Stelute iulie-august 2013 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Diana, aproape sigur a fost un cos daca zici nu era pe sfarc ci pe zona mai maro din jurul sfarcului, am avut si eu foarte rar cate un cos acolo, daca nu ai alte simptome, dureri eu zic sa stai linistita si sa monitorizezi atent zona. Ultimul cos l-am avut acum vreo 2 saptamani undeva langa buric, de cand cu sarcina mi s-au mai facut asa cate unul prin te miri ce zone ale corpului. Mai la inceputul sarcinii am avut unul pe "pasa" pe una dintre labiile mici, nu stiam ce ma jeneaza cand ma stergeam, pana cand am realizat ce e m-am panicat putin.

22+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Betty .eu ma uit ca idioata pe net si numai site-ri cu cancer la san imi apar si desi stiu ca e exagerat nu ma pot opri din panica.. m-am speriat cand am vazut ca am stors "ciudatenia" fara sa vreau. Si eu cred ca era cos dar chiar acolo ?!?!?! nu putea sa iasa si el pe fund sau in varful nasului.. ca stateam si eu linistita in noaptea asta

24+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Betty .eu ma uit ca idioata pe net si numai site-ri cu cancer la san imi apar si desi stiu ce e exagerat nu ma pot opri din panica.. m-am speriat cand am vazut ca am stors "ciudatenia" fara sa vreau. Si eu cred ca era cos dar chiar acolo ?!?!?! nu putea sa iasa si el pe fund sau in varful nasului.. ca stateam si eu linistita in noaptea asta

24+

Diana, CALM!!! A fost un cos si doare al naibii in zonele astea mai sensibile; si eu am depistat unul saptamana trecuta tot pe areola, ma durea si nu stiam ce am si l-am stors de bunavoie si m-a durut , a curs putin sange si s-a facut o cojita mica apoi gata!
Am avut odata si pe labiile mici cum mentioneaza Betty si atunci m-am cam panicat ca nu stiam ce ma doare in halul ala acolo, nici nu-mi trecea prin cap si atunci m-am autoexaminat cu o oglinda, m-am cracanat, m-am chinuit pana am vazut ce e: un cos!

Happy Mom si S24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

yvi betty multumesc .. m-am mai calmat . Penibile sunt momentele astea deja ma si vedeam .....
Am apasat ca ma durea asa de tare sfarcul si am crezut ca a venit si vremea mea sa produc "de-ale gurii" pt Medeea. Si punctul respectiv era imd sub mamelon si cum am strans de o zona mai vasta am reusit sa scot de pe acolo tot si m-am panicat cand am vazut ca nu iese de unde trebuie si apoi putin sange,,,si apoi lichid transparent... mi-am dat seama ca am facut o prostie. In prima faza cand am vazut lichid alb am zis ca e lapte(eu de unde sa stiu care e robinetul??). Dar daca era cos probabil ca a fost mai bine ca s-a intamplat ca se vindeca mai repede locul. Macar acum ma pot astepta la locuri mai dubioase pt cosuri
Multumesc .. m-am calmat sunt sigura ca pana maine nu mai am nimic nici la cap nici la tzitzi

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata doanelor

Sunt treaza de o ora Ploua de rupe, e o vreme buna de dormit si eu nimic

Am studiat si eu achizitiile Amei, a intrat microbul in mine, cred ca am sa comand si eu ceva

Monicaa ce fetita superba ai, ce carlionti are Sa fie vesnic asa fericita si sanatoasa

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna dimineata!!!
Nici eu nu mai am somn. La noi este soare si f frumosss. Maine avem morfooo abia astept . Cine mai are morfo si cand???

23+ David
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Citat:
citat din mesajul lui Monirina

[quote]citat din mesajul lui olimp

amalia se vede ca ai stofa de afacerista , eu mi-am facut din 2 perne lungi le-am bagat intr-o husa mare si am un carnat ce il calaresc toata nopatea

dana ce burtica adorabila...si cremuita

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

si cand ma gandesc ca barbatu-meo a dat un milion si ceva pe ea

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Pai 1 milion e mult aici cea mai ieftina costa 65 de euro cred ca a luato bine cat inseamna in euro?

amalia tsakoniati
23++ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

1 eur e 4,5 lei aprox...
sotul meu mi-a luat-o acum 5 ani, mi s-a parut si atunci si acum f scumpa pt o perna :)
da la voi cred ca toate sunt mai scumpe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

neata, haideti la cafeluta!!! eu abia am facut ochi si e 9 si n-am dus copilul la gradi :)) si binenteles ca intru pe forum in loc sa-l imbrac :))))
diana bine ca te-ai linistit!..sper ca te-ai linistit nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Yvyana de la ce varsta se poate administra eferalgan sirop la copii?

Azi cred ca o sa lenevesc mai mult ca e o vreme asa de urata, ploua si bate vantul nu am nici un chef de lucru. Asa ca azi program mai redus. M-am si trezit cu noaptea-n cap de acum imi pica ochii de somn.

23+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Neata , burtici !
E asa frumos afara ! Sa aveti o zi minunata!
Eu am aflat ieri ca prietena mea buna din liceu va avea nunta in iunie. Si e tocmai in Brasov. Nu mi-am imaginat o clipa ca nu voi merge la nunta ei, dar voi fi deja in 37 saptamani si ma gandesc daca sa am sau nu curajul sa plec la drum asa. Voi ce ati face?

Mergi la inceput