Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Oanka, bine-ai venit in gasca panicoaselor, eu sunt alta de acelasi tip , de ce crezi ca mi-am luat parat de auzit zgomote fetale? Baiatul face des glume pe seama mea ca ii tot ascult inima bebelusei, m-a intrebat daca nu merg si la ei in camera noaptea sa vad daca le mai bate inima ...

In legatura cu lalelele si eu am luat ideea de la aranjamentele din Olanda, lalelele sunt flori carora le sta bine si au impact coloristic deosebit atunci cand sunt plantate in grup mai mare de acceasi culoare, mor ca n-am gradina mai mare sa imi pot desfasura inspiratia, mi se pare ca florile astea arata bestial aranjate intr-un anumit fel, pacat ca durata de inflorire este extrem de scurta: 2 saptamani in medie dar efectul este impresionant.

22+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oanka multumesc , chear ca imi trebuie spor , ca de obicei nu stiam la ce ma inham , acum cand vad cat praf s-a facut in toata casa ... ma iau cu mainile de cap ..de mi-a trebuit sa tac..atunci

si eu am zile cand Ilinca e tare cuminte si zile cand se agita , nu te panica si eu ma gandeam cateodata cum sa fac sa o trezesc ca sa miste , adevarul este ca se scoala ea cand are chef...

betty cum e .. mergi nopatea sa vezi daca respira super spiritual e baiatul

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

ele vreau sa spun ca de azi am simtit pentru prima data dureri de "doamna" ma doare osul pubian de parca cineva mi-ar fi dat cu ciocanul in el

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp imi pare rau sa aud. Nu te forta, nu sta in picioare ca mine si poate nu se accentueaza.
Azi am simtit durerea ca si cutitele. Stiu ca nu ma obliga nimeni sa fac, dar nu am nici o mamaie in zona. Pana nasc ne descurcam asa.

In seara asta m-a oripilat cantarul...10kg in plus.
Aveam doar 7 puse, nu stiu cand am puse alte 3kg.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna seara, doamnelor!!
Ti-am vazut si eu lalele, Betty...f frumoase. Eu nu ma omor dupa flori, imi plac doar astea de primavara mirositoare,in rest nu prea le am treaba. Daca avem prin casa ghivece, Cosmin e responsabil de ele.

Oana, acum am terminat si eu cu Grey. Imi place tare mult serialul.
Cred ca la fel as fi facut si eu, daca nu l-as fi simtit pe bb o zi. Urgente scria pe mine. Si nu sunt o fire panicoasa de fel...dar citisem undeva ca nu e nici o pb daca mamicile nu il prea simt, sau il simt rar pe bb de obicei, dar daca copilul are un anumit ritm si ala se schimba brusc, e posibil sa fie o pb.

Si eu m-am dus la cinema, dar nici nu mi-am pus pb ca l-ar deranja pe bb.

Edit /: Elena, eu am 12+

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Paula totusi sper sa nu am 10. Si sa fie doar ce s-a acumulat peste zi.
Ma sperie, in ultimele luni stiu ca sunt in stare sa pun 4kg pe luna.

23 saptamani

Mergi la inceput

ele am sa incerc sa nu stau prea mult in picioare..

paula si eu am 12 in ritmul asta ajung cat un elefant , o sa ma impinga sotul pe usa....

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Si sa vedeti belea...imi trec arsurile cu cioco... Probabil de la lapte praf sau unt de cacao. Si ziceti si voi, decat sa iau dicarbocalm sau rennie , nu mai bine cioco?

23 saptamani

Mergi la inceput

traiasca ciocolata

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

AMALIA tot plimbareala si azi? sa te rasfeti cat poti ina er liber, ca noi ne-am saturat de vreme rece
ama fashionista azi nu a intrat? are cursuri si noaptea?
olimp stii vorba aia cu socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ? lasa, ca la sfasrit cand se strange tot praful cine va avea usi sukare in casa?
asa m-a mancat si pe mine sub coada sa imi fac semineu, si am facut calcule, gasit model, chemat oameni s-a facut semineul intr-o zi si am avut smotruiala cu varuit si scos praful din toaaaaaaaaaata casa in 2 saptamani am terminat
dar cine a stat serile trecute la gura semineului cu un ceai de la farres pt gravide in mana?
am uitat sa va zic ca al meu barbat si mai baga si el boticul in cana cu ceai, zice ca e demential, ma intreaba daca are ce sa pateasca
eu cat am stat ca gandacul cu burta in sus la film, fiica-mea a pictat 2 petale de pe covorul din camera ei, e asa mandra de realizare

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
22+
minune mica

Mergi la inceput