Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~42~

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

offf, altii au probleme mai grave si eu ma plang de frica mea ca nu stiu ce sa fac

Scuze

Nu am citit din urma, sper ca copilasii bolnaviori sunt mai bine acum

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Vicky, sunt foarte frumoas numele alese de tine. Mie chiar imi placea Maya pt fetita, dar eu mai am una in familie, o verisoara mica si adorabila , si noi am zis ca nu punem nume pe care le avem dja in familie ... ceea ce ne-a mai limitat optiunile, ca la noi cam toata lumea are cate 2 prenume
Cred ca intotdeauna parintii sau socrii vor avea ceva de protestat. Nici mama nu a prea fost de acord cu alegerea mea, a avut alte propuneri (propuneri ok, n-am ce zice) dar mie mi s-a pus pata pe varianta asta si punct. De socrella nu mai zic, ca sa facem baiat dupa ce m-o batut la cap vreo 3 ani ca-i trebuie nepotel, acuma nu-i convine ca-i fetita. Ca nu duce mai departe numele, sanchi fix de asta nu mai pot eu
Hai Vicky, nu fi suparata!

Cosmy, super-tari replicile tale! Ai copywright pe ele?

25+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Vicky draga, eu te inteleg perfect cu parintii/socrii si numele copilului. Si pe mine ma intreaba constant daca a ramas tot Vladimir si daca sunt sigura ca copilul nu o sa se simta prost din cauza numelui cand o fi mare. De parca zici ca i-as pune Vasilica sau Bradut sau Cornelush...Mai mult, prietenul surorii mele (manechinul, daca va aduceti aminte...cel cu sfaturile de alaptat), tine sa imi spuna ca originea numelui Vladimir e slava sau asa ceva si ca noi suntem romania...ceva similar cu cazul tau: unguri vs romani...ehhhh...
Oricum, fara nicio chestie...Eva e chiar frumos. Un nume simplu dar amplu in acelasi timp. Chiar nu m-as fi gandit la unguri...mai degraba, in timp ce citeam, ma asteptam sa spui ca nu le place eva pentru ca s-a lasat ispitita de sarpe in gradina Raiului si uite asa a ajuns rasa umana unde a ajuns...

Aaaa...si ai mei mai au un stres cu sa ii pun si un nume de sfant ortodox...dar nu au stiut sa-mi explice de ce. Doar ca e bine asa (urasc explicatia asta) sau ca sa aiba si el o zi de onomastica "ca toti copii". Whaattt?! .

Cu Bioderma versus Clarins, cam asa este...nu sunt de acelasi calibru, dar nici atat de diferite ca si quality nu sunt. In definitiv conteaza de fapt ce accepta si tenul mai bine. Clarins de exemplu am avut si eu ca si demachiant (ales pentru tipul tenului meu)
si nu m-am impacat cu el. la fel, de la Clarins am avut o crema de zi (light-de vara) si mi-a priit de minune. Eu una niciodata nu am avut toata gama de produse de la o singura firma...acum am demachiant bioderma, crema de fata Avene, etc. Tot din cauza ca de la Avene nu-mi place demachiantul...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dragelor,

Am intrat sa va salut asa un pic, sunt intr-o mare fuga, nu stiu ce fac, trece ziua, ma agit si la final nu am rezolvat totul. Dar ma rog...

Raportez una vergetura aparuta( s-ar putea sa fie si zgarietura, asteptam sa se hotareasca) cu toate cremele folosite, de la mai multe firme, nu nominalizez. Un articol scris de un medic dermatolog expunea pe larg problema asta, a vergeturilor, concluzia era ca nu le putem trata decat chirurgical, nu le putem preveni, depinde de fondul nostru genetic.

Hellie, manechinul e mortal. Relatia e serioasa?

Daria, la multi ani!

Deny, imi pare rau ca nu putem avea o singura parere medicala de la toti medicii. Dar e o problema complexa privita din mai multe puncte de vedere! Doamne ajuta sa iei cea mai buna decizie!

Va pup

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Deny, nu stiu in ce masura te ajuta, dar si eu iau aspenter din cauza ca mi-a iesit proteina S sub limita normala. Altceva nu iau, si nu ma stiu cu probleme de trombofilie.

Criulica, da, relatia e serioasa. Deci voi beneficia de multe alte sfaturi utile de la domnul in cauza. Poate chiar o sa imi faca o demonstratie de cum sa alaptezi corect ca sanu faci ragade la sfarcuri....mai stii?! . Il trimit si la voi daca vreti...

