Deny sunt de acord cu Vio, dar oricum tu decizi ce crezi ca e mai bine pt tine/voi.
Be_one - nu te necaji cu parerile altora, mie mi se pare cea mai potrivita dulceata cea de visine pentru clatite.
Criulica/Monik86 - sa stiti ca si eu am vergeturi din trecut, dar asta e o consecinta a curelor mele de slabire din tinerete.
Hellie - esti amuzanta rau cu manechinul familiei atotstiutor. Sa stii ca nici pe mine nu m-ar mira sa-ti arate cum se alapteaza corect.
Vicky si mie imi plac numele alese, dar cel mai important e sa-ti placa tie si sotului, nu bunicilor. In plus, daca Eva e nume de ungur, atunci Erika cum e? Si daca ar fi de ungur ce? Bine ca nu o cheama din alta etnie, gen "Mercedesa".
Va las ca mi-a crescut aluatul pentru invartita cu nuca si trebuie sa fac foaia. Pai ce, numai voi sa va indulciti? Si ciresica mea vrea ceva dulce.
pupici si o seara buna
happy 31 + cu Anda-Ioana
Multumesc fetelor pt raspuns.
Asa este si aici cum zice Crenguta, ca sunt cam hatri la dat medicamente.
O sa va tin la curent ce voi face, o sa-i scriu si la dr. U sa vad ce imi zice.
Simt ca o sa fie totul bine, nu pot sa-mi ascund frica, dar ma tin cat de tare pot de speranta si credinta ca totul va fi bine.
Ma pun sa fac update la prima pagina cu zilele de nastere si apoi voi baga capitol nou pt maine