de 300 de ron,ptr mancare si ptr a le cumpara ceva de incaltat la fiecare ptr vremea asta .
Ralcat ,vreau sa-ti multumesc si tie f mult ptr tot ce trimiti copiilor.
ralcat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Eu m-am gandit ptr copii mei tot undeva in jurul sumei de 300 de ron,ptr mancare si ptr a le cumpara ceva de incaltat la fiecare ptr vremea asta . Ralcat ,vreau sa-ti multumesc si tie f mult ptr tot ce trimiti copiilor. |
laura-s spune:
La Cluj sunt ok cei 250 lei virati special de doamna D cu dedicatie pentru acesti copii.
Le voi cumpara mancare, fructe, detergenti si ceva incaltaminte de vara.
Va multumesc tuturor pentru ajutor.
mihaela77O spune:
Bani intrati in luna aprilie:
Bani in contul bancar:
D.L.E-200 lei(pt copiii Andreei)
-200 lei(pt copiii din Tg Bujor)
-250 lei(pt copiii di Garbau)
L.C-25 lei
szyvarvany-20 lei
B.S.L-150 lei(pt copiii Andreei)
manuelacrina-100 lei
tomaca-150 lei
A.M.A-50 lei
Bani din paypal:
lore_bv-23 euro
marcia03-50 euro
Laura25 spune:
La copiii din Valeni a promis eumada ca vine saptamana viitoare cu ceva alimente. Haine/incaltaminte se pare ca vor primi de la ralcat . Cred ca 150 lei sa le iau niste dulciuri si ceva bun pt masa de Paste vor fi suficienti.
Pt ceilalti 4, as zice ca 300-400 lei (dupa cum sunt resurse, ma incadrez in ce primesc) mi-ar trebui ca sa le iau de mancare, ceva dulce si un cadouas simbolic.
Multumesc din suflet tuturor celor implicati in actiune!
eumada spune:
Laura,cei din valeni sunt cei fara buletine,corect?
Si eu ma voi incadra in cat primesc....pana la urma,atat se poate,atat facem,corect?
Laura25 spune:
citat din mesajul lui eumada Laura,cei din valeni sunt cei fara buletine,corect? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Da.
alinuk spune:
citat din mesajul lui cris_09 Este tarziu sa vand/donez o mascota Minnie? 35 lei(este noua) Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi[/url] ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 Jucarii pentru copii |
multumim Cris!
Doina iti raspunde Mihaela.
Mihaela77O multumim pentru confirmari!
Luni se vor face viramentele catre cazurile din tara ca sa poata fi facute cumparaturile in timp util.