26+

Mergi la inceput

Off, Deny! Imi pare rau de situatia cu tratamentul, nici nu stiu ce as face in locul tau! Doamne ajuta sa fie totul bine pana la urma, orice decizie ai lua tu!

Be_one, si mie imi plac visinele Si visinii infloriti imi plac, aproape la fel de mult ca si ciresii infloriti si magnoliile! De abia astept sa infloreasca si pe la noi prin oras

Criulica, eu am vergeturi vechi din adolescenta pe coapse, sani si solduri (de la slabit) si parca imi amintesc ca la inceput aratau ca niste zgarieturi si cum asta am crezut ca sunt, le-am dat pace si am si acum frumusete de vergeturi albe in zonele alea Dar pe burtica vad ca nu au aparut, ce-i drept se tot chinuie de cateva luni sa iasa, dar cum m-am dat cu diverse creme de pe la 3 luni, nu au reusit inca

25+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Monik si eu sunt destul de familiarizata cu ele, de la 20 de ani am in continuu fluctuatii de greutate. Acum sper sa fie o zgarietura desi nu imi aduc aminte sa ma fi zgariat. Totusi ma gandesc ca e prea devreme si burta nu e asa mare. Mi-e frica de numaratoarea de sfarsit

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criulica

Monik si eu sunt destul de familiarizata cu ele, de la 20 de ani am in continuu fluctuatii de greutate. Acum sper sa fie o zgarietura desi nu imi aduc aminte sa ma fi zgariat. Totusi ma gandesc ca e prea devreme si burta nu e asa mare. Mi-e frica de numaratoarea de sfarsit

29+

Eu le am de pe la 16 ani ... mi se par asa de urate, mai ales cand merg la strand sau la mare si sunt la vedere

25+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chicu09 spune:

Deny draga mea,imi pare rau ca te afli in asa dilema,dar eu zic sa nu te stresezi prea mult. Vorba ta,faci analize si apoi vezi daca are rost sau nu sa te indopi cu medicamente. Adevarul e ca in Romania (si asta am observat de cand am venit aici) medicii dau medicamente pe banda rulanta. Nu zic ca n-or avea dreptate uneori si le respect anii de studii si munca,dar am observat niste diferente. De exemplu,in Ro, cand mi se imbolnaveau copiii, ruta era doctor-farmacie,de unde luam punga cu medicamente. Aici,chiar daca are copilul febra, te incurajeaza sa ii dai paracetamol si nurofen,mai apoi daca nu scade febra sau vezi tu ca nu e totusi o raceala simpla,prescrie medicul antibiotic (dupa consultatie,bineinteles). Si intr-un fel sunt de acord. Acum, sa nu ma intelegeti gresit,vreau sa spun doar ca medicii au un mod diferit de abordare a problemelor.
In cazul meu,de exemplu,acum 2 saptamani, sambata am pierdut dopul ...si nu cel de la sticla (aveam 28 de saptamani si m-am cam speriat,pt ca era devreme). Cand am vorbit cu moasa mi-a spus sa stau linistita,ca mai am pana se naste bebele (nu ca nu ar fi deja pe pozitie). Am cautat si aici pe forumuri si multe au scris ca au patit la fel,au pierdut mai devreme dopul,dar el se reface in multe cazuri. Habar n-am avut si vorba aia sunt la a 4-a sarcina Oricum, omul cat traieste,invata. Si tu esti acolo,in Austria (poate voi trece pe langa tine saptamana viitoare si nu stiu ) si doctori nepriceputi...nu prea cred sa fe daca oameni ai tarii merg sa se opereze acolo
Buuun, deci, totul va fi bineee (vorba cantecului).
Flafi multumesc de urare
Be_one ai ales foarte bine. Visinele sunt delicioase, pline de vitamine, poti face multe gustari bune cu ele...plus ca ai atatea incurajari ca ai cumparat visinul de la fete.Eu cand am citit mesajul, primul gand a fost "compooot"
Va pup fetelor si daca mai am timp mai revin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Deny draguta ,eu zic ca planul tau este cum trebuie ,intrerupi aspenterul si vezi peste 2 saptamani cum se prezinta situatia la eco ,ai putea sa-i trimiti un mail si la Uscatescu sa-i spui ce recomandare ai primit si vezi ce zice si ea si asa poate iei mult mai usor o hotarare.
Vergeturi am si eu pe solduri si pe sani ,le am din-nainte de sarcini ,pe burta mi-au aparut doar vreo 2,3 si vad ca nici acum nu s-au inmultit ,as fi vrut sa nu le am deloc ,dar e materialul prost.La noi in familie si fratii mei au ,ce sa mai spun de mine care am tot avut modificari de greutate.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput